Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Igen, lehetséges, csak a gyógyuási idő vmivel hosszabb. :)
Kopogj a naplómba ha érdekelnek a részletek.
Sziasztok:)
Van itt olyan akinek ferde orrát (nem görbe) műtötték vagy tervezi plasztikáztatni? Egyáltalán ilyen lehetséges? Sajnos nekem eléggé ferde és nagyon zavar, már utcára is alig tudom magam rávenni, hogy kimenjek annyira szégyellem... nem baleseti okból hanem vele született és úgy kell elképzelni, hogy láthatóan jobbra ferdül, kérem akit műtöttek ferde orr miatt írja le tapasztalatát és valahogyan küldjön képeket nagyon hálás lennék érte!
Kellemes vasárnapot mindenkinek
Egy fiatal srác.
Köszönöm szépen a válaszokat, aki írt nekem mindenkinek :) Kíváncsi leszek arra milyen lesz 1 év múlva.
Ti is folyton fotozzátok azóta magatokat, hogy lássátok milyen az arcotok az új orral, vagy csak én vagyok ilyen dilis? :))
Sviki0118, köszönöm, előtte hosszabb volt az orrcsúcsom, ezt utáltam, és a csont is nagyobb volt. Igazából olyan mélyen bdlém ivodott hogy utáltam az orrom hosszúságát, hogy most már ezt az orrot is vizslatom hogy lehetett volna még rövidebb, picit piszébb. Lehet bekattantam kicsit :)
Szia :)
Oktoberben meg igen, ott volt a konzultacio :)
Esetleg megmutatnad nekunk is milyen lett az uj nozid? 😘
Sziasztok!
Rezek doktorhoz még mindig a stromfeld a. utcába kell menni konzultációra? Egyszer mintha valaki írta volna, hogy el fog költözni.
Januárban lesz a fél éves konzultációm, teljesen elégedett vagyok az új orrommal, én semmilyen képet nem mutattam neki, sőt még csak azt se mondtam, milyen orrot szeretnék, mert nem voltam benne biztos, de az eredmény tökéletes lett, jobbat el se tudtam volna képzelni.
Aki esetleg tanakodik még, hogy belevágjon-e, annak üzenem, hogy nincs miért habozni és meleg szívvel ajánlom nekik a doktor urat :)
Szia Totoka!
Bizony,még bőven fog apadni.De nem csak az orrcsúcs,még a csontos orrhát is jól be van duzzadva a képek alapján.
A porcos orrcsúcsnál fél év a választóvonal,utána kezd beindulni látványosan az apadás.És azért van a keménység érzés,mert még mindig nem állt helyre az orr rendes vérkeringése,ez is hat hónap után szokott.
Szerintem még boven alakulhat, én nagyon frissen műtött vagyok de mindenki így nyilatkozott erről eddig itt.
Nagyon szép orrod lett:) milyen volt előtte?
Sziasztok,engem most már kB 2,5hónapja műtött K.T., írtam ide néha utána. Most az lenne a kérdésem, hogy az orrcsúcs az meddig alakul, várható még hogy apadni fog, vagy ilyenkor már olyan mint amilyen véglegesen is lesz? Mert még mindig néha olyan keményebb, olyan idegen érzés is amikor megfogom. És a hegye nekem még duzzadtnak is tűnik. Megnézitek, csak én látom így, vagy valóban? Mindjárt teszek fel pár képet.
Köszi :)
Szia,nagyon sajnálom :-(
Brillnek lett saját zsírral feltöltve,ha jön,biztosan elmondja a tapasztalatait.
Sziasztok!
Rég jártam itt.
Sajnos, nekem is újra kellett műteni az orrom, mert lógott az orrcsúcsom és nagy is volt az egész.
Most pedig jó lenne az alakja, nem lóg, csak van mindkét oldalt horpadás.
Saját zsírral lesz feltöltve.
Valaki mondana nekem ezzel kapcsolatban tapasztalatokat?
Egy kis puklit miatt műtettem meg, erre még mindig nem tökéletes:(
Szia!
550 ezer plusz a fül orr gégésznek 30 ezer. Nem tudom hogy ez egyedi ár e, nekem ennyi volt :-)
Szia!
Nekem még távolabb van a műtét, de elkérhetném én is a listát, hogy addig is olvasgathassam? :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?