Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! fórum

Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
2013. jan. 15. 10:24
Katka szaladj a prividhez,már csenget a postás,tudod,csak 2X teszi ! :)DDDDDDD
2013. jan. 15. 10:15
Katka a prividre válaszolva,van választás !!Én felvetettem !!De senki nem reagált rá ?,Akkor én mint "vezér űrű" mit tegyek ??????????:)DDDDD
614. Ágigrandma (válaszként erre: 610. - Bárányka)
2013. jan. 15. 10:14
Bárányka,erről eszembe jut a nagymamám,akinek sokáig nem volt rádiója,azért,hogy "ne hallgassák meg,hogy mi történik otthon " :)DDD
2013. jan. 15. 10:14

Én most megint jól meghíztam sajnos. Ahogy abbahagytam ezeket a Gastroyal és Norbi kajákat jól visszaszedtem. Pedig nagyon kellene fogynom. Csak olyan nehéz! A férjem meg sajna vékony. Kb. 4 hónapja hagyta abba a cigizést, azóta hízott egy pár kilót, de még kellene neki sokat. Fordítva kellene!

Én tulajdonképpen a fogyókúrának köszönhetem, hogy itt vagyok a Hoxán. Abban az időben még volt a Reductil nevű fogyasztószer, én attól nagyon sokat leadtam, de sajnos betiltották, mert káros valamire. Pedig jó volt. Nos a Googléba rákerestem a Reductilra és a Hoxát dobta ki nekem. Volt egy Redes fórum itt és akkor regisztráltam.

Valamit kellene megint kitalálni, mert jön a tavasz és levesszük a nagykabátot és kibuggyannak alóla a sonkák. Lehet, hogy a 90 napost el kellene kezdenem, talán már harmadszorra fogok nekiállni.

612. Maruszja (válaszként erre: 596. - Forrest2010)
2013. jan. 15. 10:06
A kék kabátos képbe csak az arc az enyém.
611. bárányka (válaszként erre: 607. - Forrest2010)
2013. jan. 15. 10:05
Hát.... 6kg pluszom van, de ezzel még kiegyezem. 162 cm vagyok s 64 kg. évek óta. Kell vigyáznom, mert az anyu is az apu is dundik voltak, enni én is szeretek, de visszafogom magam, mert ha ezt nem tenném, már gurulnék. A családban infarktus is volt, szóval voltak betegségek. Nekem is volt 11 mütétem s egy sulyos betegségem, de köszönöm, csak pozotivan, MOST JÓL VAGYOK !!
610. bárányka (válaszként erre: 576. - Ágigrandma)
2013. jan. 15. 10:01
Erre a mondatra visszatérve jutott eszembe, hogy amig dolgoztam, az egyik öreg nénihez mentem, ül a TV előtt, maga elé szoritja a bluzát riadtan: Kérdezem " mi a baj, azt válaszolja, jaj nem szeretném, ha pucéran látna ez az ember. Ő volt az, aki megkerülte a TV-t nincs e valaki a tuloldalon! Most 112 éves lenne drágám!
2013. jan. 15. 10:01

Ági , tökéletesen igazad van , most tavasszal lesz a Pici / pörkölt / is ivartalanítva . A mi kutyáinknak van művészneve ,+ beceneve , a művésznévre nem is hallgat egyik se ! A Marcika = Marcang az oltáskönyvbe,ő egy pumi+ foxi keverék , a Buksi = Donatella hivatalosan , ő puli , a kölykük + a kis fekete puli a képeim között , ő Pici / a pörkölt /.

A képeim között a dobozba a kis tacskónk akitől kölcsönöztem a nevemet :ő Szafika , már 10 éve meghalt , de amikor a férjem az ingébe dugva hazahozta , pár napig az ágyam mellett a dobozba aludt , mikor nyöszörgött éjjel a mamija után , csak megsimiztem és aludt tovább.

608. Ágigrandma (válaszként erre: 604. - Bárányka)
2013. jan. 15. 09:52

Egyszerűen:jaj!!és jaj !!

A királylányomnak volt egy ilyen korszaka,amikor tini volt ,majd 1/2 év múlva úgy leromlott az állapota,hogy amikor összeestt itthon,az ügyeletes doki kijött,és szépen elmagyarázta neki,hogy az ember "mindenevő",az szervezetünk úgy van "kitalálva",hogy a húsra szükségünk van,olyan szépen a lelkére beszélt,hogy még akkor délben rántott csirkeszárnyból jól megebédelt !

Tudod akkor még nem igazán volt annyi lehetőség a vega téren,hogy változatos legyen az étrendje,és kiegészítőkkel pótolja a hiányosságokat.Eléggé egy síkú volt az étrendje,sajnos.Most nem azt akarom mondani,hogy nem tisztelem a vegákat,ha valaki étrend kiegészítőkkel,és változatos étrenddel biztosítani tudja a szervezetének a hiányzó elemeket,minden tiszteletem az övé,tegye.

607. forrest2010 (válaszként erre: 604. - Bárányka)
2013. jan. 15. 09:48
bárányka , akkor neked nincs 20-30 kiló felesleged ?! Igaz , h Áginak sincs ! / az én férjemnek kb 100 kilónyi feleslege van !!! én !!!! /
2013. jan. 15. 09:44
Ja !!Katka,a chipre vissza térve,még az állatmentősök szerint sem igazán egyértelmű a törvény,inkább az ivartalanításra kellett volna nagyobb hangsúlyt helyezni !!!!
2013. jan. 15. 09:43
Mamó , nekem is jónéhány képnél kiírta h sok , de nem mindegyiknél , volt amit simán felrakott , ha valaha tanultam volna szgép kezelést , biztosan érteném az okát is , de így próba cseresznye , v sikerül , v nem .
604. bárányka (válaszként erre: 600. - Ágigrandma)
2013. jan. 15. 09:41
Igen, töb mint 30 éve!
603. bárányka (válaszként erre: 599. - Forrest2010)
2013. jan. 15. 09:40
hahahahahaha:)
2013. jan. 15. 09:40
Karácsonykor volt 4 éve , h elkezdtük a szgépet tanulni , van mit bepótolni !!!! így utólag nagyon sajnálom , h nem éreztem előbb a hiányát , mert nagyon-nagyon klassz dolognak tartom , és irígylem a pici kölyköket , akiknak már szinte a kisujjukba van ez az egész !!!! Ha a fiam kollegájának a gyerkőce nem mondta volna , h a XXl. század analfabétája , aki nem ért cseppet se szg-ül , ha a kolleganőm nem vett volna , nem áradozott volna róla , milyen klassz dolog , ha..... akkor valószínűleg , még ma se tudnánk bekapcsolni se !!!!
2013. jan. 15. 09:38

Szép napot lányok mindenkinek,csak ne olyat mint erre mifelénk szmog riadó van.

Szafika te nagyon ügyes vagy,én nem tudok képet felrakni sok a megabajt.

Maruszja én is kb éjfélig beszélgettem a facén

vendégeim voltak az este későn néztem be a fórumra de nem voltatok fenn.

2013. jan. 15. 09:36

Helló lánykák,legyetek szeretve !

Katka mit tettél,hogy kordában tartod a cukrodat,milyen diétás kaján élsz ??

Én is csatlakozom Maruszját dicsérő képek kommentjéhez! :)

Szafika ügyi voltál,nem öregedtél a képed szerint semmit ! :)DDDDDD

Bárányka,vega vagy????

599. forrest2010 (válaszként erre: 597. - Bárányka)
2013. jan. 15. 09:32
bárányka , ....és szép vagyok a banyus képen !
598. bárányka (válaszként erre: 594. - Kattka)
2013. jan. 15. 09:21

Szevasztok!

A cukor a mi családunkban is jelen volt. Az anyukám s a nővérem is cukros volt, ezért és meg más bajból kifolyólag is évente 2 szer nézetek vérképet. Eddig minden rendben volt! Én több mint 30 éve nem eszem hust!

597. bárányka (válaszként erre: 582. - Forrest2010)
2013. jan. 15. 09:15
szia! Nagyon jók a képeid!
2013. jan. 15. 09:14
Marcsi , a kék kabátos képednél gondoltam , h v régebbi kép , v valami kreált , de nagyon tetszett , tündériek a kutyusaid is .
2013. jan. 15. 09:06
Katka , nagyon ügyes vagy ! de mi a lényege az egésznek ? Volt valaki a rokifórumon , aki szintén így vélekedett , h a kajával elég sok betegségen lehet változtatni / magas vérnyomás , cukor / de elpiszkálták onnan , azóta nem láttam a válaszait , pedig érdekelt volna . Nekem kb 34-35 éve magas a vérnyomásom , végül is ne szóljak egy szót se , mert nem ugrál , ha folyamatosan szedném a gyógyszert kordába tudom tartani , de mivel elég trehány dög vagyok , ha orvoshoz kéne menni , megvárom a legvégső pillanatot , van , h hónapokig nincs is gyógyszerem , de amikor már homályos minden , na akkor leszaladok érte.
594. Kattka (válaszként erre: 592. - Maruszja)
2013. jan. 15. 08:53
A családban sajnos nálunk is van a cukornak hagyománya :-( Mikor szembesültem vele, utána néztem a neten, sok weblapot és fórumot bejárva. Elképedve olvastam mennyire automatikusan írják fel az orvosok a gyógyszereket rá! Nem nagyon van személyre szabott kezelés. Én esélyt adtam magamnak, hogy megússzam az általános gyógyszerszedést. Az átlag orvos alul fizetett, fáradt, fásult /remélem ez most nem nyilvánul politizálásnak/ és én egy vagyok számukra a sok beteg között. Magamnak viszont egyedi és pótolhatatlan vagyok! Így a kezembe vettem a gyógyulásomat. Részben mert eléggé gyógyszerellenes vagyok, részben mert a gyógyszerek bár nagyon hatásosak, de egyben tovább csökkentik a szervezet inzulin termelését. Így én meg annak serkentését próbáltam befolyásolni.
593. Maruszja (válaszként erre: 591. - Kattka)
2013. jan. 15. 08:43
Titkos naplót általában azért csinálnak, hogy csak közvetlen barátok olvashassák. Az én titkos naplóim viszont nem ezért titkosak. Mondjuk csak az egyikbe van írva, a másik jóformán csak képekkel van tele. Ez a képes korábban a fogyis naplóm volt, amikor még ettem a Gastroyal kajákat, majd a Norbi kajákat. Odaírtam be, hogy mikor mit ettem és a súlyom változását. Aztán már nem győztem anyagilag fizetni ezeket a vacak kajákat és abbahagytam. Ekkor kitöröltem a fogyis dolgokat és elkezdtem képeket gyűjteni bele. Itt elsősorban francia képek vannak, ja és az utóbbi időben csináltam magamról egy pár képet az imikimivel (ez egy angol nyelvű képszerkesztő). Itt aztán vannak szuper jó képeim. Itt általában csak az arc az enyém, a test és minden más csak alkotott. Nem tudom másképp elmagyarázni Nektek. A facén van fent egy pár ilyen képem.
592. Maruszja (válaszként erre: 590. - Kattka)
2013. jan. 15. 08:38
De ügyes vagy! Engem is elküldött a háziorvosom terheléses cukorvizsgálatra. Majd a jövő héten elmegyek. Mondván, hogy gyanús vagyok, no meg a családban is volt cukorbeteg: anyukám és a húgom is.
591. Kattka (válaszként erre: 589. - Maruszja)
2013. jan. 15. 08:37

A titkos miért titkos? A lelked, az érzelmeid vagy a mindennapjaid vannak benne? Azt nem gondolom, hogy a szerelmi életed mert már tudom hogy ott alszik melletted a férjed :-D

Itt Újpesten is szürke nap van. Utálatos nap. A szép havas tájat mossa az eső. Olyan fekvős nap várható. Meg is tehetem, ma csak egy lecsót fogok összecsapni.

590. Kattka (válaszként erre: 586. - Forrest2010)
2013. jan. 15. 08:33

Nem baj drágám, majd megszokjuk az új neveket.

Ágikám, már régen akartam valamit mondani. Azóta mióta Szafikát zavartuk a dokihoz. Okés, hogy én sem kapkodom el az orvoshoz menést, de én még sem hanyagolom el a dolgokat. Már 4 hónapja táplálkozási és életmód változás kemény ösvényén haladva jelentem, hogy a cukrom 6-al kezdődik! Azért 9-11-ről lehozni gyógyszer nélkül...! Bevallom rém büszke vagyok rá, elsősorban önmagam előtt.

2013. jan. 15. 08:33

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Nem régen nyitottam ki a csipám, ugyanis most éjszaka nem volt dominóóra. 0 órakor volt, de akkor még fent voltam, általában éjfélig szoktam fent lenni, reggel meg 8-ig alszom. A kutyák addig hagynak.

Köszönöm szépen a dicséretet. Hát nagyon régóta számítógépen dolgoztam a munkahelyemen és itthon is elég régóta volt. A munkahelyemen elküldtek számítógépkezelői tanfolyamra, tehát ott is sokat tanultam. Itt meg rákényszerültem. Szívesen segítek Nektek is, ha valamiben tudok.

Nézzetek bele a Maruszja naplója (ez volt az első naplóm és a Maruszja naplója 2-be is..) De bármelyikbe, mert van 8 naplóm. Csak a 2 titkosba nem tudtok benézni, mert oda külön kell kérnetek a bejutást, hogy én engedélyezni tudjam.

Kellemes napot mindenkinek. Itt nálunk esett az eső. Csúnya, szürke nap van.

2013. jan. 15. 07:55
Marcsi , klasszak a képeid , lesz még kitől tanulnom !
2013. jan. 15. 07:52
Pozitív , sokáig ez volt a g-mail képem / hókefélke banyája /
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook