Női intim szőrzet és kedvelt fazonok? (beszélgetés)
Én is szőrtelenítem ott, krémmel, tök csupira.
Mit tegyek, szerintem így szép...:)
Tényleg véd ha valaki még se szedi le? Valami funkciója van, de mi??
Szőrtelenítéssel kapcsoltaban néhány videó itt található.
Sziasztok!
Én is gyantáztatom magam ott, már vagy 10-12 éve.
Eleinte nekem is azzal a hagyományos melegítőssel csinálták, de most már a kozmetikus barátnőm méz-emulziós gyantával szedi.
Én is a gyantára esküszöm.
Egyszer borotváltam le anno, másnap már annyira viszketett, hogy majd meg bolondultam tőle. És az ugye milyen ciki, ha az utcán jön rád a viszketegség :-)
Szerintem is jobb leszedni....
A többiről ne is beszéljünk...
Jobb a konfortérzetem ha leszedem, nincs semmi minta... Vettem kifejezetten érzékeny bőrre szőrtelenítőt. Vigyázok hogy csak oda kerüljön a krémből, ahova muszály.
Gyantát nem próbálnám ki.
nem mindegy ám milyen gyantát használnak
az a patronos, papírral lehúzós tényleg gáz
nekem azzal a régi hagyományossal csinálja, amit melegíteni kell, az nagyon jó, nem is fáj és pillanatok alatt készen van
nem pattog ki, nem nő visszafelé, és nagyon sokáig sima..
nagyon... :)))
Uhh Lányok emelem kalapom előttetek aki kibirja a gyantát ott,egyszer elmentem a kozmihoz és nem viccelek leszedett egy csikot és kicsordult a konnyem,megkoszontem és mondtam hogy most hagyjuk abba:)Én borotválom,teljesen.
Az egyik ismerősöm pedig epilálja.az sem lehet kellemes...
Gyanta!
és a fazon, nos az változó
volt már nyíl, szívecske, a nevének a kezdőbetűje...
csak a fantázia szab határt :)))
és persze csupasz is,, mint egy meztelen csiga :))))
Érdekelne, hogy hova jársz, keresek egy helyet ahol végeznek intim gyantát. Hát kicsit azért parázok, nem a fájdalom miatt, azt kibírom, hanem hogy kellemetlen lesz ott pucéran, kitárulkozva...
De azért gyűjtöm a bátorságom, csak nem tudok a közelembe olyan kozmetikát ahol végzik.
:)))))))
bocsanat, nem kinevetlek, hanem konnyesre rohogtem magam azon, ahogy leirtad, de a lenyeg megdolgoztal erte, majd felrefordulsz es a tukorben maris kozepen van :D...
kérem,persze.. mert éccaka azon gondolkodtam, hogy a kérem az bitte..
:)
egyre vigyázz, ne használj valami gyors növekedést serkentő varázsszert..
:)))
No problemo, az első este őrült viccesnek, meg hát főleg szokatlannak tartottam én is a kis ágyékmelegítő sálacskámat, öt percenként ellenőriztem, mindenféle szögből, tükör segítségével is hogy ezt most tényleg így és ennyire el tudtam cseszerinteni?! Naná.
Most várhatom hogy újragyepesedjen a többi rész, hogy ki tudjam igazítani vagy újraálmodni ezt a fazont:)
Bitte..
szívesen..
:)
További ajánlott fórumok:
- Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!)
- Csuda fazonok vannak itt! :)
- Vannak kedvelt ételeid amit csomborral (borsikafűvel) készítesz?
- Hogy leplezitek ha vkit nem kedveltek de ünnepekkor egy asztalhoz kell ülni?
- Ki kit kedvelt itt meg a legjobban?
- Hogyan kedveltesd meg magad?