Női intim szőrzet és kedvelt fazonok? (beszélgetés)
:D
Hat az enyem nem tud hullani... Soha nem is tudott:)
Hát valahogy úgy...:)
De a dobozon is rajta van.:))
Depilan a neve.
A rossmannban veszem.
Ezt nem hiszem el, mert ha 10 napig teljesen sima lenne csupán a krémtől, senki nem használna más módszereket. A kozmetikusom szerint a szőr növekedése ugyanolyan gyors krém és borotva használatakor is, csak annyi a krém előnye, hogy azzal nem vághatod el magad, de a borosta nagyon hamar megjelenik, mert nem kitéped a szőrt, csak "elvágod" a krémmel is.
Ami a krém ellen szól még, hogy olyan, nem ártatlan vegyületeket tartalmaz, amelyek mélyebben is felszívódnak és esetleg máshol okoznak, pl. nem érti az ember, hogy miért lesz pattanásos más testrésze, vagy miért duzzadtak meg itt-ott a nyirokcsomói. Amellett, hogy olyan büdösek a szőrtelenítőkrémek, még a drágábbak is.
Kb. másfél hétig.
Nekem bevált.
Szerintem a csupasz, de csakis gyanta mert az simább is és sokáig sima. Illúzióromboló, ha együtt élsz valakivel, minden másnap borostába ütközzön, viszont a gyanta után a visszanövés is puhább és ritkább, szóval semmiképpen nem a krém és a borotva, hanem gyanta.
Másrészt egy bizonyos kor után meg már tényleg jobb egy rendben tartott kis "pázsit" mint a csupasz, olyan 45-50 után a szabály, hogy a haj legyen minél rövidebbre vágva (a hosszúhajú idős nő banyás), a szőrzet meg hosszabbra hagyva, ennyi:DDD
Igaz, a folyamatos, életen át tartó gyantázástól, lézereztetéstől nem lesz az már pázsit, csak azért mégse tök csupasz.
Vicces jelenetet láttam a True Detective-ben, amikor Woody Harrelson elment a szeretőjéhez és annak 80-as éveki divat szerinti csupaszőr pompom virított ott:))))
További ajánlott fórumok:
- Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!)
- Csuda fazonok vannak itt! :)
- Vannak kedvelt ételeid amit csomborral (borsikafűvel) készítesz?
- Hogy leplezitek ha vkit nem kedveltek de ünnepekkor egy asztalhoz kell ülni?
- Ki kit kedvelt itt meg a legjobban?
- Hogyan kedveltesd meg magad?