Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
Én most megint jól meghíztam sajnos. Ahogy abbahagytam ezeket a Gastroyal és Norbi kajákat jól visszaszedtem. Pedig nagyon kellene fogynom. Csak olyan nehéz! A férjem meg sajna vékony. Kb. 4 hónapja hagyta abba a cigizést, azóta hízott egy pár kilót, de még kellene neki sokat. Fordítva kellene!
Én tulajdonképpen a fogyókúrának köszönhetem, hogy itt vagyok a Hoxán. Abban az időben még volt a Reductil nevű fogyasztószer, én attól nagyon sokat leadtam, de sajnos betiltották, mert káros valamire. Pedig jó volt. Nos a Googléba rákerestem a Reductilra és a Hoxát dobta ki nekem. Volt egy Redes fórum itt és akkor regisztráltam.
Valamit kellene megint kitalálni, mert jön a tavasz és levesszük a nagykabátot és kibuggyannak alóla a sonkák. Lehet, hogy a 90 napost el kellene kezdenem, talán már harmadszorra fogok nekiállni.
Ági , tökéletesen igazad van , most tavasszal lesz a Pici / pörkölt / is ivartalanítva . A mi kutyáinknak van művészneve ,+ beceneve , a művésznévre nem is hallgat egyik se ! A Marcika = Marcang az oltáskönyvbe,ő egy pumi+ foxi keverék , a Buksi = Donatella hivatalosan , ő puli , a kölykük + a kis fekete puli a képeim között , ő Pici / a pörkölt /.
A képeim között a dobozba a kis tacskónk akitől kölcsönöztem a nevemet :ő Szafika , már 10 éve meghalt , de amikor a férjem az ingébe dugva hazahozta , pár napig az ágyam mellett a dobozba aludt , mikor nyöszörgött éjjel a mamija után , csak megsimiztem és aludt tovább.
Egyszerűen:jaj!!és jaj !!
A királylányomnak volt egy ilyen korszaka,amikor tini volt ,majd 1/2 év múlva úgy leromlott az állapota,hogy amikor összeestt itthon,az ügyeletes doki kijött,és szépen elmagyarázta neki,hogy az ember "mindenevő",az szervezetünk úgy van "kitalálva",hogy a húsra szükségünk van,olyan szépen a lelkére beszélt,hogy még akkor délben rántott csirkeszárnyból jól megebédelt !
Tudod akkor még nem igazán volt annyi lehetőség a vega téren,hogy változatos legyen az étrendje,és kiegészítőkkel pótolja a hiányosságokat.Eléggé egy síkú volt az étrendje,sajnos.Most nem azt akarom mondani,hogy nem tisztelem a vegákat,ha valaki étrend kiegészítőkkel,és változatos étrenddel biztosítani tudja a szervezetének a hiányzó elemeket,minden tiszteletem az övé,tegye.
Szép napot lányok mindenkinek,csak ne olyat mint erre mifelénk szmog riadó van.
Szafika te nagyon ügyes vagy,én nem tudok képet felrakni sok a megabajt.
Maruszja én is kb éjfélig beszélgettem a facén
vendégeim voltak az este későn néztem be a fórumra de nem voltatok fenn.
Helló lánykák,legyetek szeretve !
Katka mit tettél,hogy kordában tartod a cukrodat,milyen diétás kaján élsz ??
Én is csatlakozom Maruszját dicsérő képek kommentjéhez! :)
Szafika ügyi voltál,nem öregedtél a képed szerint semmit ! :)DDDDDD
Bárányka,vega vagy????
Szevasztok!
A cukor a mi családunkban is jelen volt. Az anyukám s a nővérem is cukros volt, ezért és meg más bajból kifolyólag is évente 2 szer nézetek vérképet. Eddig minden rendben volt! Én több mint 30 éve nem eszem hust!
A titkos miért titkos? A lelked, az érzelmeid vagy a mindennapjaid vannak benne? Azt nem gondolom, hogy a szerelmi életed mert már tudom hogy ott alszik melletted a férjed :-D
Itt Újpesten is szürke nap van. Utálatos nap. A szép havas tájat mossa az eső. Olyan fekvős nap várható. Meg is tehetem, ma csak egy lecsót fogok összecsapni.
Nem baj drágám, majd megszokjuk az új neveket.
Ágikám, már régen akartam valamit mondani. Azóta mióta Szafikát zavartuk a dokihoz. Okés, hogy én sem kapkodom el az orvoshoz menést, de én még sem hanyagolom el a dolgokat. Már 4 hónapja táplálkozási és életmód változás kemény ösvényén haladva jelentem, hogy a cukrom 6-al kezdődik! Azért 9-11-ről lehozni gyógyszer nélkül...! Bevallom rém büszke vagyok rá, elsősorban önmagam előtt.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Nem régen nyitottam ki a csipám, ugyanis most éjszaka nem volt dominóóra. 0 órakor volt, de akkor még fent voltam, általában éjfélig szoktam fent lenni, reggel meg 8-ig alszom. A kutyák addig hagynak.
Köszönöm szépen a dicséretet. Hát nagyon régóta számítógépen dolgoztam a munkahelyemen és itthon is elég régóta volt. A munkahelyemen elküldtek számítógépkezelői tanfolyamra, tehát ott is sokat tanultam. Itt meg rákényszerültem. Szívesen segítek Nektek is, ha valamiben tudok.
Nézzetek bele a Maruszja naplója (ez volt az első naplóm és a Maruszja naplója 2-be is..) De bármelyikbe, mert van 8 naplóm. Csak a 2 titkosba nem tudtok benézni, mert oda külön kell kérnetek a bejutást, hogy én engedélyezni tudjam.
Kellemes napot mindenkinek. Itt nálunk esett az eső. Csúnya, szürke nap van.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?