Olvastam, hallottam - megosztom (beszélgetés)
Ezen a grafikonon, hogy külföldi költés átváltási vesztesége, 100 € elköltése esetén, még most is vigyorgok.
Ha olyan helyzetben leszek, hogy gondot okozhatna a valutaváltás árfolyama, akkor majd meggondolom.
És vannak magyar online bankok is...
Azért ezt sokan fogják használni. Remélem, hogy egyre több ember jut ilyen lehetőséghez!
Egyszer talán még az is, aki ma még nem!!!!
Az spórol a legtöbbet, aki, szegény feje, külföldre jár nyaralni.
Egyébként aki nem használ okostelefont, az már megint hátrányos megkülönböztetésben részesül.
Használni érdemes!
[link]
Retteghetnek a bankok: évi tízezreket spórolhatunk meg ezzel a kártyával
Hiszékenyek mindig is voltak, csak most a nettel szembetűnőbbek.
Legfeljebb nem tévéadóknak hittek, hanem utazó kóklereknek, csalóknak-
A mesterséges megtermékenyítéssel született gyermekekről
[link]
.
Csoda, hogy csak most... :((
[link]
Másfél éve ugyanott ütköztek hajók, ahol most a tragédia történt
Akkor is egy sétahajó és egy szállodahajó ütközött össze a Parlament és a Margit híd között.
[link]
...az utóbbi időben kialakult hajózási gyakorlat nagyon veszélyes volt.
Drámai hajóbaleset történt szerda este a Duna Margit híd és Árpád híd közti szakaszán. Csütörtök reggeli hírek szerint heten meghaltak, heten pedig megsérültek, amikor a Viking Sigyn szállodahajó összeütközött a Hableány nevű turistahajóval a Parlament közelében, majd a kishajó felborult és elsüllyedt 33 dél-koreai turistával és a két fős magyar személyzettel a fedélzetén. 21 embert még keresnek.
Az emberek olyan hiszékenyek. Mindent elhisznek amit az újságban, tévében vagy a neten olvasnak/látnak. Gondolkodni már fárasztó.:/
👍ezt tényleg érdemes megnézni
Elhunyt Niki Lauda. 😢
[link]
.
nekem egyszer a számat csípte meg,ma divatos lennék vele.meg a földön voltak valami darázsszerűek,ott kapáltam köztük,de nem bántottak.talán férgeket szedtek ki a földből.
Ezt nagyon tudom ajánlani mindenkinek.
[link]
.
Nekem a faliméhek különös kedvenceim.
[link]
Akkor nem valószínű. Csak régebben sok fészek volt a falunkon, és levertük. Ezt sajnálom. Valamilyen módon megnézhettem volna, mik is ők. Csak zümmögtek, és halálra ilyesztettek. Csak a tudást szeretném megosztani, és megvédeni a méheket.
Én csak tudom, hogy fáj a darázscsípés, de a lányom két hétig feldagadt karral és virsli-szerű ujjakkal járt, nem tudott fogni. Pedig egy órán belül orvosnál voltunk vele a csípés után!
A fiamnak más az apja, lehet, ő nem ennyire érzékeny, de az allergia bármikor kialakulhat, féltem.
Ez mind lehet, de ha éppen feléd repül és mérgesen zümmög, biztos, hogy ennyire megnézed?
Ahogy én jegyeztem meg, a méhnek szabályos csíkjai vannak, és szőrös a lába. A darázsnak egyenletlenek a csíkjai és nem szőrös a lába. :D
Azt hittem, bonyolultabb, de én is így tudom: a méh tömzsibb, a darázsnak vékony "dereka" van. Tapasztalataim szerint (néha sok a darázs nálunk) a darázs agresszívebb.
Olvastam, hogy mi a különbség méh és a darázs között. Ti tudjátok?
[link]
Éppen tegnap nézegettem, de nem kedvelem ezt a hangot. :D
Hogy könnyebben diagnosztizálhassuk egymást.:D
[link]
"Kedves Isten!
Ha ma elveszíteném a reményt, kérlek emlékeztess arra, hogy a te terved sokkal jobb az én álmaimnál.
Köszönöm.
Ámen."
A disszociatív személyiség nem személyiségzavar és hidd el, hogy nagyítóval kell keresni. Az USA-ban meg bekódolják dögivel
További ajánlott fórumok: