Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Kopogtam!🤩😘
Sajnálom, hogy nem beszéltünk meg mára egy közös orrnézegetést a rendelőben.
Akkor megmutattam volna világosban is, mert félhomályban biztos nem látszik.
A férjem jó mérce, mert neki mindegy hogy nézek ki, de ezt még ő is szomorúan nézegeti.
Van pozitív változás is természetesen, kisebbre szabta, nem lóg, az orrnyílások is közel egyformák. Szóval jó a forma, csak olyan mintha egy harapófogóval megszorították volna. Középen egy hosszú vastag dudor, mellette meg két akkora árok mint a Grand Canyon.
Ezt nem érezni egyáltalán, ezért néha meg is feledkezem róla, csak ha tükörbe nézek szalad ki a számon amit Keki is írt , hogy Úristen!
Tegnap besütött a nap az ablakon, akkor csináltam a képeket. Olyankor nagyon látszik. Köszönöm a dicséreteket, de annyit helyesbítek rajta, hogy gyönyörű az nem vagyok, de elég jól fotózok szerintem. Tényleg. Nem azért ilyen közeliek a képek mert két centiről fényképezem, hanem levágom a többit. Vagyis a fejem. :-)
Az első után 2 hónaposan jöttek ki durva dolgok. Remélem most nem így lesz, bár finoman utalt rá a Doktorúr, hogy ha mégse lesz jó akkor majd megbeszéljük a megoldást. Már csak az hiányzik..
Ezzel be is fejezem a nyöszörgést mert utálom.
Várok.
Aranyosak vagytok nagyon, köszönöm a bíztatást!
Marhogy mit nem tud megcsinálni?
Műtét előtt vagy gondolom. A háziorvos nekem csak az ekg-t csinalta meg. A tobbihez beutalot irt, es nem is vol gond semmivel.
Sziasztok! Rezekes lányok, nekem a vércsoportra azt mondta házi orvos, hogy ő ezt nem tudja megcsinálni :O járt már így valaki? És mennyire probléma, ha nincs meg??
Köszi a válaszotok!
Sziasztok!
Tegnap délelőtt estem át az orrműtétemen. Rezek doktor úr műtött. Róla kizárólag jokat tudok mondani/írni. Rendkívül profi, figyelmes és kedves ember. Nagyon precíz.
Bár ez még csak a második napom és már itthon is vagyok, nagyon várom, hogy lekerüljon a kötés. Gondolom az első pár napban nem érdemes bajlódni tisztogatással...
Nagyon izgatott vagyok az eredmény miatt, de nem aggódom miatta.
A műtét utáni éjszakát senkinek sem kívánom. Az borzasztó volt. Aludni nem nagyon tudtam a szajszarazsag miatt, es az altatás miatt még most is nagyon fáj a torkom. Persze ez a mutét velejárója, nem vagyok egyedi eset.
Egy szó mint száz, Rezek doktort nagyon ajanlom!
Jó gyógyulast, szép napot!
Még nem tetszik annyira de már jobban mint amikor eljöttem:) folyamatosan dokumentálom az eseményeket így ha picit jobban megbarátkozunk csinálok naplót az 1-2 orrműtétről?
Neked milyen ?? Hogy tetszik ?? Kép? 🤗
Én 10-re értem a rendelőbe.
Azt mondta doktor úr,hogy nincs olyan gyulladás benne,ami miatt aggódnom kéne.A domborzati térkép,szerinte normális állapot.És az,hogy néha fáj,csak azt jelenti,hogy érzékenyebben reagálok a csontok gyógyulására.Szóval érzem,amikor dolgoznak a "gyógyítómanók" ahogy a lányomnak szoktam mondani.🙂
Akkor várni kell,nincs más hátra,ahogy írod.
Bizakodunk és esélyt kell adni az orrodnak,hogy szépen alakuljon.
Január még egy hónap,úgyis látod,hogy mennyit változik.
Küldök neked egy nagy bátorító és bizakodó Dóriölelést <3
Beszéltem ma Rezek doktorral. Azt mondta alaposan átalakította, és nagyon kemény még, de remélhetőleg ennél szebb lesz.
Fogja a kezem miközben kedvesen beszél, és olyan szépen néz, hogy azt is elhiszem neki amiről az ellenkezőjét gondolom.
Januárban megyek vissza, addig nem tudok mit tenni, mint várok.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?