Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
Én is láttam, Ági. Mindenesetre meglepő. Elgondolkodtató.
Egyetértek a zárt topikkal, de maradhat ez is. Itt úgysem lehet olyasmit csinálni, mint ott.
A zárt arra jó lesz, hogy kicsit kényesebb témák is beleférjenek, és oda is tudnak jönni a régiek és az új barátaink is.
Most elköszönök. Jó fórumozást, utána jó éjszakát!
Ágikám!
Hiába írtál, mert ebből már nem lehet titkos fórumot csinálni. Újat kell kezdeni. Max. annyit lehet kérni, hogy ezt a fórumot töröljék, vagy marad így, ahogy van.
Az agyam eldobom régi lánykák !!:((((
Olvassátok csak el a régi topikot !!!:(((
Ránk talált !!Na ezt nem engedem,hogy ezt is szétverje,valószínű élni fogok a zárt topik létrehozásával,kényszerűségből !!!!!Megkérdezem a moderátort,hogy mi a teendő ??!! OK???Jönnek velem azok akik eddig itt voltak,új és régi lánykák !OK?????
Lányok,olyan csúszásgátló van az öcsémnek is,de nem használja mert csízmába jár !!!
Mamó nálunk "családi hagyomány",hogy a lányok 19 évesen szülnek,így lettem én erejem teljében 38 évesen nagymama !!!!
A délután szedtem friss tiszta havat,be vittem a kazánházba azzal fogom permetezni az orhideát.
A levelét a virágát is mindent permetezzek meg?
Nekem is nagyon fáj a vállam,hullám szerűen.
Mikor milyen az idő.Úgy veszem észre a hideget nem bírja mert télen fáj,nyáron nem.
Kenem lóbalzsammal,és szódabikarbónás vízben fürdőzök.Utnna elviselhetőbb.
Ágikám te még akkor fiatal nagyi voltál,de én már csak pihegek,izzadok,nyögök,mikor a fiúkkal játszok.
De tudod nem nyavajgok oda teszem magamat ha
megpusztulok akkor is.bujócskázunk,birkózunk,
a fiúknak ez kell.A karomat meg nem bírom felemelni
annyira fáj a jobb vállam.lehet protézis kellene
nekem is mint a papám csípőlyébe.
Tudod ilyenkor én 1 picit azért annak örülök,hogy már nagyok az unokák,16 és 20 évesek !Én már kiszánkóztam magam,meg kibújócskáztam,csúzdáztam,és a többi ökörségen már átestem !!!
Mi baja a válladnak??Az idő változást érzi meg,vagy kopás van benne????
Helló lánykák !
Itt a hó kb 3 cm,most az eső esik !
Mamó az én murvám lehullata a leveleit,de az ágak végén mindnek van új levele,az enyém hajt,és jönnek rajta az új levélkék,mamó nálad bizti meleg van,azért nem marad meg a virág.
Vevike unokájának sok boldog szülinapot !
Lányok ne gyártsunk összesküvés elméletet,őszintén én sem igazán értettem,de ez van ! :)
Figyuszatok ! Akinek chipes kutyája van(Maruszja) ellenőrizzétek le,hogy regizve van-e a kutya,mivel sok kutya nincs regizve,a múltkor a kicsi baba kért meg rá,hogy ellanőrizzem a kutyáját.Most is sorban találnak az állatmentők kutyákat bechipelve,de nincs regizve.Ellenőrizzétek le,okvetlen !
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- 10%-al emelik egyes nyugdíjasok juttatását. (Politikamentesen!)
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?