Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
Maruszja!
Ilyen édesszájú, akkor "süssél" neki Tirumisut. Finom is, mutatós is, elrontani sem lehet, sütemény is, és sütni sem kell.
Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi foka: egyszerű
Árkategória: olcsó
Hozzávalók:
1 kg rétesliszt
1 evőkanál szódabikarbóna
1 csapott evőkanál só
1 evőkanál étolaj
víz
Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy keverőtálban összekeverjük a lisztet a sóval és a szódabikarbónával, majd annyi langyos vizet adunk hozzá, hogy lágy nokedli sűrűségű tésztát kapjunk. A masszát közepes méretű olajozott, liszttel beszórt tepsibe öntjük, és vizes kézzel elegyengetjük, majd kb. 30 perc alatt pirosra sütjük.
Ez nem lapos, kis hosszúkás teflon tepsim van abba sütöttem.
Be fogom igérni! De nekem is elveszi a kedvem, ha valamit újítani akarok. Meg ketten vagyunk, ha neki nem kell, akkor én meg magam miatt minek csináljam?
Neki a nasi csoki, mogyoró, de ma evett bőven a pogácsából is.
Szia Ágikám!
Rendben!A kemence nagyon jó ötlet! Mi cserépkályhát csináltattunk tavaly,imádom!!
Sziasztok Lányok!
Sütöttem cigány kenyeret,Bangó Margit félét.Nagyon jól sikerült.Nem sok tudás kell hozzá.A páromnak nagyon ízlett.Ha fel megy a kenyér ára akkor elgondolkodom, hogy egy héten kétszer sütni fogok.
Az egy szem fiúnkkal mi van hova lett?
Ciska
Régi lánykák,küldtem 1 privit,sziveskedjetek elolvasni,és ahhoz tartani magatokat.Köszönöm,és cuppantalak benneteket ! :)
Képzeljétek egy kemence építőtől kértem árajánlatot,mag is kaptam.
Az az igazság,hogy nálam most vajúdnak a hegyek !:))DDD
Lehet,hogy a jövőmben valami változás lesz,és ezt is kalkuláltam,mármint a kemencét.Most még 1 gonddal több lett !4Kellett ez nekem ??Pedig úgy-de úgy szeretnék 1 kemencét,olyat ami egybe van építve a sparheltal,és vízteres lenne.Ez minden álmom,ott csücsülnék a kemence sutba !!álom,...álom...
Shisha:pozitív a kereszt anyja egy oszlopos vizipipa! :))DDDD
vevike:vevike
cika58:Ciska
Helló lánykák,legyetek szeretve,és a fijú Imre is !
Vagyok,magán rendelésem megkezdtem !
Öröm volt benneteket vissza olvasni,öröm volt Érintett segítségét is olvasni,csak így tovább lányok.
Nekem is hiányzik Fehérke nagyon.
Azt kéritek,hogy megest megejtsem az osztály névsort ??OK !!
Új lánykák:
Maruszja,Bárányka,mariann 65,cserebogár,és a királyfink Imre fijjúúú
Régiek:
Éryntett maradt a régi nevén
Rorrest:szafika,ugyi aki a kutyájának adott szafaládéból nyerte a nevét
Baba: maradt
Jólányka54 : mamó54 (ne kérdezzétek ki volt most a kereszt anyja ?:)DDD,de tényleg JÓ !
Katka:Katka
Montana09:baba a kicsi
folytatom csak vissza olvasok a beazonosításért !
Fiúk,lányok,asszonyok!
Tudjátok hol vehetnék szalmiák-szeszt?
Köszi a segítséget.
Hull a hó és hózik zik zik
a Bárányka fázik zik zik, ezt csak azért irtam, mert e kedves dal eszembe jutott, gondoltam átköltöm.
Itt esik a hó, amint látom meg is marad!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?