Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
R.Ö. műtőt 😊 látványos a változás, ezért furcsa, hogy másnak nem tünik fel, amit persze nem bánok:)
En oriasinak lattam hirtelen a homlokom mert mar nem csak az orromat lattam a tukorben. aztan idovel minden visszaallt a rendes kerekvagasba. Most mar olyan mintha mindig ez lett volna az orrom.
A változás témaköréhez azt hiszem épp passzol:veletek is megesett, hogy eleinte nagyon furcsa, szinte kellemetlen volt a változás? Tudom, hogy még sokat fog alakulni az orrom, de az eredetihez képest már most is óriási a változás, ami néha megijeszt és kifejezetten szomorúnak érzem magam miatta...olyan idegen érzés a tükörben meglátni magam és nagyon meglepett hogy mennyire megváltoztak az arányok az arcomon. Természetesen meg volt beszélve a terv a dokival, de félek, hogy túl sokat akartam változtatni. Mit gondoltok erről?
A kérdés az, h ez most jó, vagy nem jó? 😉😄
Ki műtött? Egyébként meg nagy a változás?
Hihetetlen 🙄 sokan írjátok ,hogy a közvetlen környezetetek nem veszi észre a műtétet és tényleg nem:) Páromon kívül senki nem tudot a műtétről és ez már így is marad 😊 se család se senki nem vette észre 😂😂 szolgáltatásban dolgozom ,a vendégeimnek sem tünt fel semmi ami számomra érthetetlen.
Meg ha esetleg nem is szedulnel az altato utohatasatol a bedagadt szemeddel es a meg szokatlan gipsz komboval az arcodon veszelyes vezetni. Csokkent terlatas csokkent reflexek. Raadasul ala is irod mutet elott hogy nem vezetsz utana en nem kockaztatnek.
Szerintem műtét után elég gyenge vagy, nem ajánlott vezetni, jobb ha valaki érted jon. Meg tampon szedés után kb mar mehetsz is és ez azért megszokta viselni az embereket :/
Sziasztok! Megírnátok nekem, hogy Rezek doktornál ti mennyit fizettetek? Valamint tényleg nem tudunk vezetni műtét után (most az egy dolog, h ők hivatalból ezt mondják)? Mi a gyakorlat? Én kocsivak tervezem a hazamenetelt.
Szerintem epp attol hamlik mivel 2 honapja azzal kenem az orrom mar tul hamositott.
Az orrom alatt es oldalt piros es hamlik. Mivel kentetek?
Sziasztok!
Biztosan mar szinte minden relevans informacio elhangzott itt a forumon, de kvazi fizikai keptelenseg visszolvasni a rengeteg ev forumhozzaszolasainak termeset, gondolom sokunknak nincs ennyi kapacitasa, nekem sem volt, es mivel en is rengeteg hasznos informaciot, fotot, segitseget talaltam a naplokban, amit ezuton is koszonok minden erintettnek, gondoltam viszonzaskent en is inditok egyet, hatha valaki epp itt talal valaszt egy esetleges kerdesere azaltal, hogy leirom, mik voltak egyaltalan a bennem felmerult kerdesek, es ezekre milyen valaszokat kaptam.
Kopogjatok nyugodtan :)
Ne izgulj meg nagyon nagyon friss az orrod biztosan lemegy a pukli :)
Mindenkinek Békés, Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Sziasztok! Új vagyok a fórumon (legalábbis ezen) , elterveztem h majd megcsinaltatnam a nozim 💉👃🏻 jovore :) neztem dokikat Rezek Odon volt szimpi :) plusz lattam egy Jarai Tamasos orrot ami tetszett :) rola esetleg van velemeny/tapasztalat?
