Olyan lehetetlen időpontban tartják a ballagásokat, ma is... (beszélgetés)
Akkor sem lehetne, mert egy ünnepség nem medencés buli. Lehetne mindenhol reggel 8:-kor, egységesen.
Ha így lenne és mindenki tudná előre, munkahelyeken is meg lehetne oldani, hogy 2 órával később menjen a szülő, vagy arra a napra vegyen ki szabit.
Miért nem?
A formatervező, lakberendező egyetemisták régen kuncsorogtak, hogy tervet csináljanak a boltomhoz. A feladat az volt, hogy egy meglévő profilhoz belső kialakítást vagy logót, cégarculatot csináljanak. Csinálták is, mert én nem bántam, ha lemérik az üzletem, elmondom, mit kell feltűntetni, minek kell megfelelni. Nekem is segítettek, mikor tanultam.
Azt gipszből meg papírból is meg lehet csinálni. És végigjárta AKKOR a netet.
Szerintem jó ötlet volt.
Nekem az egyik suliban volt a világ legjobb évnyitója. Mi felnőttképzésen voltunk, voltak mellettünk a szakmunkások, és akkor vezették be azt a baromságot, hogy legyen a szakmunkás 5 év.
Az igazgató elmondta a változásokat. Azt is, hogy aki megbukik, az utána az új rendszerbe kerül. A felnőttek meg tudják miért vannak itt. Köszöni a figyelmet, mindenkinek a legjobbat kívánja. Hajrá.
Be meg kivonulással együtt 20 perc volt.
Aki akart a suliban tanulni, az tudott. Jó tanáraink voltak, jó volt a felszerelés.
Egy misével vagy 3 verssel a megnyitón nem lesz jobb az oktatás.
A hajamat lófarokban hordom,tehát ezzel nem lenne semmi baj.
Mondjuk a ruhák kényesebbek, de az ember addig hűlni,amíg szárad,nem?
Erre nem gondoltam, ami nagy hiba. Bár én MP3 lejátszóval szoktam úszni, úgyhogy valami lejátszási idő után feljönnék.
Biztos szuper szexi lennék végzősen átázott matrózblúzban neoprén cipőben. A hajam miatt nem aggódnék, szeretem kontyban hordani.
Persze, ebben igazad van.
Jó,majd lezajlik ez is valahogyan...
Elég lenne csak a magassarkút lerúgni
hozzá.🤣
További ajánlott fórumok:
- Orvos leszek, avagy hogyan valósítsuk meg lehetetlennek tűnő álmainkat
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Hogyan tudnám elfogadni a lehetetlent?
- Hogy bírjátok ezt a lehetetlen helyzetet?
- Bérből megélni? Lehetetlen (?)