Orális szex a végéig (beszélgetés)
bocs de közben nem az órát lesem!
és csatlakozom az előttem szólóhoz, a 3 perces is lehet isteni szuper és a féléjszakán tartó is. ha az átlag érdekel akkor valahol a kettő közt!
Apropó, csak úgy kíváncsiságból!
Mennyi ideig tart nálatok egy szeretkezés?
(A vacsorát ne számítsd bele! :)))))
Egyébként bármily meglepő, van vőlegényem, és több, mint 6 éve szeretjük egymást!
Abban hasonlít Tibikére, hogy természetesen, mivel szeret, soha nem kényszerítene olyasmire, amit én nem akarok!
Egyébként akár hiszitek, akár nem, eszméletlenül jókat szoktunk szeretkezni!
Igazatok van srácok!
Tényleg élvezem, hogy itt mindenki rólam beszél, bár igaz, kapok hideget, meleget!
Különben miért jöttem volna egy ilyen fórumba, ha nem provokálni? :))))
Tibike!
Neked van igazad maximálisan. A másik feltételek nélküli elfogadásához minden hozzá tartozik. És ha tényleg szőröstülbőröstül szeretem, akkor hamarosan az is ízleni fog, és vágyni fogok rá, amit eleinte csak azért tettem, mert neki jólesik.
Minden a szeretetről szól. Ha csak úgy vagyunk egymás mellett, jobb híján, vagy megszokásból attól nincs is mit elvárni, remélni, nemhogy az orális szex a végletekig jó legyen.
Meg aztán, ha fiatal, akkor ki tudja, merre sodorja még az élet, és miket fog kipróbálni!
Az a jó, ha mindig van valami új, amihez hozzá lehet nyúlni és akkor soha nem érzi magát kiégettnek.
Szegény kerha! Most már körülötte forog a világ.
És mivel nem tud éjjel-nappal internetközelben lenni, amíg távol van, csinálunk belőle frigidet, leszbikust, meg mindent.
Lehet, hogy a szex más területein nagyon igényes és profi!
Pl. ismerek olyan lányokat, akik soha nem nyúltak magukhoz,és/vagy soha nem látták a nemi szervüket, de olyat is, aki 5-6 év aktív szexuális élet után érte el az első igazi orgazmust. Mert előtte nem tudta, hogy mi az. Jó volt, jó volt, de mint egy fadarab, úgy feküdt, amíg munkálkodott rajta valaki.Hát ezek nem semmi esetek!
Szóval, ha valaki nem nyeli le, az még nem katasztrófa, ha szájjal sem ér hozzá, hááát..., talán az sem. De azért valamit biztos csinál! Lehet, hogy mondjuk tök jól főz, vagy ilyesmi! Az sem elhanyagolható! :)
Én a fiatalsága miatt furcsállom. Ha idősebb lenne 2 évtizeddel akkor OK, mert abban a korosztályban még sokkal több konzervatív és gátlásosabb ember van.
De Kerha, nem kell lenyelni ha nem akarod! Anélkül is nagyon nagy örömet szerzel a párodnak. Amennyiben ő viszonozza neked (tuti igen) akkor pedig te is megtapasztalod, hogy mennyivel finomabb, mint ha a kezével izgatna. Ég és föld a különbség.
Kerha összes hozzászólását elolvastam ebben a topikban, valamint az adatlapját is.
Kétség van bennem, hogy rossznéven veszi, hogy most róla illetve neki írunk néhányan. Nem kell megharagudnia, ami engem illet, tudomásul veszem, hogy ők nem művelik. Ilyen is van. Csak furcsa! Hiszen a legjobb dolog a világon!
miért gondolod, hogy van párja?
És honnan tudod, milyen nemű?
A férfiak sem egyformák.
A másik lehetőség pedig az, hogy nem mer szólni. Ott kellene lenni gyertyát tartani! :)
(Kerha, nehogy megharagudj!:))
A kérdést nem komolyan tettem fel, ott volt a ":))" is. :))
Felőlem egy nő is kiélheti vágyait! Ismerettségi körömben aki "belevaló" az vidámabb, jókedvűbb! Nem fogom lekurvázni. (Én.)
A baj inkább abban van, hogy aki gyakrabn váltogatja partnerét az hamarabb kaphat el betegségeket nemre való tekintet nélkül. Bár a nők talán kicsit veszélyeztetebbek. Ez mégis a hűség mellett szól.
Kerha!
Komolyan sajnállak téged és a partneredet is a szegényes szexuális életedért! Te undorodsz a párodtól vagy saját magadtól?
Ja, és előtte-utána tusolás és minden(ki) tiszta és kivánatos!!!
Elolvastam.
De nem egy helyröl jönnek ki.:)
Én nem tartok minden férfit disznónak!
Tényleg!
Miért van az, hogy ha egy férfi fekszik le több nővel, akkor rá felnéznek, ha pedig egy nő teszi ugyanezt, akkor lekurvázzák?
(Egyébként ennek köze van szerintem a te kérdésedhez is: ha nőknél is elfogadott lenne ugyanaz a viselkedési mód, mint a pasiknál, akkor nem lenne köztünk különbség, és nem kellene álszenteskedésből egyes pasikat ledisznózni, csak azért, mert nem szabnak határt vágyaiknak!)
Elvégre egyenlőnek születtünk!
Szerintem a nyál és ez két külön dolog!
Egyébként vannak még dolgok, amik belőlünk jönnek ki, mégsem vesszük a szánkba őket!
Csak úgy eszembe jutott:
Miért mondják azt (a nők), hogy minden férfi disznó?
:))))
Az én olvasatomban a nyál is váladék. azzal mi van nem is csókoloztok.
Persze ha nektek jó igy akkor semmi gond, de a párod nem hiányolja?
Aki a másik háta mögött mond ilyet, az nem gondolja komolyan, és pláne nem gondolja végig, hogy milyen lenne ha... Ez így csak egy szleng. Én pl. azt mondtam volna, hogy k.... anyád! Mert más a stílusom. Egy olyan nő, aki utálatosan viselkedik, annak nem engedném meg, hogy bekapja, mert nem érdemli meg!!!
Amit én mondtam volna, az sem reális, volt példa, hogy egy anyukától hallottam ezt, amint a saját gyerekének mondja, hogy k... a...! Hát ez így vicces!
..........
Amikor valaki tényleg bekapta, akkor nem éreztem úgy, hogy megaláztam ezzel, inkább azt, hogy rendkívűl odaadó, és nagyon sokkal tartozom neki természetben.
Na aztán minden fiú más és más. Úgyhogy, ha egyszer mégis rászánod magad az orális szex kipróbálására, akkor jó alaposan gondold át, hogy kivel teszed, mert léteznek olyan mocskos szemétláda pasik, akik csak ki akarnak használni!
Fiúk!
Elsősorban tőletek szeretnék segítséget kérni! Valamit nem értek!
Van egy ismerősöm, akinek a barátnője sem akarta először ezt a dolgot, de végül belement. De nem ez a lényeg.
Szóval ez a srác eladóként dolgozik egy boltban.
Egyszer bejött a boltba egy csaj, aki nem igazán értette, mit akar venni, de okoskodni tudott! Egyszóval idegesítő volt!!!
Amint a csaj kiment a boltból, a srác hangosan kifakadt!
- Kapja be!
Ez egy kicsit elgondolkodtatott.
HOGY IS VAN EZ?
Ti, srácok, annak, akit UTÁLTOK,
a háta mögött mondtok ilyet,
akit pedig SZERETTEK, annak a SZEMÉBE? (Ha nem is ugyanezzel a szavakkal.)
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?