Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Újként csatlakozom hozzátok, 10 év után eldöntöttem, hogy belevágok! Dr. Kárászt szemeltem ki, megyek majd konzultációra és beszámolok! Köszi azoknak, akik már most beengedtek a naplójukba!!:*
A munkában nem gátol, én 1 hónap után kezdtem dolgozni, akkor még nem volt túl kellemes, de elviselheto. Főleg kint a hidegtől folyik, ha folyamatosan benn vagyok ugyan érzem hogy részben el van dugulva, de nem vészes most már. Vagy már megszoktam. 😊
A sportot elkezdtem 3 hétre rá műtét után,de csak olyan jellegűt, ami nem terhelte az orrom, pl szobabiciklizes, ellipszis tréner, a futást pedig kb 2 hete, tehát 3 hónapra rá kezdtem. A sok hónap kihagyást az orrom nem, inkább a térdem érezte meg. Remélem hamarosan elmúlik nálad a natha, sok türelmet, kitartást kívánok!
Szia Gábor!
Teljesen normális állapot,hogy az arcodat felpuffadtnak látod,igazából most éled a hörcsögpofi állapotodat,ne félj tőle.Ez a puffadás a szád köré fog húzódni idővel és gipszlevételre általában meg is szűnik,ilyenkor érzi azt az ember,hogy belefogyott a gipszbe.
Orrdugulás:mivel az orrnyálkahártya duzzadt,az orr tele varratokkal,trutyival,sebbel,ezért nincs a levegőnek útja.
Próbáljad meg a Coldastopot,természetes növényi anyagokból álló olajos készítmény,ez fellazítja a trutyit,utána kitudod tisztítani vagy orrszívó-porszívózni.
Korlátlan mennyiségben használhatod ezt a készítményt.
Gyógyulgassál,a gipszes hét ilyen szokott lenni,nem a nagy alvásokról szól,viszont sok-sok pihenésről :-)
Szia Bia!
Örülök,hogy minden rendben és főleg annak,hogy nagyon boldog vagy <3
Vigyázz nagyon az orrocskádra,most már nem védi a gipsz.
Puszi!:-)
Bia jól vagy?
Nemsokára gipszlevétel,várod már? :-)
Szia Bia!
Gyógyulgassál,pihenjél sokat-tudod,a gipszes hét erről szóljon!
Örülök,hogy túl vagy rajta és akadálymentesen.
Sziasztok! Túl vagyok a műtéten. 😊 Műtét előtt még volt 1 rövid konzultáció a doktor úrral,aki egyébként csinált tervet ami nagyon tetszett de 1 picit kisebb orrcsúcsot szeretem volna. Mutattam képet álmaim nozijaról, azt mondta mindent elfog követni... Eléggé izgultam R.Ö. nagyon közvetlen volt, éreztem, jó kezekben vagyok. Egyébként mindenki nagyon kedves, segítőkész volt.
Az éjszaka nagyon lassan telt, aludni szinte semmit nem tudtam, nagyon zavart ,hogy csak a számon keresztül kaptam levegőt. Fájdalom viszont nem volt.
Profilból már most gipszben is látszik, hogy kisebb és a gipszből kikandikáló pici kerek orrcsúcsot már most imádom.😍 Szemből nagyon bevan dagadva, bízom benne az is idővel szép lesz...
Azert linkeltem csak,mert mikor elolvastam eszembe jutott a fórum 😄
De egyebkent en olyan téren örülök ezeknek a dolgoknak,hogy vannak emberek akiknek soha az életben nem lesz penzuk semmilyen szépészeti beavatkozasra,az ő lelküknek jot tehet,ha latjak,hogy nincsenek egyedul a problemajukkal. 😊
Azzal meg tokre egyetértek,hogy ha valakinek nem tetszik a sajat kinézete es megteheti,változtasson rajta,semmi rossz nincs ebben 😄
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?