Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Alakulni fog,elő a körömvirágkrémmel és kenjed be,nem kell belőle sok,mert zsíros krém.Éjszakára mindenképpen,de amikor tudod nappalra is.
Ha gondolod,dobjál fel képet a kiindulási állapotról és arról,hogy most mit látsz!
sziasztok , tapasztalat vkinek esetleg ezzel a kenőccsel kapcsolatban ?
Szia Afro!
Nem baj ha duzzadtabb,3 hetesen ez teljesen normális.Nem egyformán duzzad a két oldal,ezért ilyenkor még aszimmetriát látsz.Nincs ezzel semmi gond,és csak számodra olyan "idegesítő",egyébként a kép alapján egyáltalán nem vészes.Én nem is tudom elképzelni,hogy valakinek pár hetesen abszolút szimmetrikus legyen a két oldal,mert nem úgy gyógyul az orr,mint egy mérnöki mű,hanem ahogy éppen a szövetek között eloszlik a nyirokfolyadék.Az pedig nem egyenletes,hol több van,hol kevesebb.
Szóval:minden oké nálad :-)Nem marad így!
Sziasztok!
Tegnap volt 3 hetes az orrom. A duzzad-apad játék megy szinte napszakonként. Hajnalban, reggel nekem mindíg leapad, karcsúbb. De dél körül, már újra dagibb. Nem szereti a lépcsőzést és mikor felidegesítettek, elkezdett lüktetni - gondolom a vérnyomás emelkedéstől. Levegőt elég jól kapok, viszont a bal oldal még mindig rendesen duzzadtabb, mint a jobb. (Raktam ki egy képet.) Volt valakinek esetleg ilyen? Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ez sem marad így.
Bizonyára benne van, hogy annyira nem vészes szerintem az orrom, nem utálom, de nem is szeretem 😃
Azonban az orrsövényem miatt műteni kell majd, így akkor már szeretném ha a görbülete és a lógása korrigálva lenne.
Nem vagyok úgy gondolom egy olyan ember aki elhagyja magát, lenne segítségem is, de csak a gipszes hétre, az elég nem?! Az a legnehezebb része ugye?
Ezt még csatolom :-)
Az aszkorbinsavnak nagyon sok jótékony hatása van szervezetünkre, például a bőr kollagénjének képződéséhez nélkülözhetetlen anyag, hiányában a bőrünk töredezett és száraz lesz. Gyorsítja a fogíny, a vérerek, a csontok és a fogak fejlődését, megújulását és gyógyulását, segít az égési sérülések, sebek, fogínyvérzés gyógyításában és gyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást és a hegképződést, ezért operáción vagy bármilyen sérülésen átesett betegeknek ajánlatos nagyobb mennyiségű (napi 1000 mg) C-vitamint fogyasztani.
A C-vitamin jótékony hatásáról:
Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit. Amikor megbetegszünk, illetve amikor már érezzük, hogy hamarosan betegek leszünk, vagy csak halljuk, hogy a környezetünkben például influenzajárvány terjed, akkor nyugodtan el lehet kezdeni C-vitamint szedni, vagy meg lehet emelni a napi adagot akár 500 mg fölé.
/Ez csak egy kis részlet abból,hogy miért fontos a C-vitamin/
Szia!
A fontosabb dolgokat átküldtem :-)
Sziasztok! Hosszú évek után végre megvan a műtétem időpontja....! Május elején megyek.... :)))) Hűűű, már most nagyon izgulok! Remélem, minden rendben lesz, és azok közé a Szerencsések közé fogok tartozni, akik könnyen átvészelik a műtét utáni állapotot :)
Már most kezdhetem a C-vitaminozást?
Nagyon szívesen fogadnám a hasznos tanácsokat... :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?