Orális szex a végéig (beszélgetés)
Te jó ég!Lelkiismereti kérdést csinálsz belőle???:DDDD
Légy kannibál!Szerelemben,háborúban mindent szabad!!!:D
Még jó, hogy ennyi féle nő van.
Én imádom, bárhová landol a végtermék.
De ha orális szex van, soha nem köpöm ki, sztem az a kiábrándító.
Egy-két gyümölcs az étrendbe iktatva és még édes is lesz. :)
Ez csak egy vélem-én(y) a sok közül. :D
Ha pap,akkor legalább feloldozást nyertem!
Pedig nem is mondta ,hogy mondjak el 6 miatyánkot,meg 4 üdvözlégyet!:DDDDDDD
Rendes fickó,de nem pap......persze nem vennék rá mérget!
Ne aggódj, az egyik haverom is járt már így. Ő mondjuk tényleg csak aakor jött rá, hogy férfi az illető amikor szemtől szembe állt vele. Neki sem esett túl jól! :D
Azt mondta, nagyon jól meg lett csinálva, még az arca is egész "nőies" volt. :)
Egészségedre! :D :D
Bár off, de leírom: Egyszer egy barátommmal voltam az utcán amikor megláttunk valakit hátulról. Jó alakja, hosszó sűrű fekete haja volt. Kérdezi a komám az illetre mutatva: Meg?
(értsd: megkefélnéd)
Mondom, hogyne! Nézzük meg! Megkerültük és szemből nézve már torzonborz szakálla és bajusza volt! Faszi volt!! :((((
Pocsék érzés volt nekem, a komám meg majdnem bepisilt a röhögéstől!
Nagyon ritka ,amikor a nők úgy elengedik magukat ,hogy hagyják elérni ezt a szintet.
Nem feltétlen a férfiak hibája ez!Kedves Mislix!
azért azt gondolom e. sorokat olvasva, hogy te közelről, már megbocsáss de a büdös életben nem láttál, puncit, és főleg nem juttattál egy egyetlen nőt sem az orgazmusig! adott esetben többször is!
a végére, mondjuk 1-2 óra stabil " nyalás" után sokkal több a férfi szájában landoló, a női nemi szervben keletkező, többnyire a síkosításért felelős anyag, mint az a pár mililiter ondó amiről szó van!
ezek után a férfi is mondhatná hogy undorodik ettől az anyagtól, mert valljuk be, ennek is van íze, és illatta is!
hoppá!
én a páromat legelsőnek már le....féltem nagyon elősször de nagyon akarta és ezéert meg csináltam.azt mondta jo volt meg minden de arra most pontosan nem emlékszem hogy lenyeltem volna.m
mostanábanamikor vagyunk együtt akkor minden egyes alkalommam megtrténik mikor hogy.van ugy hogy a számba,van hogy a szám mellé..de mostmár lenyelem.persze amikor legelsőnek megtörtént nagyon furcsa volt de már hozzá szoktam.
csak akkor csináld ha te is szeretnéd és ha már csinálod akkor ugy hogy neked is jo legyen.modjuk mond a párodnak hogy pl.:ő is nyaljon közben amikor te is csinálod a "dolgokat",vagy pedig ujjazzon közben.
nagyon jo dolog.mind a kettőt én már tapasztaltam és elmondhatom hogy jo dolog.
sok szerencsét és kitartást!!!
szerelmemm...:-)
valaki egszer azt mondta, hogy a legszebb nemi szerv a fej
aztán azt is hallottam, hogy az agy a legnagyobb nemi szerv
...és tényleg! a fejben dől el mi tetszik és mi nem. ezen nem vitatkozni kell, hanem csinálni ha jólesik, és nem csinálni ha nem esik jól.
egyszerűnek hangzik, mégis az egyik legnehezebb dolgok egyike
Azért mert egy férfi orálisan kielégít egy nőt, nincs joga azt követelni, hogy a végterméke a partner szájában landoljon, max. azt, hogy a hölgy is elégítse ki hasonlóképp.
Ha a hölgyek nemiszervéből hasonló állagú, szagú, ízű anyag távozna orgazmus közben, akkor lehetne egy lapon említeni a két projectet.
És ő addig nyal téged amíg el nem élvezel?
ha igen, akkor van alapja követelőzni. egyébként tényleg jobb beleélvezni, mint az utolsó pillanatban kihúzni... ez bármire igaz
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?