Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
:-)
Noémi azért azt vedd alapul,hogy hat hét kell az orrnak,mire rendesen összeforr.Van,aki ehhez igazodik,mint pl.én is kivártam a hat hetet.De van,aki a négy hétnél már elkezdi a mozgást.
Amikor azt mondhatjuk,hogy stabilan összeforrt az orr,az pedig három hónap.De ha egy bőrlabda telibe találja az orrot,akkor annyi neki...ezt főleg fiúk-férfiak szokták kérdezni,hogy mikor lehet focizni...hát meggondolandó :-)
Négy hetesen el lehet kezdeni,valami könnyebbet válasszál.Gondolok itt arra,hogy ne súlyok emelgetésével.Ha az orrodnak még korai lenne,akkor jelezni fog:húzódik,zsibbad,feszül,"leszakadom" érzés,stb...Ilyen esetben még várni kell.
A duzzadtsággal viszont lehet számolni,de ha semmilyen más érzés nem társul hozzá,akkor semmi gond :-)
Szia!
Még lesz ennél duzzadtabb is az orrod,mert ha a gipsz már nem tartja össze,sem a tartótapasz,akkor életre kel az orr és elkezd helyezkedni.Ebbe beletartozik a duzzad-apad játék is,de ne ijedjél meg,ez így normális.Mindenki átmegy rajta.Na ez az,amihez nagy türelem kell.
Az csontos orrhát előbb leapad,mint az orrcsúcs,majd úgyis megtapasztalod,az orrcsúcsnál ez a folyamat lassabb.
Jess fog még változni,viszont időt kell adni,hogy helyreálljon az orr,hiszen nem kis beavatkozáson ment át.
Körömvirágkrémet használjad,meghálálja az orrod.
szia Jess !
Először mikor én is megláttam az orrom ugyan ezt láttam mint Te .... neked nem mondta a doki , hogy ez apadni fog ? én mielőtt tükörbe néztem rögtön mondta ne ijedjek meg mert még nagyon duzzadt és ezáltal széles .Nyugi lemegy az ;)
Szia! Travel Service?
Szerintem eselytelen, hogy ennyi ido alatt lebonyolitsd Rezeknel, ugy be van tablazva, hogy mar februarban majus, juniusi idopontokat adott, de azert hajra, hatha.
Szerintem a lényeg az, hogy ne nyomd el az orrodat.
Én aludtam két hetesen oldalt, de úgy, hogy egy tempur párnám van (viszonylag kemény, nem süppedős), és a szélére tettem a fejem, az orrom pedig a "levegőben" lógott, tehát nem nyomta el semmi. Nekem 6 hetesen is feszül reggelente... :S
Aranyos vagy, remélem, még változik jó irányba, most, hogy már nem érzem teljesen idegennek, türelmesebb vagyok.
Írtam a műtétről és az első hétről is a naplómba, elsősorban műtét előtt állóknak lehet érdekes, aki olvasná, jöjjön... :)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy mivel tudnám meggyorsítani az orrom apadását?
Kalcium Sandos-ról már hallottam, esetleg még valami csodaszer? 😃
Szia!
Tazika nagyon szép az orrod.Minimális aszimmetria,de az is szépen alakult hétről-hétre.Csak had gyógyuljon,ez is megfog szűnni.
Összességében nagyon kis aranyos orrot kaptál <3
Nyugodtan kapcsoljad be az arcbarnítót.Régebben az volt a "szokás",hogy az orrot jobb,ha letakarjuk nedves törölközővel,most már ez sincs előírva.
Inkább azzal lehet számolni,hogy nyilván a melegtől beduzzad ilyen-olyan mértékig az orr,de nem marad úgy... :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?