Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt! (beszélgetés)
én előbb kineziológust, v reiki mestert keresnék... :(
ez beteges rettegés....
Szerintem nem az a lényeg, hogy olyan dokit találj, aki mindenképpen császároz, hanem olyat, aki figyel rátok, s hakell, császároz. Nekem a rossz szemem miatt volt esély a műtétre, de végül 4 óra alatt természetes úton megszületett a gyermekem. (Homeopátiás segítséggel.) A megfigyelés után egy 3 nappal korábban császárral szült kismama mellé kerültem - 3 órával szülés után én segítettem neki, mert a babáját is alig tudta megfogni.
Annak kapcsán, hogy hol jön ki a gyerek: én a természetes szülés ellenére semmi különbséget nem érzek, s azt sem érzem, higy a férjemnek lenne bármi gondja ezzel.
nekem 4 napos migrénem volt az EDA után. remek volt.
és én is fostam mindig a szüléstől... de amikor ott volt már a 2 pici 'garnéla', egy másodpercig nem jutott eszembe, h császár. sőt. az utolsó pillanatig reménykedtem.
Ildianya: volt 1,5 gyereknyi tejem, szerencsére ez nem jött be... :)
Nem olvastam el amit bemásoltál, de azt gondolom, hogy ez nem általános szövődménye a hüvelyi szülésnek...
Nincsenek pontos adataim, de meg merem kockáztatni, hogy ha megnéznénk a statisztikát, esetleg kórházi jelentéseket, több olyan esetet találnák a császár után kialakult szövődményekről, mint a "sima" szülés káros hatásairól.
Most nem okoskodni akarok, és ne vedd kötekedésnek, de a császár rosszabb mint a természetes szülés!
Én kettőt szültem császárral, az elsőt fel sem vettem, a másodiknál azt hittem meghalok!! Ki mondta ezt a marhaságot neked, hogy 3 hétig fáj a seb???
1. Nem csak a seb fáj, hanem a hasfalad is! Nekem 3 hónapig fájt!!!
2. Akik "így" szülnek azok nem minden esetben tudják szoptatni a babát, olvass utánna és megérted miért!!
3. Ráadásul az epiduralis után a hátad is fájni fog( nem mindenkinél van).
Szerintem jobb ha rendesen szülsz!!
De ha még is a császárt választod, és érdekel valami akkor nyugodtan írj nekem, válaszolok minden kérdésedre szivesen:)
Tudod, azért mert a barátnőd így járt.... sajnos, szülni nem rutin feladat, ez 'benne van a pakliban'
(a 15 óra sztem középkategória, mások jóval tovább...)
A ki hol tol ki gyereket hozzáállásod megdöbbentő, de hagyjuk.... :(
Nekem nem volt választásom, és szar volt az egész.
És most köcsög bunkó vagyok, de lehet jobb lenne, ha egyébként sem akarnál szülni... :( (ha nincs doki, nem szülök.... úristen...)
Nem szeretnélek lebeszélni császárról, hiszen ez a te döntésed lesz, de gondold át...
A fiam hüvelyi úton született, a lányom császárral, ezért össze tudom hasonlítani a kettőt.
Egyik sem kellemes, igaz nagyon hamar regenerálodtam a császár után, de gyorsabb volt a sima szülés után.
Több súlyos, akár végleges szövődménye lehet a császárnak, hiszem, mint te is írtad, az egy hasi műtét, anesztéziával, és minden egyéb finomsággal.
Tudom, hogy ez a hozzászólás nem válasz a kérdésedre, de gondoltam leírom.
te nem vagy kerek, az tuti... :(
De igen, az szülés, de b+.... csak hogy tudj viszonyítani: fosol a szüléstől, ezért műtétet akarsz. Biztos hallottad,h van, aki könnyen viselte.
Hát, én a másik oldal voltam. :(
Elég komoly hasi műtét ká sok szenvedéssel, nem 3 héttel.... kb 8 héttel. És ám, nem a seb fáj! Elsősorban legalábbis.
És egy normális ngy helyében ezt nem vállalnám....
Akkor is, ha az állását kockáztatja??
Megfizeted??
A seb nem 3 hétig fog fájni!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Ki tud Budapesten jó női nőgyógyászt?
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Megfelelő nőgyógyászt keresek Budapesten. Ajánlanátok?
- Tudnátok ajánlani nekem jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tudnátok nekem ajánlani jó női nőgyógyászt Budapesten?