Meeg ha van valaki akinekvan Rezekes/Bajuszos/Jarais naploja irna nekem ? :) vagy kopoghatnek? Koszonom lanyok😍✨
Minden kedves fórumozónak-és akik olvasnak bennünket:Áldott,békés húsvéti ünnepeket kívánok!🌹 🏵 🌹
3 hetes a nózim ,,,, még nagyon nem szép . volt vkinek még púp az orra tövében 3 hetesen ? meg az orr háton ? A dokim azt mondta az duzzanat - hát merem remélni .... képek a naplómban
Sajnos par hetig igen.. nekem asszem 5 hetre lett olyan mint elotte
Szia! Ez normális, nekem sem volt igazi a mosolyom kb másfél hónapig. Most 3 és fél hónapos az orrom de még mindíg érzem h picit húzódik nem enged olyan természetesen, igaz ez már nem látható csak én érzem. Pár hét és jobb lesz a helyzet.
Sziasztok,
9 napja volt a műtétem.Orrsövény és orrkagyló.
Azóta sem tudok mosolyogni, teljesen megváltozott
a mimikám. Nem látszik ki a fogsorom, sem nevetés,
sem beszéd közben. Ez valyon normális műtét
utáni állapot?
Bambina ne aggódj én is ugyan így nézek ki , ugyan ezt érzem !türelem azt mondják .és a bűvös 3 hónap ;) amit ki kell várni
Sziasztok!Nekem tegnap volt a mutetem Rezek dokinal es teljesen odavagyok.Nekem ez mar a 2.mutetem volt korabban volt egy zart orrplasztikam Debrecenben ahol megcsinalta a doki amit kertem vegulis de messze allt a tokeletestol igy jott az elhatarozas.Semmi fajdalmam nincs ez valami hihetetlen pedig ahogy a doki fogalmazott darabjaira szedte szet az orrom 😂altatas utan hanyingerem volt ebredesnel de idovel az is elmult :) lilulasom se igazan van inkabb dagadas a bal szememnel.sok sikert es batorsagot a Rezek dokisoknak tunder az az ember!:)
Sziasztok! Nekem masfél éve volt a műtétem és hat azt kell mondjam hogy hatalmas csalódás. Ugyanugy nagy az orrom csak annyi a valtozás hogy más a formája, állítom hogy az orrcsúcsom nagyobb mint volt. A puklit az orvos nem szedte le teljesen. Vastag a bőröm oke, de az orrcsucson minimalis a valtozás a 1,5 év alatt, ugyanugy lóg és borzasztoan eláll az orrháttól.. levegőt se kapok azóta. Nem sok remenyt latok már a változásra. Valakinek volt h ennyi idő után drasztikusan elkezdett csökkenni az orrcsúcs?
Bambina kis drágaság:nem kell sírni,nincs miért.Nem mindenki olyan szerencsés,hogy rögtön szinte a végleges állapottal szembesül.Nekem sikerült.De van,akinél tényleg az egy év szükséges a végleges állapot eléréséhez,sőt vastag bőrnél még több is.Meglátod,hogy alakulni fog,tudom,hogy ilyenkor türelemből nagyon kevés van és rendesen próbára teszi az ember idegeit a gyógyulás,de az orrot is meg kell érteni,a folyamat amin átment,megviselte.Idő kell neki,mint ahogy mindennek,amihez hozzányúlnak-értem itt az operációs beavatkozásokat.
A többi a naplóban :-)
Megnéztem a naplódat!Ne keseredj el,profilból már így dagin is kisebb mint volt! Szerintem szép lesz,csak türelem,nagyon sokat fog még apadni,változni!A szem alatti bevérzésekre ajánlanám a Rutascorbin szedését!
Az ő helyett ó-t akartam :)
Ő hát ez még nagyon sokat fog apadni , ne izgulj feleslegesen , van akinek még ettől is jobban ,,dagibb” az elején , gyönyörű leszel :)
Csináltam egy titkos naplót, nézzetek be. Próbálom összeszedni magam,de azért hazafelé bőgtem egy nagyot..
További ajánlott fórumok: