Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
körülbelül mennyit alszol a 24órból?
Kezd nekem is alvás zavarom lenni,vagy öregszem?kitudja.Ma éjszaka 1 órakor feküdtem le,
de csak forgolódok a vállam annyira fáj.
Szép napot Lányok!
Nálunk délelőtt eső volt,most meg egyre nagyobb köd van.
Mint Jólánykánál nálunk is a legrosszabb a levegő minősége.
Ma megint nem tudtam feljönni ide,jelszót kellett változtassak.
Ágikám!Én benne lennék a csoportban,de ha ilyen körülményes ide bejutni,akkor elmegy a kedvem tőle.
Mint írtam Nektek már nem először próbálkoztam a regisztrációval,és lehet,hogy elfelejtettem a jelszavam.
Csak néha-néha tudok most benézni,mert leltározunk,csak úgy menet közben.
Jó diskurzust Lányok!
Honnan tudjátok,hogy idetalált a soknevű???
Sziasztok mindenkinek!
Jó étvágyat az ebédhez,vagy ha lekéstem egészségetekre!- biztos finomakat főztetek,sütöttetek.Jó magam palacsinta sütésén vagyok tul és leültem pihizni,gondoltam addig csatlakozom hozzátok.
Bárányka! Biztosan remek háziasszony vagy, de magamra én sem főznék. Szafikát élvezettel szoktam olvasni, mert ahogyan írja, ő tényleg szeret főzni. Én megcsinálom, van amikor szeretem, de van amikor csak a muszáj. Mi is időnként a csaknem szomszédos iskolából hozunk. Január közepe, vége felé sokszor már nem tudok mit kitalálni, és ilyenkor szoktunk befizetni tanév végéig, amikor itthon vagyunk.
Mikor főzök, akkor meg a fagyasztható maradék megy a mélyhűtőbe bedobozolva, aztán viszi a kölköm, vagy visszük neki, mert nem akar étterembe menni. Az biztos, hogy a környezetében lévőkben a menü is meglehetősen drága.
Á, nem látnok az, hanem okos! Csak éppen a legrosszabb fajtából: okos és rosszindulatú!
(Lehet, hogy valami véletlenül elejtett megjegyzésből jött rá, nem?)
Tetszik az "össznépi fánksütés"! Jó étvágyat a finomságokhoz!
lányok a fórumról a megférhetetlen látnok?vagy mi
az ég!meg áll az eszem!honnan tudta meg?!,,rejtély"
Maruszja tudod kíváncsiskodni akartam a kérdőjel háta mögött van-e valami,hát nincs meg kell még szoknom .
Nálunk több féle ebédet kell főznöm az ovis unokám
1 pár féle kaját eszik meg.Azok közül valamemelyik
kajának lanni kell,és akkor a családom többi tagja.
Ma a vasárnapi husi leves,tyúk pörkölt tejfölösen nokedlivel,(vasárnap mindig van rántott husi vajas burgonyával az unokám végett,mi már nagyon unjuk)így még kedden van belőle,s megesszük.
Ma túrós palacsinta készült az ebédhez.Aki még nem ebédelt jóétvágyat kívánok,mi túl vagyunk rajta és pihizünk .
Ágikám!
Pálinka megvolt, igazi házi gyümölcsből, ami még anno a pálinkafőzőnek nevezett műintézményben készült.
Hatása nem is maradt el, egyik sem veszítette el a szalagját.
Maruszja!
Én az Ica néni félét szoktam sütni. A rum helyett most pálinka került bele BABA jóvoltából. Elrontani valójában nem lehet, mert ha nem is lesz tökéletes,attól még az íze ugyanolyan finom.
Először, amikor sütöttem, szép szalagos lett, aztán többet nem.
Akkor jött az infó, hogy le kell takarni fedővel, amikor beleteszem, a fordítás után meg már nem. Meg túl forró olajba tettem.
Most aztán fánk van ebédre, vacsorára, reggelire, mert nem volt annyi eszem, hogy fél adagot csináljak.
Kávét sem kell főznünk, mert pillanatnyilag a csapból folyik. Ezres vízdíjért meg is jár.
Jó kis vicces történetem lenne hozzá, de nem merem leírni, hátha kikapunk.
Ezért én el tudom képzelni továbbra is, hogy létrejöjjön egy zárt fórum is. Ezt meghagynánk, és ha olyant szeretnénk mondani, amiről nem tudjuk eldönteni, hogy politikamentes-e, akkor jeleznénk, és aki kiváncsi rá, megnézi.
ÓÓÓóóóóóóóóóóóóó szafikám a nagy fellángolásnál tovább nem léptek az ifjoncak ! :)DDDD
Tudod az unokám,egy ötletgyáros,komolyan,mintha szegény édesapját hallanám,naponta van 100 ötlete,ami a gazdagságra hajaz !!!:)DDD Én meg mindegyiket támogatom,mert nem akarom a lelkesedését lelohasztani,aztán ez az ötlet is megy a levesbe,mert holnap jön az új "gazdagodási " ötlete.Most is belevágott egy projektbe,már... gondolkodik rajta erőssen,megosztotta velem,szintén támogatom,most már a nagybátyja is támogatja,(az édesapja bátyja,az olyan apapótló neki )Hál Istennek,hogy van neki ilyen nagybátyja !
Vaniliás cukrot nem ír Maruszja szavaival élve, az Ica néni. Majd a cukrozáshoz teszek.
Citromhéjat nemigen használok, nekem attól minden sütemény egyforma.
Szépen megkeltek, most kezdem sütni. Érkezett a maccs, na azonnal rá akart feküdni, szerencse, hogy el tudtam csípni, egyre lépett rá, de arra is a konyharuhán keresztül.
10 napja elkezdtek tojni a tyukok , most madártejre gyüjtök tojást ,/ mert 50 ft-ért nem veszek tojást , mikor eszik a 8-9 e ft-os kukoricát ! /
Ági lett valami unokád + a barátja csirkefarmjából ?
Tavaly nagyon kiakasztott , mikor olvastam egy cikket a magyar kukoricáról , amit vittek máshova " fűteni " ! Gondolom olcsóbban , mint ahogy mi megvesszük az állatok etetésére .
Szép napot Lányok, meg egy szem Fijjúka, ha vagy még!
Kedves Ági!
Rám nem gondoltál fánk ügyileg, vagy nem dobtál elég nagyot. Kénytelen voltam magamra hagyatkozni.
A kisütés előtti pihentetés van soron, és 30 db, meg az utolsó maradéknak, ahogyan a könyvben meg van írva.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- 10%-al emelik egyes nyugdíjasok juttatását. (Politikamentesen!)
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?