Ő az életem, most pedig szakítani akar... (beszélgetés)
Jol tetted, en sem fogadnam el.
Kellene a fenenek ajandek tole.
Majd veszel magadnak egy full extrasat, plusz kapsz hozza egy jokepu trenert is. :)
mégsem lesz futópad, lemondtam
Szia! Bocsi,hogy beleszólok,de nekem kicsit gyanús ez a "kapsz egy futópadot, mert megérdemled". Kicsit úgy tűnik (nekem legalább is), hogy ezzel próbál meg visszaédesgetni. Azt hiszi, ha mindent bevall és kapsz egy futópadot akkor minden el van intézve? Szerintem itt már marhára nem az a fontos, hogy ő mit szeretne, hanem, hogy Te tovább lépj és keress magadnak egy ŐSZINTE pasit, aki nem ver át ahol csak tud! Remélem hamar megtalálod! :)
sziasztok. este jól kisírtam magam, éjszaka semmit sem aludtam, ma meg úgy nézek ki mint egy mosott szar :) de ez kellett. jót tett. tibivel beszélgettünk, sírtunk egyet mindketten. bocsánatot kért. elmondtam neki a véleményem az egész életéről, meg a hozzáállásárol a dolgokhoz. jöhetnek az új randik, persze mondta, h ő nem akarja , h randizzak, nem szeretné, de ez az egészet magának köszönheti. attól függetlenül még fogunk beszélni, ja és egy futópadot is kapok tőle, mert megérdemlem. :)
Sajnálom Jana, de te is tudtad, hogy valami nem kerek a történetben. Jobb, hogy kiderült és most már csak előre nézz!
Hááát, ez így már nem egy love story...
Jobb, hogy most van vége, mintha még egy pár évet rááldoztál volna.
De azért szűrd le a tapasztalatokat, hogy pl. volt-e, amit nem jól csináltál, esetleg mi múlt rajtad. Mert tudod, csak az akar elmenni, aki nem elégedett vmivel.
Persze lehet, hogy csak egyszerüen egy csapodár tipus, aki nem tud/akar megmaradni egy mellett, hanem a változatosság élteti. És ez esetben semmi nem múlt rajtad, csak rosszul választottál. (félreismerted)
Szóval a lényeg, hogy elemezd ki magadban, mielőtt tovább mész, hogy ugyanilyen csapdába lehetőleg ne ess mégegyszer.
Gyors lelki felépülést kívánok, szia
úgy tudtam, meg , h már pár hónapja láttam a telójába egy csaj képét, folyton néztem fb-on , most láttam, h van kinn közös képük... ennyi röviden. rákérdeztem, és mégígy is letagadta de mondtam h ne tegye , felesleges már, aztán bevallotta, hogy volt. rohadék mocsok állat. még így is hülyének néz. értitek? hogy lehet egy ember ilyen szemét? de remélem az élettől fisszakap mindent. éngem ettől a pillanattól kezdve nem érdekel. nem akarok rá gondolni többet, már bánom, h megismertem
Jesszus, szegenyke! :( Nagyon sajnalom!
Adjon egy pici erot az, hogy sokan vagyunk itt fent - meg ha virtualisan is - akik egyuttereznek veled, es drukkolnak, hogy mihamarabb tuljuss rajta.
Es talan az is segit picit, hogy ilyenen majdnem mindegyikonk atment mar. Hidd el, hogy ennek oka van, lehet, hogy teljesen mas iranyt vesz majd az eleted.
Nem merlek kerdezgetni, pedig nagyon erdekel, hogy hogy tudtad meg, biztos, hogy megcsalt?
Ja, és ne sajnáld a multat, erre a megtapasztalásra szükséged volt. Ami szép volt benne, azt senki el nem veszi már Tőled, azzal gazdagodtál. Ami meg nem, azt felejteni kell :-)))
Az élet majd igazolni fogja, hogy ez volt a legokosabb, amitt tehettél, illetve tenned kellett.
Kívánom, hogy lelkileg a lehető legkisebb megpróbáltatásokkal legyél túl rajta. Sírd ki magad, aztán állj fel, és vedd észre, hogy nyílnak azok a bizonyos új kapuk a bezáródottal egyidőben!
Lányok, szakítottam vele. most kiderült, h megcsalt
Egy kapcsolat akkor jó, ha benne mindketten épülnek, örömüket lelik.
