Orjito vonzalom utan rossz szex ! :'( (beszélgetés)
Szerintem nincs semmi, ami tökéletes. Te pedig a nagy tűz közepette azt vártad, hogy tökéletes legyen... Lehet, hogy "amúgy" nem is lenne rossz a szex vele, csak teljesen rágörcsölté a dologra, vártad a katarzist. Ilyenkor hiába vár az ember csodá(s)t:)
Próbálj lazábban hozzáállni a dologhoz, talán összecsiszolódtok.
Pedig az, hogy őrült szenvedély volt a részedről, baromi sokat hozzá tud adni a szexhez.
Mit cseszett el a pasi?
Talán érezte belőled,hogy nagy elvárásokkal nézel az akció elé:)
Egy férfi sem gép. Lehet te sem váltottad ki belőle azt amit elvárt volna.
Az elvárásoknak mindig ez a vége.
Felruházunk valakit olyan tulajdonsággal amit mi várunk el tőle,és ha nem azt kapjuk kiábrándulunk.
Itt a válasz a miértre:
"mar szerelmes erzeseim is ki alakultak iranta"
Szerelmes akartál lenni-bárkibe-de nem voltál.
Hogy lehet, hogy ilyenekről fórumot indít valaki?
Komolyan mondom, csak pislogok:-)))
turelem rozsat terem.
szokjatok ossze, beszelgessetek.
Sziasztok, egy csalodott csajszi vagyok, de nagyon! Kivancsi vagyok tortent e mar ilyen veletek?
Honapokig randiztam egy pasival, oruletesen vonzottuk egymast. Egy randi utan napokig lebegtem. Nagyon nagy szenvedelyt ereztem iranta. Olyan szinten ,hogy magyarul megmondva amikor visszagonodltam a csokjara mar attol is felizgultam. Randiztunk szeptembertol, tobb ezer uzenetet valtottunk.. en egy kapcsolatban voltam benne igy vartunk a szex-el. Januarban megtortent a dolog, 4 honapi tuzes talalkozgatasok utan. Tortentek dolgok a randik soran, petting stb, ezen tapasztalatokra alapozvan vartam egy eszmeletlen nagyon jo szexualis egyuttletet/egyesulest. DE NEM VOLT AZ! Es annyira bejott a pasi a szemelyisege, mar szerelmes erzeseim is ki alakultak iranta, de miert nem lett jo a szex? azt hittem tokeletesek vagyunk egymasnak! a szenvedely amit ereztem jocskan megcsappant a szex utan, es total uresnek ereztem magam.Elozo kapcsolataimban nem volt gond a vaginalis orgazmus nekem, es vele nem jott ossze. Ok, volt jatek stb, szoval nem maradtam hoppon, de ez igy nekem nem ok. Nem ereztem azt az osszeolvadast amit az a fajta orgazmus okozna.. Nem tudom mi a hiba? Az igaz, hogy fajt is az egyuttlet mert nagyobb a merete mint az exem.. De volt mar hasonlo meretu , akivel nem volt gond, nem ereztem fajdalmat. Ezek utan ujra talalkoztunk, gondoltam masodszorra jobb lesz. DE NEM! HOgy lehet hogy az a nagy tuz ilyen hamu szexbe fulladjon???? Azt hittem o a tokeletes parom :(
További ajánlott fórumok:
- A szülés után a szex szükségesen rosszabbá válik?
- Mit gondoltok arról hogy 5napról 3napra csökkent a szülés utáni kórházban tartózkodás?Szerintetek jó vagy rossz?
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Antidepresszáns abbahagyása után rosszul vagyok
- Karácsony utáni rossz hangulat
- Valakivel megtörtént, hogy mikor levették a vérét először az után rosszul lett?