Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ő az életem, most pedig szakítani akar... fórum

Ő az életem, most pedig szakítani akar... (beszélgetés)

1 2 3 4
2011. márc. 13. 12:41
még fontos infó, h a legfrissebb üzenetek expresszesek, ő szokott ott adni venni. :S hát most ktségbe vagyok esve. lehet tényleg az ő címe csak végig titkolózott..
2011. márc. 13. 12:39
nem tudom, hogy hazudott-e, mert régebben mikor összejöttünk, ezt a mail címet már láttam egyszer a gépébe, és akkor azt állította, hogy a haverjának a címe. azóta én nem is foglalkoztam vele, viszont mostanába pár hete az egyik internetes oldalon néztünk hülyeségeket, és egy iwiwes link volt benne, akkor bemen, ugyanezen a címen, a jelszót nagyon takargatta. most meg ittmaradt a gépemen... :S nem tudom mit csinálja, mert beléptem a tesóm iwiwébe, ott nem találja ezt a címet biztos le van titkosítva.
2011. márc. 13. 12:37
Majd ha találkozol vele kérdezzél rá,milyen oldalon netezik és kivel,mit mond rá
2011. márc. 13. 12:34
Akkor hazudott ezek szerint neked?
2011. márc. 13. 12:34
most nem merek kilépni abból a mailből. a jelszavát nem ismerem, kezdek aggódni. mit csináljak?
2011. márc. 13. 12:33
Figyeljetek, lányok, ma itt volt a barátom, és netezett, e-mailozott is. és gondolom véletlenül benmaradt az oldal, most beléptem a mail-be és ugye az ő oldala jött be, de nem az a felhasználó név, amit szokott használni, ez egy másik. gondolom kamu e-mail cím lehet. és vannak benne iwiwe-s üzik is, hogy vkik üzit küldtek neki. de ő mindí azt mondta nekem, hogy nincs fenn iwiwen. :S
52. mónika001 (válaszként erre: 51. - Jana2009)
2011. márc. 13. 12:27
Látod ilyen is van,erős akarok lenni de nagyon nehéz!!Talán az idő majd mindent megold.
51. Jana2009 (válaszként erre: 50. - Mónika001)
2011. márc. 13. 10:56
Te jó ég!!!!!!!!!!!!! Nem tudom mit mondhatnék, az ilyen emerektől tudok agyvérzést kapni, aki ilyent megcsinál, hogy eldob egy családot maga mellől. nagyon sajnállak. Legyél erős a gyermek miatt. Mert ő mindnenél fontosabb
2011. márc. 13. 00:26

Szia Jana!

Tudom mit érzel,nehéz most minden,de légy erős.lehet még helyre jön minden!

Engem 24 hetes terhesen hagyott el a párom,most jött rá nem akarja a gyereket....

