Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Lehetsz alatta és felette is, a lényeg, hogy 110 alá azért ne menjen. Egyébként semmivel nem hatásosabb a futás, mint mondjuk egy emelkedőn gyaloglás. Ha ráadásul azt jobban is szereted, akkor ne fuss!
Miért, az 1-es kenyér is csak súlytartásra jó?
Nem tudom, mert én a Plusban veszem, és ott még nem néztem...
Nagyon ügyi vagy!!! Nem semmi... én is 75-ről indultam de 72-nél tartok:(( pedig gyötröm magam.
A speckó étrendedről írhatnál többet is.
Április 1.jén kezdtem 75 kilogrammal és most már 60 alatt vagyok...először Norbiztam és mellette nagyon sokat aerobicoztam,futottam,edzettem,heti 5-6szor kétórákat...nyáron megállt egy kicsit a dolog...most személyi edzővel tolom a dolgot,spec étrenddel...és most megint megindult:D
Welkin, gratula!!!!:D Honnan kezdted és mennyi idő alatt sikerült ezt elérned??
Nah sziasztok lányok!
Ki hogy van és hogy halad????
Én a bűvös 60 alatt vagyok:D5össel kezdődik..:D
Én is imádtam a szamócásat egészen addig, amíg allergiás nem lettem a szamócára... :(
:) Akkor együtt próbálgatjuk a határainkat!
Gyalogolni szeretek és azt kevésbé érzem megterhelőnek. Viszont a futás sokkal hatásosabb. Mondjuk az ízületeimet féltem, tehát lehet hogy inkább leállok vele. Amúgy kb. 3 éve futok rendszeresen. Az nem semmi, hogy hegynek fel melegben olyan alacsony a pulzusod. Szóval azt mondod, hogy attól még ég a zsír, hogy a zóna alatt vagy felett vagyok? :)
De a legtöbb kajájukban olyan alapanyagok vannak amik nem voltak és sosem lesznek olcsók, ilyenkor mindíg arra gondolok, amikor egyik ismerősöm kb. egy deci olyan folydékot vett ami a norbi lisztben van benne és 1400Ft volt ennek arányában a norbié liszt, fél kiló, és 1200Ft, amúgy nem akarom őket védeni, nekem csak az a lényeg hogy fogyjak, az pedig szerintem nem elfogadott, hogy a pék termékeik tele vannak fehér liszttel és csak súlytartásra jók, mondjuk az is valami, de akkor inkább lenne mind 2-300Ft-tal drágább de fogyasztana úgy mint a 90%-os lisztje...
Hol van ilyen jogobella? Konkrétan az ÁRKÁD interspárjában van??
Szia! Pár oldallal előbb én is így voltam ezzel. Ugyan az a gondom mint neked. Én most csak próbálkozom és nézem az órámat...:))
Hát szerintem olyan, hogy normális, olyan nincs a sportban :o) A legtöbb ember azonban így van vele, ahogy Te! Jobb esetben csak a kezdetben megy fel, és pár perc múlva egy alacsonyabb szintre beáll. Kérdés, hogy mióta futsz, mert a rendszeres sport, és a futás teljesen más dolog. Mondjuk én pont a másik véglet vagyok, örülök, ha 120-ra felmegy, de ha ne adj isten már 130, akkor az már nekem a vég :o). Ez akkor mókás, mikor együtt futunk a férjemmel. Az én pulzusom 115, az övé meg olyan 190 körül mozog (és mindez hegynek fel, 40 fokban). Én mondjuk a vendégeimnél nem szoktam olyan mereven ragaszkodni a zsírégető zónához, mert azért ez nem ennyire fekete, vagy fehér, mint ahogy sokan hiszik (hinni vélik), de ezt itt leírni elég hosszadalmas lenne. Szerintem, ha nem vagy rosszul, és nem érzed, hogy túlságosan megterheled a szived, akkor nyugodtan fuss, de ha szivesen gyalogolsz (van aki kimondottan utál), akkor csináld azt, legalább az izületeidet sem teszek tönkre :o)
Villers! Hát végre kipróbáltam a pulzus órámat, de rendesen meg is lepődtem. Amit tudnod kell, hogy rendszeresen futok, edzőterembe járok, 160 cm-emhez 47 kg társul, vizslám van, aki mellett nem lustálkodhatok:). Világéletemben sportoltam...szóval szerintem jó a kondim. De az, hogy 180-ra pikk-pakk felugrott a pulzusom 20 m futás után, na azt nem gondoltam. A zsírégető zónám (220-26)x0,75 és x0,65 = 145,5 és 126,1 között van, amit egy szimpla gyorsgyaloglással (6 km/h) elérek. Szerinted ez normális?
Köszike!:) Csak azért kérdeztem, mert a kiviről már hallottam olyat is, hogy 2-es, de nekem is szimpibb az 1-es kód neki!:)
Én a kiwit egyesnek, a fruktózt kettesnek eszem...ha eszem. :)
Szijasztok!
A kivi meg a fruktóz szerintetek hanyas kód? Már abban sem vagyok biztos!!!
NÁLUNK SZERENCSÉRE VAN NORBI BOLT ÉS OTT MINDIG VAN AKCIÓ
DE MOST A SOMLÓI ÁRA BOLTOKBAN IS LEMENT MÁR 300 FT-ÉRT LEHET KAPNI
TÚL VAGYOK AZ ELSŐ 10 kg MÍNUSZON
Nagyon meguntam a jogobellát és nem is vettem egy darabig, aztán a napokban meg is lepődtem, hogy összevonták a kettőt és igy már nem kell külön keresgélni a szamócásat, de hát ez ugyanaz amit annó ettem, csak bekavar ez a sok elnevezés...
én azt hittem van, epres, szamócás és mostantól meg epres-szamócásnak hívják, de ezek szerint rosszul emlékeztem. Szóval epres-szamócás és epres van. :)
Egyébként nem új, már évek óta van...
Az az! Van epres-szamócás, és epres. És tényleg tök más :o)
egyik nap láttam a legújabb az epres szamcósás változat! Vagy van ilyen is külön, vagy összevonták!
A zott jogobella light nagyon jó, főleg a szamócás, nem az epres, ne tessék összekeverni :o)
AZt nem tudjátok esetleg, h Norbi joghurt helyett melyiket válasszam (tudom, amelyik nem cukros, de konkrétan érdekel, h legközelebb célirányosan tudjam keresni)???
Én eddig a Ybella light- ot láttam ilyennek.
Hmm... Azt hiszem, akkor ebből se fogunk sokat venni.
Sztem a Match egyébként is elég drága...
Az nagyon húzós :( Tényleg nagyon drága minden Norbis cucc. Talán a puding, ami még elfogadható, mert egy akármilyen joghurt is ugyanannyiba kerül.
Este ettem túrót! Nekem 1-es marad akkor is! :DD
A Westend-ben (Match) ma láttam U1 tésztát, de aranyárban. 20 dkg 560 ft.
További ajánlott fórumok: