Olvastam, hallottam - megosztom (beszélgetés)
"Kedves Isten!
Ha ma elveszíteném a reményt, kérlek emlékeztess arra, hogy a te terved sokkal jobb az én álmaimnál.
Köszönöm.
Ámen."
Nem hiszem, hogy a személyiségzavar tiszteletnem tartaná az országhatárokat.:)
(az interneten, fórumokon is előfordulnak ilyen személyek)
Hazugsággyógyászat
Sajnos a linket nem tudom beilleszteni, mert valami szerzői jogok feltételezett előfordulása áll fent.
Egy másik fórumról van szó.
Így azt tudom ajánlani, hogy keressetek rá a címre, vagy az idézetre, ha szeretnétek elolvasni.
"Théta, csillagenergia, SVT, szellemgyógyászat, szellemsebészet, mindenféle energiák hada, orgonit, kiropraktika, nehéz felsorolni, mi is az, amivel ezek... NEM gyógyítanak. Viszont a gyógyulás ígéretét elég busás áron adják, és mikor az embernek már "mindegy", a cél szentesíti az eszközt. Gyertek hát velem, és merüljünk a csodák pénz -és hazugságszagú áltudományos világába!"
Nincs opció. Ami fent van töltsd le, mert nem lesz elérhető!
Bár sokan használják, de mégsem annyian, mint a Microsoft OneDrive-ját. Igaz, ez jóval nagyobb tárterületet ad, mint a Google.
infostart.hu/eletmod/2019/03/12/kulonleges-cselekedet-a-budapesti-mentoktol
Ezt viszont jó olvasni.
Február elején ezzel a címmel kaptam emailt a google fiókomba:
Személyes Google+-fiókod 2019. április 2-án megszűnik
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Tegnap hallottam, hogy 6 alap íz van! Mik ezek?
- Éjjel rejtélyes hangokat, morajlást hallottam az égből
- Ellen Walker: Teljes élet gyermek nélkül - tegnap hallottam egy riportot a rádióban