Norbi update holnaptól! (beszélgetés)
Szia Clugie! Itt vagyok, az egyik régi motoros :)
Üdv. az újaknak!
Röviden magamról: 37 éves vagyok, két lányom és egy férjem van.
2 éve kezdtem az Update-t, akkor 7 hónapos volt a kisebbik lányom, és épp befejeztem a szoptatást. Ekkor 75 kiló voltam.
Most 60 vagyok, elég rég óta, az utolsó 2-3-4 kilóval küszködök, de szerintem nekem nehezebb lesz a dolgom szemben azokkal, akiknek kicsit több a súlyfeleslege.
1,5 hónapja konditerembe járok (még nem tudom meddig fogok, egyenlőre imádom), heti 3 alkalommal. Kb. egy óra súlyzós edzés, utána fél óra cardió. A bicepszem már csudiszép :)
Étkezés update + kilófaló (erről nem írok többet, mert reklám lenne, akit érdekel, keressen rá). Néha - mint minden fogyózó - én is bűnözök, de próbálok odafigyelni.
Ha bármiben tudok segíteni, akár itt, akár priviben írjatok!
Mindenkinek nagyon sok kitartást, és éhezésmentes fogyókúrát kívánok!
Üdv. Szilvi
Kérdés: Van köztetek olyan, aki kiegészíti a diétáját valamilyen táplálékkiegészítővel?
Elsősorban engem az L-Carnitin tabletta érdekelne valamint a Biotech Ultra Loss Shake-je, de természetesen minden másra is kíváncsi vagyok.
- tapasztalatok, vélemények
Jó reggelt!
Én tegnap víznapot tartottam. Eléggé féltem tőle, mert még sose csináltam, de ahhoz képest könnyen ment. Megittam kb. több, mint 3 liter vizet. Nagy meglepetésemre még ma reggel sem voltam éhes, de azért megreggeliztem.
Mától pedig folytatom az update-t zöldséglevessel és spenót + tojással.
Jó reggelt! Háááát... mérlegre még nem merek állni. :D
Tegnap nehéz délutánom volt, mert beültünk egy cukrászdába a gyerekekkel. Kibírtam, hogy nem ettem semmit, de este már szenvedtem az édességhiánytól.
Régen ilyenkor mindig ettem az édesítős pudingot vagy a tejbezabit, de most nem volt kedvem hozzájuk, így vacsi után még nasiztam egy kis sajtot, hogy el bírjak aludni.
Üdv köztünk Gombóc! Ha nem akarsz édesítőt, próbáld ki a nyírfacukrot esetleg a gyömölcscukrot (fruktózt), igaz az nem update, de fele annyi is elég belőle mint a rendes cukorból.
A finomított lisztet pedig keverheted egy kis teljeskörűségű tönkölyliszttel, ezzel is meg lehet spórolni egy kis vércukoremelkedést, no meg a kalóriákat. :)
Én a szoptatás alatt elé jól fogytam amikor sikerült odafigyelnem arra mit eszem.
Ma én is zöldbabot csináltam ebédre, egy kis főzelék 2 virslivel, de alig bírtam megenni, nem tudom mi van velem :)
Tegnap annyira jól ment a korizás, hogy ma is megyek és mennék holnap is kár, ha nem jönne a rossz idő.
A bűnözéssel kapcsolatban írnám még, hogy ha megkívánsz valamit, amit nem igazán kellene, akkor inkább egyél belőle egy keveset, mintsem, hogy megutáld a fogyókúrát és abbahagyd és egy hatalmas falás legyen a vége. De ezt tényleg csak nagyon ritkán, azért napi szinten ne bűnözz! :)
Az én mamám istenien süt, tegnap fánkot csinált. Nehéz volt neki ellenállni, de egy kis csipetet ettem belőle, tényleg nem sokat.
Ezen a linken megtalálod az Update elveket, ahol le van írva, hogy néha megengedett egy kis lazulás:
Kávét lehet inni, én is napi 2 tejeskávét megiszom, mert imádom és arról nem szívesen mondanék le.
Én főtt kaját csak délben eszek, vacsira eddig olyasmit ettem, mint reggelire. De miután felvilágosítottak, hogy 2 után inkább már csak fehérjét fogyasszak, így most próbálom ahhoz igazítani a vacsorát.
most nagyon eltökéltnek érzem magam,főleg miután az előbb megméretszkedtem és fogytam három kilot,nagyon mewglepőtdtem mert bár próbáltam odafigyelni mindíg bünöztem valamivel,de ez most feldobta a napom.
én ma reggelire 2 szelet tönkölykenyeret ettem sajtal meg kenve+2dl kefir,és a kávé amiről nehezen mondok le.ebédre meg vacsorára elosztom a zöldbablevest virslikarikákkal amit főztem .remélem ennyivel kordában tudom tartani az éhségem.
Jó reggelt! Én Norbit nem is próbáltam, 2 Réka dvd-t kaptam egy ismerőstől, így nem is gondolkodtam másban.
Sokan mondják és tényleg így van: "a fogyásnak fejben kell eldőlnie", Neked is erős elhatározásra van szükséged.
Moncsó, mi volt ma a vacsi?
Én alma kukorica párizsi salit ettem tejfölös öntettel, bár csak holnaptól lesz update már előre dolgozom. :)
Nekem a kitűzött célom 68kg, de mindig nagyon nehezen ment a fogyás.
Üdv Ana! Te mennyitől szabadulnál?
Szia!
Én szívesen csatlakozok, augusztus vége óta update-ezek.
Cserélhetnénk tapasztalatot, recepteket, és persze ösztönözhetnénk egymást. Bárki csatlakozhat, függetlenül attól mikor kezdte.
Nekem sikerült tavaly október és idén április között 10kg-ot leadnom az update segítségével és egy percig se éheztem :) Most 74kg-ról indulok.