Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok lekerült a gipsz ,,, borzasztóan puffadt még :/ el vagyok keseredve :/ Hatalmas orrot látok :o mint egy krumpli !
Jövő hét hétfőn munka , ahol nem szeretnék megjelenni ennyire puffadt orral .Bár apadna a hét végére valamit .
Naplóba tettem 2 fotót , ha szeretnétek nézzétek meg :)
Ja és azt elfelejtettem megkérdezni,hogy a szád az eredeti? Mert nagyon szép! :)
igen az is lehet:D de köszönöm, egyébként nagyban megdobta az önbizalmam az új nózi:3
Én úgy látom sajna az orromat,mint a mesében a boszorkánynak..😀pedig sokan mondják tényleg, hogy nem vészes.Bár suliban is csúfoltak miatta, lényegében már 13 éves korom óta erre várok, hogy majd egyszer eljutok egy plasztikara.😀
Szia! Én nem voltam KT-nál konzultáción, mert nem tudtam hazamenni. Az asszisztenssel beszéltem telefonon, emailban küldtem képeket. Ez október végén volt. Azt mondta, november közepén meg tud műteni a doktor úr. Akkor, műtét előtt találkoztam vele először. Én csak annyit mondtam, h természetes, kicsit kisebb orrot szeretnék, ami illik az arcomhoz. Meg vagyok elégedve a végeredménnyel, bár még változhat, nekem így is tökéletes.
Hat hét az átlag,de azért mindig tart fent időpontot,ha valakinek nagyon sürgős lenne.A nyár már macerás is,mert július-augusztus szabadságos hónap,mint általában minden dokinál.Tehát maradna a június.
Még időben vagy,nyár előtt már meg lesz a szép kis orrod.Néztem az eredetit,egyáltalán nem vészes,csak mindenki azt hiszi,hogy a sajátja a legrosszabb :-)
Jó lenne még most tavasszal, nyáron nem szeretnék.Enis úgy 1 hónapon belül szeretnék menni.
Énis így voltam vele , kikonyorogtem a leghamarabb idopontot amire 1honapot kellett várnom , de utánna felhívtak hogy betegség miatt elmarad egy műtét úgy h mehetek hamarabb , így csak 3 hetet kellett várnom :)
Már úgy várom, remélem nem nyárra kapok időpontot.Már minél hamarabb mennék.Nemtudom hosszú e lehet a várólista...
nyugi ne félj , gondolj arra milyen szép leszel :)
Annyira várom már a műtétet, és annyira félek közben.
Sziasztok!Információt szeretnék kérni,hogy K.T.-nal a komzultaciotol mennyi idő múlva tud időpontot adni az operaciora? Elfelejtettem megkérdezni,2 hét múlva lesz konzultáció...
Sziasztok , új bejegyzés a naplómban😍
Plasztikázott orron tökéletes szimmetria nincs! :) Neked nagyon szép lett az orrod,a hibát csak Te veszed észre!
ha valakit érdekel, raktam fel új képeket:) nem tudom lehetséges-e, de nekem még 10 hónaposan sem tökéletes, remélem csak nagyon lassan regenerálódóm, mert még mindig nem egyforma a félprofilom :/
Úgy tudom,hogy szolizni 6 hét után,szaunázni 3 hónap után szabad!Gondolom aki előbb teszi ezeket és túlzásba viszi annál fordulhat elő bármiféle károsodás!
Köszönöm. Úgy örülök, hogy rászántam magam és újra megcsináltattam.😊
Huuu koszi Katacs,ez kicsit megnyugtat,a melegben nekem is sokkal jobban duzzad-es persze nwm egyforman. Meg ‘szerencse’,hogy visszajott a tel :D
Mekkora változás! Szép lett,örülök h végre olyan az orrod amilyennek lennie kell! :)
Sziasztok! Voltam multkor kontrollon es azt mondta a doki,hogy ne szolizzak + szauna is tilos mert “visszafordithatatlan kovetkezmenyei lehetnek”.. ti tudjatok mire gondolhat??? (En barom nem kerdeztem meg..)
Nekem most lesz 2 honapos es miota melegebb van jobban dagad mint frissen az elejen. Raadasul nem egyforman a ket oldal neha eleg vicces. Aztmondtak turelem hat turelem🤣
Sziasztoook! Ezer eve nem jartam erre :/ egy olyan kerdesem lenne,hogy volt koztetek olyan akinek a mutet utani 3.honap kornyeken elkezdett megint dagadni az orra es foleg az also resze(a ket orrlyuk kozott) es az egesz furin nezett ki,olyan kamposabbnak? Vagy ez mar igy marad? 1-2hete tart ez a folyamat es szokas szerint elkezdtem rettegni,hogy jajne ez igy lesz?!!!
Feketenadálytő krém a szemed alá ha piros! Csodákat tesz! Ne félj! Minden rendben lesz!
Szia!
Afro nagyon szép lettél!!! <3
Szia!
Átküldtem és nagyon szívesen :-)
Sziasztok! Ma lekerült a gipszem. Raktam ki kèpet, ha gondoljátok nézzétek meg.
Sziasztok!
Már jó ideje olvaslak titeket, vélemenyeket és bátorságot gyűjtve a műtéthez. Jövő hét pénteken lesz a "nagy nap". Kezdek egyre feszültebb lenni és őszintén szólva félek annak ellenére, hogy úgy gondolom, jókor hoztam meg a döntést és vágok bele. Tudnátok tanácsot adni, hogy miképp tudnék felkészülni a műtétre? Gondolok itt akár vitaminokra, krémekre, amik már előzetesen is gyorsíthatják a felépülést és a lelki tényezőkre is!
Nagyon köszönöm előre is :)
Sziasztok beszereztem a körömvirág krèmet 👍 most már csak várni kell a jótékony hatását :)
Legyen szép napotok , Gyogyuljatok ❤
Koszonom! Akkor addig csak kardiozom!:)
További ajánlott fórumok: