Oriflame fizetési felszólítás, mit lehet tenni eben az esetben? (tudásbázis)
Szerintem valami nem stimmel most az oriflame rendszerében ...
Amúgy gyanítom a hat éves állítólagos elmaradás már nem aktuális, sőt, elvileg nem is behajtható ... de nézzetek, kérdezzetek utána :)
fogyika - te is cselekedj minél előbb.... sőt! ha Neked van igazad, ami igen valószínű még perelhetsz is kártérítésért :) - én legalábbis megtenném :DDD
Szerintem még bemenned sem kell sehova, már miért is te rohangálnál utána a dolognak...?
Írj nekik egy válaszlevelet, lehet, hogy leszállnak rólad.
ezt tudhatja az oriflém?
egyszer rendeltem, de akkor nem az én nevemre rendelt, mert nem volt szerződés az én nevemre, valószínű utána már csinált.
Milyen érdekes! pont ma kapott a lányom az oriflame-tól egy felszólító levelet állítólag 6 éve vásárolt valamit azóta nincs rendezve. Eddig tudtommal nem jött ilyen levél.
Mit csinálnak ezek?
Erős a gyanúm, hogy el is évült már ez, hiszen nem folyamatos a felszólítás.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy az Oriflémtől kaptam egy fizetési felszólítást 2006-ból, amit állítólag nem fizettem ki.
Soha nem rendeltem az Oriflémtől, de már 2006-ban is kiderült, hogy egy nő rendel a nevemre, akkor is kaptam egy fizetési felszólítást, viszont akkor ez a nő kifizette (állítólag), és mivel azóta nem volt semmi ilyen nem foglalkoztam az üggyel. Viszont most megint kaptam egy fizetési felszólítást, amiben már polgári peres eljárással fenyegetnek. A nő most nem hajlandó kifizetni. (arra is gondoltam, hogy ez még mindig az az eset, de ez nem lényeg).
A rendelésekhez kell aláírásnak lennie? Eléggé jellegzetes aláírásom van, ezzel kezdhetek valamit?
Vagy mit tudok tenni.
További ajánlott fórumok:
- Fizetési felszólítás a MÁV-tól...(úgynéz ki, visszaéltek az adatainkkal)
- Fizetési felszólítás kaptam két év utám közmű tartozásra hivatkozva. Mit tudok tenni, ha szerintem ez nem jogos követelés?
- Panelban ha a szembeszomszéd kipakol mindent a folyosóra és felszólítás ellenére sem pakol el, mit lehet tenni?
- Fizetési felszólítás levél át nem vétele
- Ha a befizetési határidő után egy nappal fizetem be a villanyszámlám lehet belőle problémám?
- Vidanet - kinek küld még rajtam kívül pár nap után fizetési felszólítást?