Olvastam, hallottam - megosztom (beszélgetés)
Használja még valaki a freemailt?
Meglepődve olvastam, hogy ki a szolgáltató: Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt..
Ennek az anyavállalata: New Wave Media Kft.
Tovább nem is írom. Akit érdekel csak keressen rá és gondolkozzon el rajta, mikor sajtóterméket olvasgat.
Most kaptam hírlevelet, gondoltam van más is akit érdekelhet egy ingyenes szemvizsgálat.
Bakonybélnél már 33 centiméter vastag a hó.
🌨ilyen idöjárást :(
U.i.:
Igaz, hogy egyszer elloptam egy tacskó trapista-sajt vacsoráját, ami csíkokra volt szelve, csak később jöttem rá, hogy az is tejből készült. De hazavittem a kicsinyeimnek. Ha tudtam volna, nem szúrkáltam volna össze tacsi orrát, amikor védeni akarta a maradékot.
Süni Samu.
Szia!
Sün Samu vagyok. 🦔 Azért írom most ezt a levelet neked, 2 lábon járó simabőrű Barátom, mert szükségem van a segítségedre: a fajom haldoklik. Segíts életben maradnunk!
Ha összefutsz velem a kertedben, etethetsz engem főtt darált hússal, nedves vagy száraz, halmentes kutya-vagy macskaeledellel, összetört főtt tojással, és kérlek, tegyél ki mellé nekem friss vizet!
☝️Tejet viszont ne adj nekem! Ahogy minden sün, én is laktózérzékeny vagyok, a tejtől megbetegszünk.
Ártalmatlan vagyok a növényeidre, sőt segítek neked a kártevőmentesítésben, mert zöldséget támadó rovarokkal, férgekkel táplálkozom.
Kérlek NE RAKJ KI ROVARÖLŐ SZEREKET! 🦔Ledolgozom a jóságodat!🦔
Köszönöm neked.
Sün Samu 🦔
Nagy Fero Kossuth díjat kapott.
Ezen eléggé meglepödtem,pont Ő.Mikor régen a Nemzet csótánya volt!
Más is megkaphata volna helyette aki méltóbb erre a címre.
UPC (Vodafon) előfizetőknek ajánlom figyelmébe a számlán kisbetűs rész:
"Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2021. március 1-jén az internet szolgáltatáshoz kapcsolódó E-mail fiókok és a hozzá kapcsolódó Webmail (E-mail webtárhely) szolgáltatás kivezetésre kerülnek. Kérjük, gondoskodjon az ott tárolt tartalmak
lementéséről! Ennek támogatása érdekében a postafiókjához és az e-mail webtárhelyen tárolt tartalmakhoz 2021. május 31-ig hozzáférést biztosítunk, melynek részleteiről kérjük tájékozódjon az [link]
termekkivezetes#webmail oldalon, valamint adatait 2021. május 31-ig kezeljük a külön értesítésben megküldött korlátozásokkal. Amennyiben a szolgáltató által biztosított @upcmail.hu , továbbá @chello.hu, @monornet.hu vagy
@upctelekom.hu végű e-mail címmel regisztrált valamely internetes vagy bármely egyéb szolgáltatásra, úgy kérjük, még az e-mail szolgáltatás lekapcsolása előtt gondoskodjon a regisztráció módosításáról. Az előfizetőt megilleti az általános
adatvédelmi rendeletben (GDPR) foglalt érintetti jogainak gyakorlása, amelyről részletes tájékoztatást olvashat a Vodafone az előfizetői és felhasználói személyes adatok kezeléséről szóló adatkezelési tájékoztatójában, amelyet a mindenkor
hatályos jogelőd UPC ÁSZF 5. számú melléklete tartalmaz: www.vodafone.hu/adatkezeles.
A fenti változás a jogelőd UPC internet ÁSZF 1/g melléklet 1. E-mail postafiók szolgáltatás, 2. E-mailek központi vírusellenőrzése, 3. Kéretlen levelek (SPAM) központi szűrése, valamint az ÁSZF 1/a,1/b,1/c,1/d 1/f mellékleteket érinti. A módosítás
nem minősül a jelen ÁSZF vagy az Előfizetői Szerződés Eht. 130-132. §-ai szerinti módosításának. Üdvözlettel: Vodafone Magyarország Zrt."
Vajon mi akadálya lenne annak, hogy itthon épüljenek meg az ilyen gyárak munkahelyeket teremtve és eladjuk külföldre a terméket? Miért külföldre építünk?
Most megnéztem, tegnap éjszaka is bejelentkezett.
Nektek volt éjszaka, nekem nem.
Zolcsika fóruma (az egyik). Itt olvashatjátok a korábbi bejegyzéseit.
Szerintem alapvető, hogy nem vonjuk kétségbe senki identitását.
Az meg, hogy az állampolgárság és a nemzetiség sokszor nem egyezik meg, ténykérdés.
Nem értem a nekem címzett bejegyzésedet.
Nem érdekelnek a világtól elzárt kis házikók.
Annak is megvannak a határai.
Nem akarnék konkrét politikába belemenni, ami felbőszít.
"a magyar könyvszakma és irodalmi közgyűjtemények integrált fejlesztéséért lesz felelős"
Egy román.
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Tegnap hallottam, hogy 6 alap íz van! Mik ezek?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Ellen Walker: Teljes élet gyermek nélkül - tegnap hallottam egy riportot a rádióban