Tartom magam,de nagyon nehéz,nem is tudom fellehet-e ezt dolgozni valaha

2011. márc. 13. 00:21
Vagy elfogad ahogy vagy ,ha nem mehet.Nincs értelme megalázkodni.a szerelem lényege,hogy elfogadják egymást olyannak amilyen.Jó taktika de nrm egyszerű,csinálj úgy mintha nem érdekelne,fogd a barátnődet menj bulizni.Légy csinosanbb mint eddig.Muszály.Ha szeret kaparni fog utánnad.De sajnos megvan az esélye,hogy vége lesz.
48. kirci
2011. márc. 13. 00:07
drágám nekem nem is mondtad hogy ilyen problémáid vannak
47. Jana2009 (válaszként erre: 46. - Vigyorex6)
2011. márc. 12. 16:41
Drága vagy!!!!!!!!! Köszönöm :D
46. Vigyorex6 (válaszként erre: 45. - Jana2009)
2011. márc. 12. 16:39
Nekem nőgyógyászati műtétem volt. Kívül csak két lyuk emlékeztet rá, de belül sokat kellett vagdosni.Nekem kellemes emlékeim vannak a műtét előttről. Jött értem a műtős fiú, betolt a műtőbe, megkért, hogy vetkőzzek le. Aztán letakart és áttett a műtőasztalra, ahol már várt az orvosom és mosolygott. Jött az altatós doktornő az asszisztensével és ők is nagyon kedvesek voltak. mindig mondták, hogy mi fog történni. Bekötötték a kanült. mondták, hogy gondoljak valami szépre, hogy szépet álmodjak és ha magamhoz térek megkérdezik mit álmodtam. aztán elém tették a maszkot és kérdezték álmosodom-e. tudtam, hogy amint kimondom, hogy igen, már alszom is és így is volt. Aztán már csak arra emlékszem, hogy kérdezik a műtőben, hogy mit álmodtam. Mondtam, hogy semmit. Még poénkodtam is, aztán visszaaludtam és közben visszavittek a kórterembe, ahol megont magamhoz tértem. Akkor fájt a hasam nagyon, volt csövem is amit másnap vettek ki. az első pisiléshez való felkelés nem volt diadalmenet, de hidd el, hogy semmitől sem kell félned. Tudod, én akkor már 1 éve túl voltam életem legmeghatározóbb 7 éves kapcsolatán és félkómában még mindig miatta sírtam anyukámnak a telefonban. 3napig voltam kórházban egyedül, mert a lakóhelyemtől messze műtöttek és mondtam, hogy ne utazzon miattam anyukám és azt mondom, hogy bár nem volt egyszerű, de tudom, hogy erős vagyok, mert egyedül csináltam végig és nem tudtam elhagyni magam, mint a szobatársam, akit agyon ajnározott a férje és a családja. Ez egy próba volt és ma ez ad erőt, hogy igenis erős vagyok! Kéz és lábtörést kívánok Neked! Még egyszer mondom: NE FÉLJ! :)
45. Jana2009 (válaszként erre: 44. - Vigyorex6)
2011. márc. 12. 16:29
köszi szépen :) és hogy viselted a műtétet? nagyon nagyon fáj? én félek kicsit a fájdalomtól. :S
44. Vigyorex6 (válaszként erre: 43. - Jana2009)
2011. márc. 12. 15:58
Remélem minden jól fog alakulni a műtétet is beleértve! Ne félj tőle! Engem is most műtöttek néhány hónapja és mindenki nagyon kedves volt! Kellemes hétvégét! Ha szükséged van segítségre, vagy hogy vki meghallgasson írj csak itt vagy a másikon.
43. Jana2009 (válaszként erre: 42. - Vigyorex6)
2011. márc. 12. 15:34
Eljött este a barátom, olyan, volt, mintha semmi se történt volna, jó kedve volt. ami engem is megnyugtatott kicsit. Mivel lesz egy műtétem, addig még mondtam neki, h legyen velem, mert egyedül nem tudnám végigcsinálni, aztán majd meglátjuk, remélem segíteni fog a dolog, és engem is magabisztosabbá tesz, nem akarom elveszíteni. ugyh egyenlőre itt tartunk, majd meglátjuk mi lesz, minden esetre megteszek mindent, h megmentsem ezt a kapcsoaltot.
2011. márc. 12. 15:26
Jana! Van valami fejlemény? Remélem jól alakult a tegnapi nap! :)
41. e678c41c88 (válaszként erre: 38. - Jana2009)
2011. márc. 11. 12:28

Nagyon drukkolok! :) Hiszen lehet, a kedvesed is szorong valamitől egy ideje és ahelyett, hogy megnyílna, kivetíti rád.

Beszélj és vedd rá őt is erre. Csak így lehet jól működő egy kapcsolat, főleg ha szeretitek egymást.

