Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Tovább olvasgattam és jelenleg teljes a döbbenetem....
Mikor megláttam, hogy milyen terjedelmes ez a fórum, hirtelen elgondolásból 2018.decembertől kezdtem el olvasni a hozzászólásokat (2018.dec-kb. máig.) Régebbi hozzászólások között több K.T. panasz volt, az újabbak között R.T. panaszok...
Ez tényleg "orosz rulett" :(
Sziasztok és szia Manyessz7709!
Manyesz7709 érdeklődni szeretnék, hogy az egész napos előre hajlástól nem duzzadt fel nagyon estére az első pár hónapban?
Én is körmös vagyok és sokat gondolkoztam azon is, hogy mennyi idő, amíg nem dolgozhatok és mit fognak szólni a vendégeim... stb, stb
Egyenlőre csak most kezdtem el olvasgatni a fórumot, mert az elmúlt években anyagi téren nem ez volt a legfontosabb, de már nagyon érik végre! :)
Hatalmas pukli van az orromon és persze ez nem csak nekem szokott feltűnni, tehát amikor engem nem zavar, akkor szembe jön valaki , aki emlékeztet rá. Ha minden jól alakul, akkor jövő év első felében megszabadulok tőle :)
Évek óta szent meggyőződésem volt, hogy Dr. K.T. fog majd egyszer megműteni, bevallom ez a meggyőződés nagyon megingott a ma esti több órás fórum olvasgatás után! Jelenleg R.Ö. került az első helyre, de még nézelődöm és olvasok és felkészülök.
Kopogtattam pár naplóba és hálásan köszönöm mindenkinek, aki beenged! :)
Szia Anna!
Ha nem tetszik a terv,jelezzed az orvosnak és újra át kell beszélni.
Hegyes orrcsúcs:ilyenkor azért képzeljed el,hogy az orrcsúcsnak nem csak profilja van,hanem eleje és másik profilja is.Szóval nem ceruzahegyet alkot az orvos,de nyilván ezt is át kell beszélni,biztos,ami biztos :-)
Nálam a terv meghatározó volt,tényleg azon látszódott,hogy az orvossal az elképzelésünk találkozott.
De a terv "merev",élőben mindig szebb szerintem,mert természetes hatása van.
Metélőhagyma az nem baj,ha érzel a csontos résznél egyenetlenséget tapintásra-tükörsimára nem lehet megcsinálni-egy a lényeg:szemmel ne legyen látható.
Ha végig simítod az ujjaddal,akkor nem lesz teljesen sima,de a bőr takarja ezeket.
Ha nem látsz semmit az orrodon,akkor nincsen gond sem.
Sziasztok.
Elkészült a doki által készített terv(helyben megcsinálta). De egyre többet ahogy nézegetem annál jobban nem tetszik :)). A pukli szépen lekerűlt csak most meg olyan hosszúnak és hegyesnek látom. A párom szerint pinokkiós 😅. A kérdésem az hogy egy kép és a valóság mennyíre egyezik. Esetleg volt közületek úgy valaki, hogy a terv annyira nem tetszett de végül előbe teljesen más hatást keltett? Februárban lesz műtét, műtét előtt gondolom mindent átbeszélünk.... Akkor még lehet módosítani a terven? Vagy ezt emailben jelezzem előtte? Vagy mennyire dolgoznak ők terv alapján? Bocsi a sok kérdésért. ☺️
Szia,nem,csak akkor,ha orrcsúcsot emel.Ha nem vágná át,akkor az orrcsúcsemeléssel a felső ajkunkat felfelé húzná az orrcsúcs.
Elmondta az orvosom,sőt azt is,lehet,hogy az első két fog érzéketlen lesz.
Egyébként ha kérdés merül fel,amire nincs válasz,akkor utána nézek :-)
BEMÁSOLOM NEKED AZ ARCTISZTÍTÁST,ÚGYIS JÖNNEK MINDIG ÚJAK ÉS AKKOR NEKIK IS SZEM ELŐTT LESZ :-)
Saját magától is regenerálja egyébként magát a bőr,de azért itt van pár dolog,amivel előlehet segíteni:
Bőrápolás:
Én Nivea arclemosó gélt használtam.
Sok embernek az Ilcsi fekete szappan és kénes krém vált be.Ezeket kozmetikustól lehet megvásárolni.