Nem szabad túl nagy megalkuvást tenni, ne hagyjuk hogy egyéniségünket elnyomják, lelki esetleg fizikai terrorban is tartsanak, megalázzanak.
Ma már szerencsére egyszerűbb egy kapcsolatból kilépni, és meg is kell tenni, ha bizonyossá válik, hogy nem megfelelően működik, nincs meg a kellő összhang.
Az élet ahhoz rövid, hogy áldozatként, megalkuvásokkal telve, szeretetlenül töltsük.
Merjünk, és akarjunk változtatni! Irányítsuk úgy a sorsunkat, hogy örömteli legyen, kedvünkre való legyen. Higgyétek el, nem szenvedésre születtünk!
Ezt körteformának is irom...
nem akarsz a barátodnak ultimátumod adni egy kis időre? v h próbáljátok meg pár hétig külön? hátha változna
Mennyire igaz, hogy nem szabad alárendelni magunkat... Ahogy mindent feladni sem szabad egy kapcsolatért.
Nagyon nehéz ezeket beismerni... Én is olyan szituációban vagyok, amikor az, akit nagyon szerettem és ő is engem, megváltozott. Csak az ő céljai fontosak, csak az számít ő mit akar. Ráadásul egy olyan dologban hisz, amiről tudom, hogy nem fog megvalósulni.
Semmibe sem akar kompromisszumot kötni, de azt se tudja elfogadni, hogy nekem ez nem jó, és számomra vége.
Azt gondoltam, ha eléggé szeret, valamiben változni fog. De ő nem ért engem.... és én se őt.
Szerelmes ráadásul nem is vagyok, de szeretem.
Borzasztó ezeket megélni...
úgy döntöttem hagyom a dolgot most ennyiben, aztán majd ha esetleg látok fura jeleket, akkor majd kérdőre vonom.
Drága Jana! szerintem itt van két lehetséges opció! Az egyik, hogy megbízol benne feltétel nélkül és megy tovább a kapcsolat, vagy bizalmatlan lesz és halott dolog. Ha bizalmatlan vagy mi értelme? Ezt beszéld meg magaddal!
egy használt pioneer rádiót. Valahogy a jelszavát kéne megtudni :S
Akkor a többi már nem aktuális. Mit hirdet?
csak az az egy hírdetése van fenn. egyet dobott ki.
Okos megoldás! Lépj fel az expresszre! Írd be a keresőbe a telefonszámát abban a formátumban ami a mail-ben meg van adva. Ugyanabban aq sorba van egy rubrika, azt x-eld be!!!! Aztán keresés és kiadja az ő hirdetését és színessel kiemeli a tel.számot. Kipróbáltam és megy, csak sztem abban a formátumban kell (kötőjelek, számok)
Jana! Szerintem jobb lesz neked ha ő odébbáll.... Mert akkor megadod magadnak az esélyt hogy egy olyan férfi lépjen be az életedbe, aki megérdemli a szerelmed. Persze, nem könnyű a szakítás sosem, de nem hiszem hogy értelme van így egy kapcsolatnak... Bocs, de ez a véleményem...
ezek az expresszesek mostaniak, legkorábbi tegnapi. a válasz pedig mai, amit itt válaszolt rá vissza nálam, délelőtt. 11 óra körül .
Kérj meg valakit, hogy telefonáljon! Mondja, hogy az expressen látta a hirdetést és ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni. Rejtett számmal, ha melegszik a helyzet akkor rakja le. Mikori a mail?
hát itt a mail-ban csomó expresszes levelezés van, és rákkattintottam az egyikre, végigolvastam és a legalján ott van maga a hírdetés, ha arra ráállok, bejön az expressz oldal, ahol látom az alap hírdetést, és a barátom telefonszámát, amin elérhető az a dolog, amit árul :S
Hogy is van ez dolog hirdetéssel?
belementem az egyik expreszes hírdetésbe, és az ő száma van megadva :s meg kéne tudom valahogy a jelszót :S
Hú Drága! ez bonyolódik...nem tudom mit gondoljak. Ha a barátjáé lenne, akkor csak mondaná, hogy a JóskaPista megkért erre meg arra, mert ebben nincs semmi. Nagyon hazugság szagú az egész...
iwiw-ben pedig krisztián néven van fenn :S nem is ez a neve. és nem tudok krisztián nevű barátról sem.
Szerintem az ő címe,nem őszinte hozzád,ezek szerint amiket írtál
További ajánlott fórumok: