Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
20 éves álmom válik valóra és én is a szép nózisok táborát fogom nemsokára gyarapítani.
R.Ö lesz az álmom megalkotója.
Szívesen fogadok bármilyen tanácsot, praktikát, ami megkönnyítheti a műtétet és a lábadozó időszakot.
Köszönöm!
Szia!
De finomakat iszogatsz,egészségedre!:-)
A savós váladék bizony tud csípni,az orrbejáratot is kitudja marni,de azért erre is van "csodaszer".
Propolisz cseppek:utána olvasgattam,mert nem volt róla semmi infóm,tényleg sok mindenre jó,köszönjük,hogy ezt megosztottad velünk.
Persze ez még csak elméleti dolog. Nagyon az elején vagyok, türelem szükséges. De az én esetemben nem hiszem, hogy egyenesből lesz íves, még ha a duzzanat le is megy. De nem bánnám, ha úgy lenne 😊
Majd a fél éves kontrollon meglátjuk mi lesz. Bár még az is messzi van. Addig úgy sincs más teendő, csak a türelem.
Lányok, olyan kérdésem lenne, hogy az normális, ha ma úgy ébredtem, hogy a bal felé az arcomnak püffedtebb mint a jobb? (Szerdán volt a műtét.) Ez lehet ilyen féloldalas hörcsögpofi állapot?
Pozitívum: kezdek illatokat érezni és megszakításokkal levegőt is kapok az orron át.☺️
Pici íveset kértem, de egyenes. Az orrháton én látok egyik oldalról egy kicsi “púpot”. Előről kértem, hogy szedje ki a porcot, de még van, ami nekem nem tetszik.
Ennek ellenére mindenkinek ajánlom Rezek dokit, sokkal jobb mint volt. De még nem olyan, mint amit tényleg szeretnék.
Ki kell fizetni megint a teljes összeget?
Sziasztok mindenki :)
5.nap ..... dióhéjban hogy is jellemezhetném magam .... jól vagyok , fájdalmaim egyáltalán nincsenek , icipicit az orr csontom érzékeny , es nagyon viszket a gipsz alatt nèha megőrülök hogy nem tudom megvakarni :D aztan fültisztito pálcikával a rèseken ahol beèrek kissè “megvakarom” ;) sokat pihenek mert kissé szédülök , talàn lehet a front miatt is nem tudom.
Nektek kivanok szèp napot minden jót és írjatok mi van veletek hogy halad a gyógyulás 👋
Kedves keki70
Nagyon szépen köszönöm a biztatást ez igazàn jólesett :)
Szia!
Soha nem késő megvalósítani az álmunkat,igaz?Jól tetted,hogy meglépted a műtétet,ezentúl nem fog zavarni az orrod és visszatér az önbizalmad is.
Panda maci vagy hörcsögpofi? :-)
Gipszlevételre lefog menni,az orrdugulás meg teljesen normális ilyenkor,van az orrban minden,ami okozhatja,de ez is alakulni fog,ahogy az orrod gyógyul.
Örülök,hogy megosztottad velünk a műtétedet!
Küldök át pár dolgot,had gyógyuljon az orrocskád minél jobban.
sziasztok !
42 évesen szántam rá magam az orrműtétre ,mert mindig is zavart a sas orrom , nem volt önbizalmam miatta ..... március 5 én műtöttek vagyis 4 napja .
2 nap után került sor a tampon kivételére , már alig vártam hiszen nem kaptam levegőt . A szemem korul bedagadt , olyan vagyok jelenleg is mint egy pandi maci .Az orrom még eléggé be van dugulva . De már alig várom , hogy lássam az új orrom.
<3
Persze,ilyenkor nem jellemző,hogy a levegőnek legyen akadálymentes útja,vagy a duzzadtság miatt,vagy a trutyi miatt,de elakad.A vízszínű a savó,a húslé-ez jó :-)-is savó,csak keveredik egy kis vérrel.
A tüsszögés kimondottan jó,csak nyissad ki olyankor a szádat.Jó sok trutyi tud vele távozni,nekem kimondottan jól esett.
Hát ritka,hogy valaki az első éjjel ilyen jól aludjon :-)
Nagyon rendes volt az orrodtól,hogy hagyott aludni,vagy csak elfáradt a műtét során... :-)
Szia!
De jó,hogy túl vagy rajta.
Orrtisztítás megvan,azt csináljad,azzal kijön ez a nyúlós cucc-a genny és savó keveréke-ne száradjon be,mert az nagyon kellemetlen tud lenni.Mint a beton,mikor beleköt az orrba.
Gyógyulgassál,pihenjél,amennyit csak tudsz!
Szia :-)
Küldtem át pár dolgot,ami segíthet a gipszes időszakban,főleg,amikor már hazamész és magadra leszel utalva.
Pihenjél,amennyit csak tudsz,bár az első éjszaka nem erről szól,de én tévé nézés közben el-elbólogattam,főleg,hogy a kedvencem ment egy adott adón a nap 24 órájában a soproni wabiban:Mr.Bean
Jó éjszakát!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?