Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Tegnap műtött KT! Folyamatosan olyan érzésem van,mintha tüsszentenem kéne! Próbálom vissza folytani,de mi van ha egyszer akkor jön rám,amikor nem tudom “vissza tartani”?? És folyamatosan lüktet az orrom! Tisztítom is,viszont nem tudom,hogy mi az az erősség,amivel nem csinálok kárt! Nem merem annyira kipiszkálni a váladékot amennyire kellene! (Szerintem)
Holnap kipróbálom az orrszívó porszívót! Előre is köszi a segítséget :)
Nem fog leesni a gipsz,viszont elmozdulhat.Ha azt látod,hogy a ragtapasz elkezd átzsírosodni akkor semmi mást nem kell csinálni,mint még egy tapaszt raksz a zsíros fölé,biztos,ami biztos.Akkor a helyén marad.Én is így csináltam.
Abból látod,hogy a gipsz nem mozdul el,hogy ugyanannyi résznek-orrcsúcsnak-kell kilátszódnia a gipsz alól,mint amikor a klinikát elhagytad.
Heló Amigomio!
Nekem is volt orrplasztika csinálva ezelőtt 1 éve. A műtét nem fájdalmas ez miatt ne félj. Az első éjszaka ami nehéz vagyis inkább kényelmetlen, mivel nem kapsz levegőt csak szájon át, így légszomj és száraz torok ezt fogod érezni. A mütétem után még simán haza tudtam volna menni egyedül is autóval mert nem jött a bedagadás. A második naptól viszont igen, plusz a rengeteget kék folt mint akit agyon vertek és nem is láttam a szememre további 2 napig. Erre te is számolj. Ezért mondják hogy "nem szalon képes az ember 2 hétig." de nálam ez egy hétig tartott mindössze. A 7.-napon lekerült a gipsz és meg sem lehetett mondani hogy orrplasztika volt végezve. Persze be leszel duzadva, mindig úgy érzed hogy folyik de nekem ez is 1 hónapig volt. Ezt követöen orr folyás, szipogás már nem volt többé. A tükörbe nézve az arcod csak úgy változik, hogy elégedett leszel. És azt fogod mondani "ez igen milyen sármos letem, megérte." de persze függ ez orvostól, börvastagságtol, illetve amit ök mindig mondanak a hozott anyagtól. Sok sikert és kitartást és kívánom légy elégedett!!
Üdv Nysb.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?