Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi update holnaptól! fórum

Norbi update holnaptól! (beszélgetés)

1 2
2011. okt. 9. 22:56

Szia Clugie! Itt vagyok, az egyik régi motoros :)

Üdv. az újaknak!

Röviden magamról: 37 éves vagyok, két lányom és egy férjem van.

2 éve kezdtem az Update-t, akkor 7 hónapos volt a kisebbik lányom, és épp befejeztem a szoptatást. Ekkor 75 kiló voltam.

Most 60 vagyok, elég rég óta, az utolsó 2-3-4 kilóval küszködök, de szerintem nekem nehezebb lesz a dolgom szemben azokkal, akiknek kicsit több a súlyfeleslege.

1,5 hónapja konditerembe járok (még nem tudom meddig fogok, egyenlőre imádom), heti 3 alkalommal. Kb. egy óra súlyzós edzés, utána fél óra cardió. A bicepszem már csudiszép :)

Étkezés update + kilófaló (erről nem írok többet, mert reklám lenne, akit érdekel, keressen rá). Néha - mint minden fogyózó - én is bűnözök, de próbálok odafigyelni.

Ha bármiben tudok segíteni, akár itt, akár priviben írjatok!

Mindenkinek nagyon sok kitartást, és éhezésmentes fogyókúrát kívánok!

Üdv. Szilvi

26. pmendy (válaszként erre: 23. - Moncsóóó)
2011. okt. 8. 09:14
Én szedtem L-Carnitin tablettát. Segít, mozgás elött kell bevenni.
2011. okt. 7. 21:38
Üdv itt pmendy! A "majd hétfőtől dolog" nekem is ismerős. Sose jött el az a bizonyos hétfő. :D
24. pmendy
2011. okt. 7. 20:43
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok.Mindig azt mondtam hogy majd hétfőn elkezdem de sohasem. De a héten olyan rossz élmény ért hogy kikészültem, mintha leforráztak volna. 8 hónapos a kisfiam és a játszótéren ültem a padon és megkérdezték hogy jön-e a második baba? és ránéztek a hasamra. Kész voltam.83 kg vagyok. Látom itt ügyesen nyomjátok az update-t.
2011. okt. 7. 11:38

Kérdés: Van köztetek olyan, aki kiegészíti a diétáját valamilyen táplálékkiegészítővel?

Elsősorban engem az L-Carnitin tabletta érdekelne valamint a Biotech Ultra Loss Shake-je, de természetesen minden másra is kíváncsi vagyok.

- tapasztalatok, vélemények

22. Moncsóóó (válaszként erre: 21. - 6d870eee9a)
2011. okt. 7. 11:19
Kitartás! De ha kívánsz valamit, akkor inkább egyél belőle egy keveset, vagy csinálj valami update-s édességet, akkor eszel is és nem is bűnözöl. :)
2011. okt. 7. 10:35
nagyon ügyes itt mindenki, én meg már most nehezen bírom, annyira ehetnékem van ,nem is tudok másra gondolni.ki megyek a konyhába kinyitom a hűtőt aztán becsukom visszajövök és ezt csinálom egész nap.NEM akarom felaaadniii!!!!!!
2011. okt. 7. 10:11
"Holnaptól"... Hát épp ez az, mindig holnaptól a jelszó :)
19. Moncsóóó (válaszként erre: 17. - Clugie)
2011. okt. 7. 09:49
Jaaajjj cukrászdaaaa... Hmmm... valami fincsi kis süti. Nagyon ügyes vagy, hogy ellent tudtál állni!!! Én lehet elcsábultam volna. :$ - habár mostanában eléggé elszántnak érzem magam.
2011. okt. 7. 09:48

Jó reggelt!

Én tegnap víznapot tartottam. Eléggé féltem tőle, mert még sose csináltam, de ahhoz képest könnyen ment. Megittam kb. több, mint 3 liter vizet. Nagy meglepetésemre még ma reggel sem voltam éhes, de azért megreggeliztem.

Mától pedig folytatom az update-t zöldséglevessel és spenót + tojással.

17. clugie
2011. okt. 7. 09:27

Jó reggelt! Háááát... mérlegre még nem merek állni. :D

Tegnap nehéz délutánom volt, mert beültünk egy cukrászdába a gyerekekkel. Kibírtam, hogy nem ettem semmit, de este már szenvedtem az édességhiánytól.

Régen ilyenkor mindig ettem az édesítős pudingot vagy a tejbezabit, de most nem volt kedvem hozzájuk, így vacsi után még nasiztam egy kis sajtot, hogy el bírjak aludni.

2011. okt. 7. 07:24
jo reggelt fogyizók!hogy haladtok??
15. clugie
2011. okt. 6. 16:08

Üdv köztünk Gombóc! Ha nem akarsz édesítőt, próbáld ki a nyírfacukrot esetleg a gyömölcscukrot (fruktózt), igaz az nem update, de fele annyi is elég belőle mint a rendes cukorból.

A finomított lisztet pedig keverheted egy kis teljeskörűségű tönkölyliszttel, ezzel is meg lehet spórolni egy kis vércukoremelkedést, no meg a kalóriákat. :)

Én a szoptatás alatt elé jól fogytam amikor sikerült odafigyelnem arra mit eszem.

Ma én is zöldbabot csináltam ebédre, egy kis főzelék 2 virslivel, de alig bírtam megenni, nem tudom mi van velem :)

Tegnap annyira jól ment a korizás, hogy ma is megyek és mennék holnap is kár, ha nem jönne a rossz idő.

2011. okt. 6. 14:17
hát eddig jol megy minden,jo kedvem is van,ez egy jo nap!:-)mindenkinek kitartást,hajrááá!
13. Moncsóóó (válaszként erre: 11. - 6d870eee9a)
2011. okt. 6. 10:43

A bűnözéssel kapcsolatban írnám még, hogy ha megkívánsz valamit, amit nem igazán kellene, akkor inkább egyél belőle egy keveset, mintsem, hogy megutáld a fogyókúrát és abbahagyd és egy hatalmas falás legyen a vége. De ezt tényleg csak nagyon ritkán, azért napi szinten ne bűnözz! :)

Az én mamám istenien süt, tegnap fánkot csinált. Nehéz volt neki ellenállni, de egy kis csipetet ettem belőle, tényleg nem sokat.

Ezen a linken megtalálod az Update elveket, ahol le van írva, hogy néha megengedett egy kis lazulás:

[link]

12. Moncsóóó (válaszként erre: 11. - 6d870eee9a)
2011. okt. 6. 10:32

Kávét lehet inni, én is napi 2 tejeskávét megiszom, mert imádom és arról nem szívesen mondanék le.

Én főtt kaját csak délben eszek, vacsira eddig olyasmit ettem, mint reggelire. De miután felvilágosítottak, hogy 2 után inkább már csak fehérjét fogyasszak, így most próbálom ahhoz igazítani a vacsorát.

11. 6d870eee9a (válaszként erre: 10. - Moncsóóó)
2011. okt. 6. 10:18

most nagyon eltökéltnek érzem magam,főleg miután az előbb megméretszkedtem és fogytam három kilot,nagyon mewglepőtdtem mert bár próbáltam odafigyelni mindíg bünöztem valamivel,de ez most feldobta a napom.

én ma reggelire 2 szelet tönkölykenyeret ettem sajtal meg kenve+2dl kefir,és a kávé amiről nehezen mondok le.ebédre meg vacsorára elosztom a zöldbablevest virslikarikákkal amit főztem .remélem ennyivel kordában tudom tartani az éhségem.

10. Moncsóóó (válaszként erre: 18. - Ana00)
2011. okt. 6. 09:48

Jó reggelt! Én Norbit nem is próbáltam, 2 Réka dvd-t kaptam egy ismerőstől, így nem is gondolkodtam másban.

Sokan mondják és tényleg így van: "a fogyásnak fejben kell eldőlnie", Neked is erős elhatározásra van szükséged.

2011. okt. 4. 22:17
Tonhalpástétom pászkaszerűséggel, lilahagyma, light sajt.
2011. okt. 4. 21:54

Moncsó, mi volt ma a vacsi?

Én alma kukorica párizsi salit ettem tejfölös öntettel, bár csak holnaptól lesz update már előre dolgozom. :)

2011. okt. 4. 21:49
Hello Ana! Látom hárman már vagyunk. :)
2011. okt. 4. 21:30

Nekem a kitűzött célom 68kg, de mindig nagyon nehezen ment a fogyás.

Üdv Ana! Te mennyitől szabadulnál?

2011. okt. 4. 16:23
én is csatlakozok,nekem sokat kell fogynom
2011. okt. 4. 16:14
Eddig 5 kg-t adtam le és még 25-30-at szeretnék. Te mennyitől szeretnél megszabadulni?
2011. okt. 4. 15:17
Hurrá! Milyen eredményeid vannak eddig? Mi a cél?
2011. okt. 4. 14:21

Szia!

Én szívesen csatlakozok, augusztus vége óta update-ezek.

2011. okt. 4. 14:08

Cserélhetnénk tapasztalatot, recepteket, és persze ösztönözhetnénk egymást. Bárki csatlakozhat, függetlenül attól mikor kezdte.

Nekem sikerült tavaly október és idén április között 10kg-ot leadnom az update segítségével és egy percig se éheztem :) Most 74kg-ról indulok.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook