Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia :-)
Igen,normális,nálam 8 hónapig tartott ez a zsibbadó-húzódó érzés.
Az orrcsúcsi érzéketlenség pedig még tovább.
Szia!
Persze, megírom majd szívesen. :) én csak tavaszra tervezem az egészet. Ettől függetlenül már most szeretnék időpontot kérni, hogy ne kelljen sokat várnom, ha bele vágok.
Sziasztok!
Orrplasztikara keszulok Dr Rezek Odonhoz. Nem szeretnek zavarni senkit, de aki beengedne a naplojaba azt nagyon megkoszonnem!
Szia!
Hívd fel Erikat meg ma, es szolj neki! :)
Nekem is volt, hogy begyulladt, szednem is kellett ra gyogyszert.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Nagyon elkeseredtem, kicsit félek is.
Csütörtökön lesz 2 hetes az orrom. RÖ doktor úr csinálta. Péntek megyek hozzá 2 hetes kontrollra.
Baromira be van dagadva az orrom, min.duplája,mint amilyen műtét előtt volt(de ezzel számoltam is)
Tegnap és ma reggel is (nem csak az orrom),de a bal szemem is látványosan be volt dagadva, ha hozzá érek az orromhoz elég forró.
(Ami még szokatlan volt elég sok "trutyi" folyt belőle)
Ez normális? Másnál is előfordult már ilyen?
Nagyon aggaszt az egész..
A véleményeket és válaszokat előre is köszönöm.🙂
Szia!
Mutet elott sem keso kepeket mutatni neki! Ne hagyd ki, ha van konkret elkepzelesed!
Sok sikert!
Sziasztok!
Multheten voltam konzultacion RÖ-nél. Alig tudtam rendesen beszelni vele, annyira izgultam. Jelentem februar vegen mutenek! E l se hiszem , hogy kaptam ilyen hamar idopontot ( valaki pont lemondta a februari idopontjat elottem..). Bar egy dolog miatt aggodok. A konzultacion elfelejtettem kepet mutatni a doktor urnak, hogy nagyjabol mi lenne az elkepzelesem, tenyleg annyira feszult voltam. Igaz kertem latvanytervet. Kivancsi vagyok mit hoz ki belole. Lassan en is naploba kezdek. Koszonom, ha meg paran beengednek a naplotokba!:)
Gipszlevétel után rögtön.
A nyomáskülönbségtől szoktak félni,hogy ez esetleg orrvérzést okoz,de eddig még senki nem írta,hogy ilyen problémája lett volna.
Orrdugulás előfordulhat.
Egy hónap elteltével meg főleg.
Más téma..
Műtét után kb mennyi idő múlva lehet repülni? Vagy mondjuk egy hónap után ez nem is befolyásol semmit?
Köszi
Nem tudni igazat mond-e. Lehet ő van fent itt a naplokban.
Az összkép nem látszik, ha kisatírozom a fejem a képen, pedig az a lényeg, úgy látszik igazán az orr.
Nem szeretném, ha szembejonne velem a képem, főleg Facebookon.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?