Orális szex a végéig (beszélgetés)
"mondtam hogy csak akkor lehet valami ha kapok cserébe amit szeretnék,vigyen el vásárolni pl. Ez gáz szerintetek,hogy vásárol nekem egy csomó cucot utána meg lefekszem vele...."
igen, ez gáz! méghozzá nagyon.. :S
Sziasztok!Elég fura helyzetbe kerültem...szóval találkoztam egy pasival csak kiderült hogy nős,de szeretné ha a barátnője lennék.Találkoztunk és hát próbálkozott,le akart fektetni,de nem hagytam...mondtam hogy csak akkor lehet valami ha kapok cserébe amit szeretnék,vigyen el vásárolni pl.
Ez gáz szerintetek,hogy vásárol nekem egy csomó cucot utána meg lefekszem vele....ez olyan k..vás dolog nem??Nem tudom mit csináljak,tetszik pasi csak nem akarom hogy kihasználjon...vélemény??
Találtam egy ilyen idézetet... hát szerintem kicsit illik ide is :P :D
"A fél világ rossz nyomon jár a boldogság keresésben.
Azt hiszik a birtoklásban és a szerzésben van,
valamint abban,hogy mások őket szolgálják.
A boldogságot valójában az adásban és mások szolgálatában találjuk."
(Henry Dummond)
az orális szexet vehetjük az adásnak, más szolgálatában tehát boldogságot okoz, nemde? :)
A bunkók!
:O)
Itt pl kinnt az USA-ban azok a bizonyos barna bőrűek nem igazán csinálják ám a lányoknak!:(
Több embertől is hallodtam, félre értés ne essék...én nem kezdek velük:)))
De ők szeretik persze ha őket lekezelik;)
Pedig én nem most szabadultam a gumigatyából:)
Remélem, ezután sem jönnek olyanok a közelembe.
Amúgy én egyszer egy 40 év feletti nővel beszélgettem, akinek mellesleg van már 2 gyereke.Elvált, majd volt egy másik pasija, majd most egy újabb, és róla ecsetelte, hogy múlkor kielégitette orálisan és, hogy az mennyire mennyei volt...???....elősször azt hittem viccel, de rákérdeztem, és mondta, hogy őt még soha nem elégitették ki úgy, sőt ő se csinálta még orálisan pasinak!!! Tőlem kérdezte, hogy milyen, mert fél....
Nem mindenkinek természetes ám ez, és amint látjátok pasiknak se!
Furi nem??
Meg ami nem esik jól ne is erőltessük!!
:)))))))))))))
Elég vicces egy kérdés ez, amit feltettél. Igaz férfiként ezt "nem abból a szögből látom mint Te, de azért felvetnék pár dolgot:
1) Miért hiszed azt, hogy ez "megalázó és gusztustalan"? Ennyi erővel az is gusztustalan Neked, ha egy férfi elégít ki orálisan egy nőt? Szerintem ez nem a "magalázásról", hanem az örömszerzésről szól. Ha ezt Te másképp látod, akkor Magadban kell keresnek annak okát.
2) Mi az, hogy "hozzá lehet szokni az ízéhez"??? Szerinted egy nő vaginája talán csokifagyi ízű? Hát nem. De mind a nő "ízén", mind a férfi "ízén" lehet "módosítani". Előszöris "nem árt", ha fürdés utánra "időzítitek" az akciót. Ha meg félsz a pasi "ízétől", akkor itass és etess vele sok ananászt, meg a biztonság kedvéért előző nap "másképp" menjen el és akkor se az ízzel, se a mennyiséggel nem lehet nagy gond.
3) Ha imádod a párodat, akkor meg pont ettől ne tarts!
Az ananász feltétlen segít, ha 3-4 evőkannállal bekapsz, és utánna action:-)
...
Bocs, csak wicceltem.
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?