Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm megnyugtató szavaidat:)
Az orrcsúcsom miatt műtettem meg az orromat.Olyan pinokkiós az orrom.Tartok tőle hogy milyen lesz műtét után (duzzanat, aláfutások,bedagadt szem)
2 hetem van meggyógyulni,aztán munka és a melleim is ott lesznek.De nem szeretnék 2X nekifutni az altatásnak.
Szívesen :-)
Nem te leszel az egyedüli a héten,akinél dupla műtét lesz.
Ne féljél,izgulni lehet,de félni nem kell.Én csak az orrplasztika részéhez tudok hozzászólni,ha bármi kérdésed lenne,csak írjál.
A mellplasztika részéhez a mellplasztika fórumon tudsz segítséget kérni.
Cinticica a holnap rólad szól :-)
Szép orrot kívánok,amilyet megálmodtál <3
Szia!
Nicknév,Interaktivitás,Napló-engedély kérése,ha titkosított.
Szia Zsófi!
Én az orrsövényt azért hagytam ki,mert azt csak rendbe rakta a doki,ha gond volt vele,ha más nem,hívott fül-orr-gégészt.
Szia! Nekem kisebb orrsövény ferdülésem van és plasztika után nem kapok rendesen levegőt, mert leszűkült az orrjárat, ezért a ferdülés jobban akadalyozza a levegő útját. Ha a megfelelő dokit választod (fül-orr gégész is) akkor nem kell emiatt aggódnod, mert az orrsövényedet is a helyére teszi.
Persze, ahogy Keki írja, akár rossz hegesedés is lehet az oka.
Szia!
Van bizonyos időszak,amíg teljesen normális,ha még nem áramlik a levegő akadálymentesen.Ez max. félév szokott lenni,utána már jönnie kell rendesen.Arra már a nyálkahártya duzzanat megszűnik,nem áll a levegő útjában.Már az orr sem olyan duzzadt,a varratok felszívódnak /általában/,ha viszont még mindig nem jön a levegő,akkor akár összenövés,hegesedés,stb... is okozhatja,irány vissza az orvos.
Szia!
Nekem vettek be az orrszárnyaból, de nem külső, hanem cska belső vágással( egy v formát vágtak ki és azt varrták össze), konkrétan annyi látszik 5 hét után, hogy kicsit fényesebb a bőr... ha otthagyták volna, akkor lifegne és csúnya lenne.
Az orr nem úgy hegesedik mint a többi testrész, mivel alig mozog a bőr, ezért szebben gyógyul. Csak az elején volt vicces, hogy úgy nevettem hogy fogtam a cimpáim :D mára már semmi.. :)
Zsófi akkor most gondolkodóba estél...
A másik fórumon visszanéztem lillam képét,neki volt ilyen alakítás az orrán,de a képen nem látszik a heg,jó lett volna őt megkérdezni,hiszen már évekkel ezelőtt volt a műtétje,hogy mennyi maradt vissza a két hegből,de sajnos már nincs fent a fórumon.
Szia!
Jó hírek,ennek örülök! :-)
Szia Barbi! :-)
Nem baj,csak ne látszódjon.Az én orrom pl.nyolc darabból van felépítve.Ahol illeszkednek ezek a darabok,ott eleve nem lehet sima.Ezeket érzem,de nem látszódnak.
Igen,az orrcsúcs lassabban gyógyul,féléves kortól lehet azt mondani,hogy most már akkor tényleg elkezd gyógyulni,de arra már a csontos rész tényleg jól leapad.
Köszi,neked is szép napot!
Sziasztok :)
Rég jelentkeztem :)
Ma 9 hetes a nózim és minden okés vele...de...múlt héten az otrhátomon felfedeztem egy kemény kis dudort, ami szerintem csont...látszódni viszint nekem sem látszódik, csak ha végug simítom, akkor érzem :)
Az orrcsúcsom viszont dundi...úgy érzem, h a csontos rész jól
leapadt...viszint az orrcsúcs lassabban gyógyul...ezért láthatom dundibbnak?
Szép napot mindenkinek :)
Szia!
Az a lényeg,hogy az ilyen "kemény részek" ne látszódjanak.Ott lehetnek a bőr-szövet alatt,mert tükör simára nem lehet reszelni,vésni az orrot,a lényeg,hogy ne látszódjanak kívülről.
Ha végig simítom az orromat,nekem sem egyenletes,de ez kívülről nem látszik.Ez teljesen normális.
Sziasztok! :-)
Ma ket hetes az uj orrocskam, es tobb helyen is erzek ilyen kemeny reszeket/puklikat.. Eddig persze hozza sem mertem erni szinte :-D Gondolom ez normalis azert?! Lehet,hogy csak a folyadek gyult ossze? Latni szerencsere nem latszik sehol,de azert felek,hogy kesobb fog :-( Nektek is volt ilyen? :-/
Szia!
Előfordul ilyen,a nyár gyorsan elmegy,nem maradtál le semmiről,lesz még alkalom,hogy megváltoztassad az orrodat,szóval nem ússza meg! :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?