Orális szex a végéig (beszélgetés)
nekem is van...
Bemegy a kislány a szóbába az anyukájához
-Anya a szomszéd bácsi azt mondta, ha leszopom, kapok egy új cipőt...
-Milyen cipőt??? kérdezi ingerűlten az anya
-Ezt itt-mutat a lábára a gyerek
Ez tetszik, ma kaptam:
Az öt éves kislány, örömmel újságolja az anyjának :
- Mami, mami! Ma megtudtam, hogyan lesz a gyerek!
- Tényleg?! Na és hogyan?
- Hát az úgy van, hogy a mami meg a papi levetik a ruhájukat, aztán a papi pisilője kemény lesz, egészen
felfelé ágaskodik. Akkor aztán a mami letérdel a papi elé, szájába veszi a papi pisilőjét és addig
nyalogatja és nyalogatja, mikor egyszer csak a papi pisilője felrobban, vagy mi, és ráfröcsköl a mami
arcára. Akkor a mami azt lenyalja és lenyeli, és abból lesz a gyerek a hasában. Hát így lehet kisbabát kapni.
Az anyuka mosolyogva a lánya szemébe néz, megsimogatja a fejét:
- Ó kislányom, ez aranyos, de így nem kisbabát lehet kapni, hanem ékszert, ruhát, autót, vagy házat..
Az ókori görögöknél is. Múzeumban láttam e topik témájával illusztrált edényeket.
Valószínűleg más népek sem vetették meg a jót!
:)
Végre valaki, aki csinálja, ahogy kell!;))) Szerintem.
Én mikor elkezdtem olvasgatni a topoicot, azt hittem visszakerültem a a 19. századba! Nekem ez természetes, és mindig is az volt. Nem ítélem el ha valaki nem csinálja, valami oka biztos van rá, ha már nem, a tudatlanság, csak nem értem! Valóban sok örömtől fosztja meg önmagát és partnerét is. Olyan örömöktől, ami semmihez sem fogható, hasonlítható, és főként, nem pótolható.
Na az durva is lenne. Bárhol, bárkit (sőt kiket) bármikor. Az már a szopóskurva kategória még akkor is ha ellenszolgáltatás nélkül történik.
Mimo, tényleg örülne a párod. De a sűrűjét ne oda tartogasd, a "ritkája" orális célra jobb, nektek pedig a sűrűbb részére igazán más célra van szükségetek.
Valamelyik nap olvastam: fiam, ha tudom, hogy ilyen hülye leszel, akkor inkább lenyeltelek volna!DDDDDD
Hú, de soká lesz! Pont most a négynapos ünnepen!:(
Hétfőig gyűlik az anyag! Hát ami a szagot illeti: Hm...
Akaraterő!
Lélegzetvisszafojtás!
Innen szurkolok (bár ott lehetnék!), hátha egy kis telepátia segít!
Okés, beszámolok, de sajnos még jövő hétfön lesz a következő találkozásunk(((Fuvarozik, és külföldön van(((((((.
Amugy meg a szaga irritál, ezért nem birom magam rávenni a dologra(((((((
Ha még nyúz is...! :)
Szurkolok Neked/Nektek! Majd számolj be! Jó?
:)
Én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy csak bolondít bennünket!
Én lennék a legboldogabb? Még ennél is tudnék boldogabb lenni....:)))))
"Nem szórakozásból..." Ez jó! :))))
Persze, értem én, mit akarsz mondani! :)
Fokozzuk egy kicsit: Volt már olyan életedben, hogy pl. egy buliban több fickót is kielégítettél ezen módon?
Hi-hi-hi)DDDDDDtök jó. Én nem tanultam, de ráéreztem. Főleg akit szeretünk, annak nagyon szívesen csináljuk. Amit az ember szívesen végez, azt pedig jól is végzi. Szerintem.
Pattant egyet bennem a gyanú, hogy Kerha szopat minket. Lehet, hogy ő egy szexuális gőzgép és kíváncsi hogy reagálunk, ha priovokál. Ha így van, bejött a számítása.
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?