Van,aki a manna szappan ében arctisztító szappanját használta.Viszont mivel zsírosodás közben hámlik a bőr,ezért shea vajjal is kente.
bha2%
Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.
Itt a link:
Micellás arclemosó,utána Skinoren krém,utóbbit bőrgyógyász írja fel,de háziorvos is felírja.
Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém
La roche posay effaclar duo,orra pici hidratáló.Ebben Gabi és Ági a jártas.
Mindent felsoroltam,ami eddig a fórumon elhangzott :-)
Szia!
Javulni fog,átlagosan hat hét szokott lenni,hogy ismét a réginek érezzük,de van,akinél három hónap után lett természetes.
A két felső első fognál átvág az orvos egy izmot és ezért van ez az "idegen" érzés.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy kinek mennyi idő után “tért vissza” a mosolya? 3,5 hete volt a műtétem és nem igazán akar még úgy mozogni a szám ahogy én szeretném. :) Néha még a beszéd is nehézkes, a nevetésről ne is beszéljünk, mindig takargatom a szám mert bénának, torznak érzem a fejemet. Ugye ez javulni fog idővel? És a bőröm is elég rossz állapotban van, remélem annak sem kell már olyan sok idő hogy helyre jöjjön. :)
Sziasztok!
Én új vagyok még ebben a csoportban, és nagyon érdekelne Dr Doleviczényi Zoltán munkái, de nagyon nehezen találok. Valakit esetleg műtött aki tudna képeket küldeni? Nagyon hálás lennék :)
Sziasztok.
Segitseget szeretnek kerni.
Gyerekkent eltortem az orromat nagyon. 18 evesen volt egy helyre állito mutetem ahol visszatortek az orromat.
Sajnos az orrnyergem nagyon vastag es kiáll a csont.
Dr. Varga Klara es Dr. Doloviczenyi Zoltan kozott meditálok. Doloviczenyinel voltam konzultacion. Jonak tunik de nem vagyok teljesen biztos benne. Jo tanács esetleg?
Szia!
Akkor most nincs más hátra,mint sokat pihenni és gyógyulgatni.
Átküldtem neked a fontosabb dolgokat,amik elősegítik a gyógyulást.
Duzzadtság,hörcsögpofi állapot:ezen mindenki átmegy,de mire gipszlevételre kerül sor,megszűnik a legtöbb embernél.
Malackaállapot:ez akkor szokott lenni,ha orrcsúcsot emel az orvos.Gipszlevétel után ahogy elkezd ereszkedni az orrcsúcs,úgy fog megszűnni.A gravitációnak köszönhetően a helyére kerül rövid idő alatt,ahová az orvos tervezte.
Ha lenne színesedés:mire gipszlevételre kerül a sor,már csak a sárga szín marad vagy az sem,a sárga az utolsó színárnyalat :-)
Ha lenne még konkrét kérdésed,csak írjál.
Szia!
Árat küldtem,szívesen :-)
Sziasztok! En is tul vagyok a muteten :)
22 en mutottek meg gipszesen, , Karasz doki alkotta , akiben 100% osan megbizok. Szerintem az egyik legjobb doki.
Az ellatas , noverek es a klinika is 10/10 . Mar gipszben is tetszik!
♥️ Kinek mennyi ido utan lett konnyebb a helyzet?
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki beengedett a naplójába, annyira jó, hogy így megosztjátok a tapasztalataitokat. :)
Évek óta vacillálok az orrplasztikán, hol jobban előjön hol kevésbé.. Ahogy visszaolvastam, úgy láttam, hogy az orrom a "könnyebb" esetek közé tartozik, mert csak profilból nem vagyok megelégedve vele.
Nézelődtem, árakat viszont sem a csoportban ( kb 15 oldalt visszaolvastam) sem a webhelyeken nem találtam. Gondolom külön a konzultációra is beszedik a pénzt meg nyilván a műtétre :D
Rezek doki érdekelne leginkább, a lentebb olvasható negatív tapasztalatok ellenére is.
Olvastam azt is, hogy többen nem kértetek tervet. Ez miért van? Többletköltséggel jár, vagy rábíztátok magatokat az orvosra?
Esetleg utánanéznék kevésbé ismert orvosoknak is, ha kapnék ajánlást.
Köszönöm előre is, további szép napot mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?