Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Enci!
Péntek óta nekem is megvan a Vallomás című könyv, amint lesz időm ki fogom próbálni. :-)
Csajok!! Ma megcsináltam a Vallomás könyvből a joghurtos sütit, nagyon finom lett:)), és baromi kevés kcal van benne.... Csera asszem neked van meg a Vallomás könyv, vagy akinek megvan próbáljátok ki a benne lévő recepteket, mind nagyon finom és könnyen elkészíthető:o)).
Ja és én kihagyom mindből a fehér lisztet, mert akkor sokkal-sokkal kevesebb a kalória értéke.
Bukovina!!!
Kezdetben én is minnél több aerob dolgot csináltam,aaerobic,futás bicikli,és kihagytam a fehér lisztet,cukrot,krumplit,sok zöldség,natúr husi,barna rizs,barna tészta...én is csak az uccsó kilokhoz kértem segitséget:Dugyhogy mindent bele:D
Szia Welkin!
Engem is nagyon felcsigázott az új étrended!Szóval muhelyt lehet oszd meg velünk. Amúgy én most vagyok 78 és biztató, hogy te április óta ennyit fogytál. Én is elképzeltem hogy 7 hónap alatt annyit fogyok mint te. Szerintem sokunk álma ez. Úgyhogy légyszi segíts nekünk!!
Sziasztok!
De szuper, hogy rátaláltam erre az oldalra. :-) Szeretnék fogyózásba kezdeni / kisfiam születése után 20hónappal vagyok már / , talán itt sok jó és hasznos segítséget kaphatok Tőletek.
Üdv: Timocicu
Igen, olyan 10 perc körül volt, míg ezt letekertem! És emelni szeretném mindenképpen, hetente 500 m- rel már elégedett lennék! :)
Köszi szépen, remélem a siker nem marad el! :)))
Holnap megyünk tornázni kolleganővel, aerobik, 1 órás... Megint a bokámig fog lógni a nyelvem! :))
Ennek örülök! :) Mármint, h az is használ! :)
Hááát... igazából mostanában elhanyagoltam... De amikor csináltam, akkor leginkább arra "mentem", h a megfelelő pulzustartományba tekerjek, és a max., amit így (az "óriási" edzettségemmel) bírtam, az 3 km volt. Most úgy döntöttem, változtatok rajta picit. 110 fölé viszem a pulzust, így valószínűleg könnyebben tekerek, és tovább bírom...
Te milyennek gondolod ezt a 3 km-es teljesítményt? Mikor legelőször csináltam, alig tudtam letekerni az 1 km- t is... :( Lihegtem és izzadtam... :)
Hát én aztán példát mutatok, a fiam mégis lusta, mint a "dög" :o)
Egyébként szerintem le lehet szoktatni egyik napról a másikra, mert egyszerűen nem veszel, és mással kínálod. Mondjuk egy gyerek esetében sokkal könnyebb, mert ő ugye nem tud kimenni a közértbe, és venni csokis kekszet, amit Te simán megtehetsz :o) Nálunk sincs sima liszt, meg cukor, mégis sokszor van édesség, és gyümölcs, meg müzli (igazi, nem gabonapehely). Korábban a nagypapa állandóan csokit hozott neki/nekünk, de mivel rendszeresen visszaküldtük vele, ezért már nem hoz...
Délelőtt a Vallomás könyvnek azt a részét olvastam, amiben leírja, hogy térjünk át egészséges táplálkozásra;
1, Mutassunk példát, váltsunk életmódot!
2, Vigyük edzésre a gyereket és otthon is tornázzunk vele!
3, Még ma száműzzük a konyhából a cukrot és a finomlisztet!
és van még néhány jó tanács.
Aztán a könyv végén, találunk 113 Ajándék receptet :), aminek igen nagy százalékának hozzávalói között BL-55 liszt szerepel :o!!!
Vagy én nem értek valamit, vagy ez teljes ellentmondás?
Egyébként nem hiszem, hogy egy gyereket, egyik napról, a másikra le lehet szoktatni az édességekről és a fehér lisztről! Én magam sem tudtam, lehet gyenge akaratú vagyok.
Én izzadtam, mint a paci.... :) Bár azt hiszem, ez a kondíciómmal van összefüggésben... :)
De azért valamit csak ér, ha az ember biciklizik, nem? Vagy ki kell ábránduljak, és csak kifáraszt, de nem segít a fogyásban? Végül is, ezzel is mozog az ember...
:(
Egy fórumon ezt írta Norbi (vagy aki a nevében válaszolgat): „Az étrendből fogyáshoz teljesen száműzni kell a finomlisztet, graham és teljeskiörlésű lisztet, valamint a hozzáadott cukrot. Helyette mértékkel édesítő és kizárólag update szénhidrátcsökkentett lisztből készített tésztát, kenyeret sütit lehet enni…”
Tehát aki képes a termékei nélkül lefogyni, az csak hallucinál, és nézze meg jobban azokat a korábbi képeket :o)
Szia!
Természetesen tartok még órákat...hogynem tartanék,meg mellette készülök a szakdogámmal,és most egy öregek otthonába járok tornáztatni,az is nagyon nagyon jó...
nem nem kell érte jogdíjat fizetni,csak itt sokan nem értenétek vele egyett,úgyhogy majd ha elértem amit akartam leírom nektek rendben van??Előtte nem naon akarok vele villogni:D
Bocs, előbb írtam, minthogy ezt olvastam volna.
Hogy tudom kiszámolni, azt, h mi alá ne menjek feltétlenül? Az előző üzidben a 110- et írtad, gondolom a magasság, stb. arányok alapján!
Csak azért, mert én itthon bicikliztem, van egy puzusmérő a szobabicajon (nem tudom milyen a pontossága). Azon tekertem párat, felment a pulzusom, majd ahogy írtad, lement. Utána a bokámig lógott a nyelvem, h a "hivatalos" pulzustartományba legyen, nekem az nagyon fárasztó és nehéz volt. Nem vagyok (mostanság) egy nagy sportoló sajnos, de akkor is, baromi nehezen tudtam egy idő után feltornászni a pulzusom... Ez miért van?
n olyat még nem is láttam... :)
Igazából mostanában nem találunk Yogobellát, pedig szeretem, az ananászos tök finom! :)
De ha látok, feltétlenül megkóstolok egy szamócásat!!! Vagyis inkább megveszem előbb, aztán kóstolom! :))
Szia Villers!
Ha lenne időd, és kedved, akár mailben, kifejtenéd ezt nekem bővebben?
"Én mondjuk a vendégeimnél nem szoktam olyan mereven ragaszkodni a zsírégető zónához, mert azért ez nem ennyire fekete, vagy fehér, mint ahogy sokan hiszik (hinni vélik), de ezt itt leírni elég hosszadalmas lenne."
De csak, ha nem gond. Érdekelne kicsit részletesebben, h mire gondolsz!
Köszi,
Tandi
Szia Welkin!
Én is gratulálok! Remélem jó sokáig alatta is maradsz!
Tartasz most órákat? Hogy vagy fizikailag?
Igen, a specko étrendet AKARJUK :)!
Vagy jogdíjat kell érte fizetni?