Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Na senki nem tudja hányas kód,
Salival enném de nem tudom hányas kós köszi előre is a választ!
Hajrá, nyomjad neki! :)))
Ügyi vagy az étkezéssel, azért egyél este egy kis túrót vagy hasonlót. :)
Sziasztok, jó reggelt! :)
Nálam szendvics a reggeli, természetesen sűrű barna magvas kenyérből, az ebéd U1-es (Update rántott mozzarella, friss salátával (jégsaláta, kígyóuborka, paradicsom, pritaminpaprika), update tartármártás), a vacsit még nem tudom, talán valami túróféle. Ma csak f3-ig dolgozok, aztán jótékonysági vásárra megyek. Aztán sietek haza, és tekerés, torna.
Holnap szabadság! :)
Én csináltam magamnak tojás salátát,U1-es,mellé eszem puffasztott rizst majd.
És ti?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Kinek mi a terv mára?
Szia
Üdv!Persze h csatlakozhatsz!
GRATULÁLOK! Nagyon szép eredmény!
Húha...megint zajlik az élt. Sajnos!
Van egy javaslatom: ne reagáljunk azokra, akik ennyire sértő módon beszólongatnak itt valamelyikünknek. (max küldjünk valamilyen negatív jelet, ha van ilyen). Mert az az érzésem, hogy akkor elkezdődik egy perpatvar, és a cél mellékes lesz, és szép lassan eltűnünk. Hiszen én nem akarok naponta veszekedésekről olvasni, van elég baj és nehézség mindenki körül. De közben meg fontosnak tartalak benneteket, meg azt hogy megosszuk egymással örömeinket és kudarcainkat...
Sajnos ilyen nyílt fórumon elkerülhetetlen, hogy akadékoskodókba fussunk bele...
Mit gondoltok?
Tőled idézek: "Látom írtátok hogy szoktatok a Norbi kenyeren kívül mást kenyeret is enni, ugye tudtok róla hogy az ujj könyve szerint minden 3-as! Azt veszem észre egyes embereken hogy le szarják Norbi véleményét nagy ívbe csak azt nem tudom akkor mit keresnek itt!"
Én betartom az update alapszabályait.
Tőled kérdezem most akkor: TE mit keresel itt? Nem érdekel, hogy nem ide szántad ezt az írásod. Te nem tartod be, de másokat minősítessz, amikor meg rólad kérdezünk, akkor mártír szöveggel leírod, hogy te már megszenvedtél, neked szabad U3-at enni.
És még én vagyok irigy, és gyűlölködő...???