Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok
Hazajöttem,sajnos a hétvégén bűnöztem ,lelkiismeret furdalásom van ez miatt nagyon :(:(:(
Kisfiamnak volt a születésnapja,sütöttem neki 2 tortát és ettem belőle :(:(:(
Sziasztok!
Én is elég régen voltam már, és én is úgy tudtam, hogy már nincs meg, de a honlapja alapján meg működik.
Én nem debreceni vagyok, 25km-re lakok onnan.
Szia!
Remélem már jobban vagy! Nem baj, ha 1-1 nap kihagyod a tornát, attól még nem dől össze a világ. Hétvégén én is lazább módba kapcsolok etéren. :)
Ki mit főz ma?
Én paradicsomos káposztát csinálok, úgy döntöttem. Persze u1-esen. :)
Már itthon. Naaaaaaaagyon fáj a hasam, vacak antibigyó. :(( Isteni finom túrókrémet vacsoráztam. Egy fél narancsot kockáztam bele, kis tejjel lazítottam, és egy kis kakaóport szórtam bele, édesítő. U1 simán. :)
Tornázni kellene, de eléggé kimerült vagyok a nemalvás miatt. Reggel 8 óta nem kellett mondjuk fájdalomcsillapító, juteszembe. :)) Hátha aludnék már éjjel.
NAAAAAAAAGY hó esett, az utakat nem igazán takarították le, de azért elég gyorsan hazaértem, most a párom ment el még a lányunkért egy barátnőjéhez. Holnap bábszínházba megyünk, pedig milyen jó is lenne a meleg szobában. :)
Sziasztok!
Nem rég mentek el anyukámék... Ahogy gondoltam, idepakolták a fél konyhát, tele van a hűtő.
Hoztak kocsonyát, gondolom nem egyes, de annak soha nem tudok ellenállni :(
Szerencsére én elkerültem a foghúzást eddig. Egy fogam törött le, úgy, hogy tövig le kellett csiszolni, de tett rá koronát. Mondtam neki, ha meg lehet menteni, mentse meg, fogat húzni max akkor fog, ha leüt valamivel. :D
Még a bölcsességfogaim is megvannak, és szerencsére nem rossz egyik sem.
Én sem szeretek sztk-s orvosokhoz menni. Talán iskolafogászaton voltam utoljára.. általánosban.
Inkább a magándoki, bár nagyon-nagyon drága, de sosem rettegek nála, mikor be kell ülnöm a székbe.
Batthyány u.
online is lehet amúgy rendelni
Ismered? Én nem is tudok más teaházat Debrecenben.
Sziasztok!
A fogfájás tényleg nem kellemes. Az enyémből 3 hete tört le egy nagyobb darab, rohantam egyből orvoshoz, nem akartam megvárni, hogy fájjon. Magándokinál több hónap várólista van, rávettem magam, hogy elmenjek az sztk-ba, de a lánya férjhez megy, ezért csak januárban tudja megcsinálni.... Más orvosoktól meg idegenkedem,mert még ezekhez sem szívesen megyek :( Ha nagyon fog fájni, úgy sem lesz más lehetőségem :(
Eddig még nem ettem semmit, reggel kávéztam, azóta teázok, most már megvárom az ebédet. Tudom, hogy nem helyez ez, de nincs étvágyam.