40. Arianne113 (válaszként erre: 38. - Jana2009)
2011. márc. 11. 12:27
szurkolunk erősen!!:)
39. Vigyorex6 (válaszként erre: 38. - Jana2009)
2011. márc. 11. 12:24
Gondolok rád! Beszéljetek, de legyél erős, ne alázkodj meg! Egy megtört nő biztosan nem kulcs a folytatáshoz!
2011. márc. 11. 12:19
Kiváncsi vagyok, ma találkozunk e és tudunk e erről beszélni. .... Jajj lányok drukkoljatok.
37. ddf0740641 (válaszként erre: 1. - Jana2009)
2011. márc. 11. 12:17
Elhiszem, hogy el vagy keseredve és fáj, de aki menni akar, azt hagyni kell.
2011. márc. 11. 11:59
:(
35. Arianne113 (válaszként erre: 34. - Arianne113)
2011. márc. 11. 11:35

Ja és teszem hozzá ugyanesz a pasi engem is ki akart használni, csakhogy aztán alaposan megmondtam neki a magamét, hogy nenézzen már hülyének, egy jódarabig gyűlöltük egymást no lám mostmeg ő kért bocsánatot egyik nap...:D

Pasi...

34. Arianne113 (válaszként erre: 33. - E678c41c88)
2011. márc. 11. 11:33

Erről jutott eszembe, hogy ne akarj Jana olyan lenni mint az egyik barátnőm, aki mindent minden barátságát feladta egy buta önző pasiért akinek nemkellett már másra csak szexre...

Jártak egy darabig, aztán a srác gondolt egyet és szakított vele a lány pedig futott utána mint egy kiskutya. Legyen benned méltóság!

Nem vette észre, hogy rajta kívül mindenki látta hogy az a fiú csak kihasználja már, a barátaival mind összeveszett mert ők jót akartak neki, és a csaj meg úgy fogta fel hogy mindenki el akarja szakítani őt a szerelmétől...

Micsoda buta lány istenem...de szerelmes. Nagyon nagyon szerelmes és még a mai napig is játssza ezt a szörnyű játékot amiből ő soha nemfog jól kijönni...

33. e678c41c88 (válaszként erre: 30. - Jana2009)
2011. márc. 11. 11:29

20 évet éltem együtt azzal a férfival, akiről azt gondoltam, hogy ő lesz az "örök" szerelem. Minden változik, ahogyan mi is. 15 év csodás volt, aztán az utolsó 5 gyötrelem.

Elváltunk és mindketten boldogok vagyunk az új életünkben. Ráadásul egymással is jó viszonyban maradtunk. Nem működött már a kapcsolat és ezt ki mertük mondani.

Mindentől függetlenül a ti kapcsolatotok is rendbejöhet még, de nem szabad, hogy valamiféle alárendelt személynek tekintsd magad, mert az semmi jóra nem vezet.

32. Arianne113 (válaszként erre: 29. - Vigyorex6)
2011. márc. 11. 11:28

Jaaaaaaaaaaaaaaaa:)

Én nem azt írtam hogy senkinek nemér semmit a szava mármint nem úgy értettem.

Hanem egy fájó szívnek hiába beszél az ember, én is tudom átestem rajta.

Egyébként persze minden komment értékes, és minden ember értékes ember.

És csak jó hozzászólásokat olvastam, senki nem írt butaságot.

2011. márc. 11. 11:24

nem tudom mi van a levegőbe, de a bnőm mondja, h egy ismerősével is most szakítottak, aztán az egyik legjobb haverom is akar szakítani a párjával.

jajj istenem. megszakad a szívem

2011. márc. 11. 11:18
pedig azt hittem ő lesz életem párja. miért ilyen nehéz a szerelem? minden esetre ez volt életem legszebb két éve, illetve három és fél,m azóta ismerem. ő az életem virágszála és az is marad örökre.
29. Vigyorex6 (válaszként erre: 22. - Vigyorex6)
2011. márc. 11. 11:17
Arra a mondatodra írtam, hogy nem ér semmit ami írunk! De talán igen! Mindenki értékes és ezzel kell tisztában lenni. Nem szabad elnyomni magunkat más kedvéért. Ebből kell kiindulni! Mert ha az ember elvesti a "hitelességét" ahogy Csernus mondaná, attól kezdve mit várunk?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook