Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
ez így van:)
amúgy én sütöm a kenyeret - legalább tudom mit eszek:P
csak nem tudni hogy lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz-e az összetétele
nekem a kezdődő IR miatt nem jó más:-(
Szia,
én is néztem azt a kenyeret, csak a szénhidrát tartalma több, mint a norbisnak:-(
A könyv címe: Mínusz 100 kg is lehetséges (Norbi update hormondiéta)
990 Ft-ért vettem az Update boltban.
Szia!
Én is most kezdem, és - bár lehet, hogy itt már elhangzott - kaptam egy olyan tippet, hogy a Lipóti pékségnek van Probody néven ugyanaz a kenyere mint a Norbis, csak gondolom olcsóbb. Nekem nagyon ízlik. Szombaton vettem, és még mindig abszolút ehető.
Rólam is nyugodt szívvel leszaladhatna 40 kg, úgyhogy nem vagy egyedül :)
Köszi:)
Csak egy-egyre gondoltam, mert ma is hoztam magammal melóba egy vaníliás pudingot, és nem tudtam biztosan eldönteni, hogy akkor délután még ehetem vagy nem ehetem, úgyhogy inkább megkérdeztem. De akkor egy belefér:)
Szia!
gratulálok, nagyon ügyes vagy! Hogy csináltad? Megvetted a Norbis termékeket, vagy csak betartottad a kódokat?
Én még most kezdem, rajtam min. 50 kg felesleg van...:(
nagyon szeretem a kenyeret, az édességet, és sajnos nem csak módjával, ezért tartok itt.
A múlt hétem vettem egy kiló Norbi lisztet, ma reggel hatalmas lelkesedéssel és várakozással a feléből kenyeret sütöttem VOLNA, ha nem lenne az erdemény olyan borzalmas. Egy az egyben kuka. Kidobtam 700 Ft-ot az ablakon, így vettem egy 30 dkg-s Norbis kenyeret, hogy legyen itthon valami.
Megvettem a hormondiétás könyvet is, már ki is olvastam.
olyan Neked hogy már itt tartasz, ezek a sztorik adnak erőt nekem, mert már nagyon el vagyok keseredve a súlyom miatt! :(
Lenne hozzátok két kérdésem a módszerrel kapcsolatban:
1. tényleg egész nap (akár uzsonnára) lehet enni az U1-es desszerteket (túrórudi, puding) vagy ajánlott inkább a délelőtti órákban?
2. a rendelhető ebédekből, ha U1-es, kis adagban vacsorára is lehet enni?
Előre is köszi
Egyelőre még most próbálok beleszokni a dologba. Rendeltem ebédet, vettem mellé update lisztet és zsemlemorzsát, illetve kipróbálásra néhány update "desszertnek valót". Heti legalább ötször próbálok otthon egy 20 percet szobabiciklizni.
Ami viszont "baj" nálam, hogy eléggé mérlegre ugrálós vagyok, de majd ezen is igyekszem változtatni.
Majd jelentem, hogy halad a dolog. Az biztos, hogy most nagyon lelkes vagyok :)
:)
Remélem,hogy ez működni fog, mert mostmár eléggé nem vagyunk jóban magammal :P
Sziasztok!
Új vagyok itt nálatok (eleve bármilyen fórumon), most szeretnék belekezdeni az Update életmódba. Egyelőre nagyon kezdeti fázisban vagyok. Sajnos lenne mit leadni, ugyanis a 158 cm-hez vagyok 110 kg :(
Régebben már sikerült kalóriaszámolással lefogyni 20 kilót, de utána nem foglalkoztam vele, és vissza is jött.
Olvasgattalak már titeket, és gondoltam, csatlakozok, mert látom, hogy itt aztán van lendület és támogatás:)
Jó fogyit mindenkinek
Hello!65,2 voltam a meregen..visszacsusszant 20 deka...:-(
A heten korrigalok!:-)))