Orális szex a végéig (beszélgetés)
:-))) Ez jó! De azért hagyod h kapjon levegőt, igaz??
Szorítom a fejét hogy nehogy abba hagyja.. :)))
Engem szeret nézni közben, s úgy csinálom hogy látványként is élvezze a dolgot, a szemébe nézek, izgatom... Engem az sem zavar ha megfogja a fejem közben és "segít" ettől ő jobban élvezi...
Engem az édrekel, h miközben kielégítitek a párotokat szeretitek-e h beszél, vagy néz? kinek melyik az izgatóbb? Esetleg csúnya beszéd? Vagy amikor ő elégít ki Ti mit csináltok?
Szia! Pár kocka anaszászt kell megenni, aktus előtt fél órával és édes lesz a sperma tőle :)
Szerintem embere válogatja.
Van,aki gondolkodás nélkül belemenne,vagy akinek meg eszébe sem jutna ilyen.
Megszokni?Hát,vágülis,mindent meg lehet szokni:)
Te tudod.Te érzed,hogy mit szeretnél.Ha érzékeny típu vagy,és aranyosnak tartos stb,akkor szerintem előb-utóbb érzelmek is lennének részedről.Az,meg nem biztos,hogy olyan jó lenne.
Bp-n szerintem nem lenne belőle pletyka.Meg ha felesége is van,akkor nem hisszem,hogy ő fecsegné ki.
Nem fogom,utálnám magam utána,ez nem nekem való vagy csak meg kell szokni?
Meg mi van, ha mégsem olyan jó? Ha valami nem úgy sül el, mint gondolod. Ugye nem fogod megtenni? Hogy döntöttél?
Szerintem nem érné meg...de azért vonzó lehetőség,jó pasi,aranyos is amúgy,fizetné is amit szeretnék,kívánom is...csak hát ezt akárhogy is nézem akkor is k..vás,mert a lényeg hogy pénzt ad én meg lefekszem vele,még ha jó is lenne vele a szex és élvezném.És ott van az is hogy mivan ha beleszeretek?Na az még nagyobb gáz lenne.
Orális szex?Teljesen jó,bár a vége előtt kiszállok és kézzel megyek tovább.
Azzal nincs baj,ha vki kalandra vágyik.Csak utánna jön a valóság,és elég hamar felteszed a kérdést magadnak:Megérte??
Erre gondoltam én is, mármint, hogy nem tudná helyén kezelni a dolgot (ha egyáltalán lehet ilyesmit mondani). Előbb-utóbb vagy csalódott lenne vagy beleszeretne és utána csalódna.
Még azzal se sokra menne, ha ott hagyná érte a feleségét, mert aztán minden percben azon gondolkodhatha, hogy őt mikor és kivel fogja megcsalni...
Persze, ha valaki férfias típus, akkor el tudom képzelni, hogy egy ilyen szponzorációs helyzet nem okoz különös lelkitörést nála. Ha pedig nem fecsegi ki mindenkinek, akkor nem is fognak róla tudni (feltéve, hogy nem egy 10 fős faluról beszélünk).
Szerintem sem fogm,utána tuti hogy nagyon rosszul érezném magam,akármennyit is vásároltam.Főleg hogy elég érzékeny vagyok,ez durva lenne lelkileg lehet,most úgy érzem.Meg tényleg ha a ez visszajut valakinek a fülébe,akkor kezdődnek a pletykák meg stb...
Mi lesz ha utánna találxol vele?
Kíméld meg magad ettől. Megéri! Majd boldog leszel pár év múlva, és nem kell rosszul visszaemlékezned.
Igen, és mivel Te egyedülálló vayg ráadásul másodhegedűs, több mint valószínű, hogy bele fogsz szeretni...Galiba-forrás!!!
Akkor ne tedd meg, ha a zsigereid is ellenállnak. Ha megtörténik már nem tudod visszacsinálni, és nem éri meg, hogy egész életedre bánd. A szponzorálás sokmindenkinek jól jönne, de még az új cuccokkal is rosszabbul éreznéd magad. Szerintem ne tedd meg.
Látod, ezt mondtuk mi is, nem rosszból mondta szerintem egyikőnk sem. Bennem még mindig az van, amit Anyukám szokott mondani: nehogy a híred előbb hazaérjen, mint te! Ha érted, mire gondolok...
Szerintem, csak akkor menj bele, ha biztos vagy benne, hogy tudod hidegvérrel kezelni a dolgot. Nem vagyok benne biztos, hogy menne. Különben a végén becsapottnak éreznéd magad (még akkor is, ha jól bevásárolnál).
Az, hogy felesége van az az ő dolga. Nem azt mondom, hogy ettől szebb lesz az egész, de igazából nem láthatsz bele a kapcsolatukba. Ha ő ilyen kifelé tekintgetős, akkor úgyis megcsalja a nejét, ha nem veled, akkor mással.
Neked inkább azt kell eldöntened, hogy mennyire akarod a szponzorációt. Mert utána nincs visszaút. Onnantól kezdve nem csinálhatsz úgy, mintha meg se történt volna. Ha azt hiszed, hogy nem fog lelkileg összezavarni, akkor tedd! Mondjuk nem feltétlenül kell reklámoznod (elég, ha te tudod).
Azt mondta elvisz vásárolni vagy menjek egyedül ő majd szponzorálja(elég jól áll a pasi anyagilag),és utána persze le kell vele feküdnöm cserébe,ami mondjuk nem lenne nehéz mert jó pasi,csak kicsit megalázónak érzem ezt,nem vagyok én ilyen....bár jól jönne egy kis "szponzorálás".Meg nem esne nehezemre lefeküdni vele,mert tetszik..csak hát utána nem tudom hogy érezném magam,lehet hogy egy k...vának:-(
Méééééééééééééééééééég.:)
Bocs, fene tudja, miért tette ki ennyiszer?!!!!BOCS!!!!
Sztem hagyd a francba a nős pasit. Fiatal és szép vagy, miért lennél másodhegedűs?
Tényleg, cseppet k..vás dolog, sztem.
Ha tetszik a pasi, gondolj a feleségére, lehet majd fordítva, hogy te leszel csalva.
Ahogy akarod, úgy csináld.
Nem hülye kérdés. Tudod, erre az emberek "erkölcsből csípőtüzelnek". Egyszer kiírtam egy szavazást a konzumálásról (mert EZ az), nézd meg ott a véleményeket, ha érdekel. A lényeg, hogy én is ismerek embert, aki ezt csinálja, de ettől még kedvelem, csak nem értek vele egyet...Nem ítélkeznék feletted sem, nem is teszem, a leglényegesebb, hogy tudsz -e tükörbe nézni, nem érzed -e megalázónak a helyzetet.
Nm hülye kérdés. Tudod, erre az emberek "erkölcsből csípőtüzelnek". Egyszer kiírtam egy szavazást a konzumálásról (mert EZ az), nézd meg ott a véleményeket, ha érdekel. A lényeg, hogy én is ismerek embert, aki ezt csinálja, de ettől még kedvelem, csak nem értek vele egyet...Nem ítélkeznék feletted sem, nem is teszem, a leglényegesebb, hogy tudsz -e tükörbe nézni, nem érzed -e megalázónak a helyzetet.
Nm hülye kérdés. Tudod, erre az emberek "erkölcsből csípőtüzelnek". Egyszer kiírtam egy szavazást a konzumálásról (mert EZ az), nézd meg ott a véleményeket, ha érdekel. A lényeg, hogy én is ismerek embert, aki ezt csinálja, de ettől még kedvelem, csak nem értek vele egyet...Nem ítélkeznék feletted sem, nem is teszem, a leglényegesebb, hogy tudsz -e tükörbe nézni, nem érzed -e megalázónak a helyzetet.
Mit mondott arra, hogy ezt mondtad? Csak kiváncsiságból.
Szerintem többet érsz, minthogy kezdj vele.
Kihasználás szempontjából nem gáz, mert ő sokkal jobban kihasznál, még így se te használod ki őt. Ezt meg kell különböztetni más helyzetektől. A kérdés csak az, hogy mit éreznél utánna, amikor ránézel a ruhákra, nem-e esne rosszul.
Komcsin ez a helyzet....nem azért írtam le hogy most nekem essetek.Csak kíváncsi vagyok mások véleményére.De tudom hogy hülye kérdés volt.
További ajánlott fórumok: