Olvastam, hallottam - megosztom (beszélgetés)
Teljesen egyetértek a cikkben leírtakkal. Az embernek, ha ezekre nem fiatal korában ébresztik rá, nagyon sok idejébe kerül, mire ezekkel tisztába jön. Főleg akkor, ha a mai oktatási rendszer kifejezetten arra van kihegyezve, hogy egységesített bábukat gyártson.
A tömör megfogalmazású idézetek kifejezetten tetszettek.
Ami most még eszembe jutott... nem is iskolás korban kellene a gyermekekben ezt az önbecsülést, egyediség tudatát, a más gondolatiság természetességét és elfogadását, hanem abban a korban, mikor óvodába kerülnek, mikor elszakadnak az anyuktól és találkoznak más kis emberekkel. Ilyenkor még természetes számukra a másik elfogadása. Ezt kéne bennük ápolni és megtartani.
Díjaznám, ha csak megbeszélésekre kéne bejárni. Vagy azt is le tudnánk bonyolítani egy közeli kávézóban.
Akkor lehet, hogy kutyabiztossá tenném a lakást és bevállalnék egyet..)
10 ok amiért rossz Magyarnak lenni!
Ma került felavideó és már több, mint ezer komment van alatta!
Ó. Nem tudtam.
Legyen neki könnyű a föld.
Meghalt Csukás István. Nyugodjon békében!
(Mirr-Murr, a kandúr, Süsü, a sárkány, Pom Pom meséi, A Nagy Ho-ho-ho-horgász és még számtalan mese, mesefilm alkotója)
😀
Lehet, hogy valamennyire megtudják a cseréből, de elvenni tutira nem tudják! Kicsalni meg nem hagyjuk... 😉
Kp-ra nincs tranzakciós adó - méééég.
Óvodában játszottuk:
"Csen-csen gyűrű,
aranygyűrű.
Nálam, nálam
ezüstgyűrű.
Itt csörög, itt pörög, itt add ki!"
Úgy látom, sok óvodás van köztünk. :))
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Tegnap hallottam, hogy 6 alap íz van! Mik ezek?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Ellen Walker: Teljes élet gyermek nélkül - tegnap hallottam egy riportot a rádióban