Női intim szőrzet és kedvelt fazonok? (beszélgetés)
minden nőnek elsősorban önmagának legyen elfogadható,higiénikus, tetszetős, kényelmesen "viselhető", aztán jöhet a férfiigény..
:)
Szerintem mindegy, végül is a fazon csak legyen, mert az a igényességre utal és a lényeg , hogy neked és a párodnak tetszen vagyis szerintem a fontosabb hogy a párodnak tetszen hiszen neki kell gyönyörködnie benne!
Vagy nem?
ugye, ugye, és még nem tárgyaltuk ki a brazilozás formavilágát..apró vékonka, illetőleg teltebb hölgyek esetében vastagabb csík, lefelé, felfelé fordított háromszög, ésatöbbi végtelen műremek..
híjnye erősen félre voltam tájékoztatva.
akkor aktuális szőrtelenítést többé nem karneválnak fogom nevezni.
a brazil fazonírozás kellemes végállapot, tetszetős, kényelmes, a pisilést újrafogalmazva kell ugyan megtanulni, de minden érintett számára élvezetes, már a fazon..
:)))
Brazil
A toplista első helyén természetesen az átmeneti megoldás áll: egy kicsi ebből – egy kicsi abból. Sikerének titka valószínűleg abban rejlik, hogy a ugyan az erősebbik nem képviselőjének nem kell egy kész dzsungellel megküzdenie, mégis marad egy kis rejtett rész, amit nem láthat, így megmarad a varázs. Az, hogy a maradék pamacs milyen alakú, már szinte teljesen mindegy, lehet szivecske, keskeny csík, vagy a meghódítani kívánt hímnemű keresztnevének kezdőbetűje: a variációk száma szinte végtelen, csakis a készítő fantáziájától, illetve hangulatától függ a végeredmény. Ehhez a legkényelmesebb a gyantázás, hiszen így nem kell kétnaponta utánigazítani, illetve a javasolt a megmaradt részek karban tartása is, hiszen nem feltétlenül kell ezeket többcentis hosszúságúra növeszteni.
Kopaszbarack
A második helyet a teljesen kopasz fazon kapta, igaz manapság újra kezdenek divatba jönni a természetesebb irányzatok, mint amilyen a brazil fazon is. Habár higiéniai és kényelmi szempontból is ez a legjobb, azonban sok férfi mégsincs kibékülve a teljesen kopasz szeméremdombokkal. A szakértő szerint a válasz abban keresendő, hogy a férfiak tudatalatt sokszor kicsit ijesztőnek, misztikusnak találják a női test ezen tájait, ezért nem minden esetben szerencsés teljes valójukban eléjük tárni, vannak, akik inkább szeretik, ha egy kicsit rejtve marad ez a “részleg”.
no,a csupasz variációt egy borotva félresiklást követően kipróbáltam, volt röhögés, és szurkálódás, irulóspirulós takargatása az objektumnak, különösen úgy, hogy a japán utamon egy családi fürdőzésen egy hölgy kopaszbarack jelmezben jelent meg, és rettenetes volt látni nő létünktre..
Milyen az elegáns nő? Olyan asszony, aki megvet minket, és nincs szőr a hóna alatt.
Salvador Dalí
A brazil gyantában nincs csík az a teljesen csupasz-én így ösmerem.
A szerkezeti félrehordás (ötös a megfogalmazásért) valóban okoz problémát, pláne akkor, mikor mondjuk úgy, nem olyan helyre téved az ember, ahol a ort nem feltétlen üvegbe mérik.
ja,az igénytelenségre visszatérve!:)))
pl. szerintem nem is gondolnánk ránézésre,h ki lehet igénytelen!biztos megdöbbennénk néhányszor,ha "lehullna a lepel"! :)))
:))) szerintem is!!!
én úgy vélem,ez nem testsúlyfüggő dolog,max "nagy" barackod lenne! :)))
lehet,azért érzékenyebb "ott",mert nincs hozzászokva a "fűnyíráshoz"!:)))
bár...nekem "alul" vannak kényes pontok,ahová sokszor belenyírok (elektromos borotvával),s tényleg annyira érzékeny a bőr,h egyből elkezd nagyon vérezni,s igen,ETTŐL is lehet sebes,sajna!pedig mindig vigyázok és már nem vagyok kezdő,huh kb 13 éves korom óta borotválom! :) (egy táborban meséltek anno a "nagyobb" lányok erről,s mikor hazajöttünk,több sem kellett nekem,stikában Anya borotvájával nekirontottam,s azóta...)
Nekem durvább jutott eszembe.. talán épp a panka által említett gombás és egyéb betegségek tüneteiből kifolyó vakarózástól.. :S Attól is szimplán lehet sebes.... Ah, az ebédről le is mondok mostmár.
Még a végén diétás fórum lesz ebből :D :D :D
További ajánlott fórumok:
- Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!)
- Csuda fazonok vannak itt! :)
- Vannak kedvelt ételeid amit csomborral (borsikafűvel) készítesz?
- Hogy leplezitek ha vkit nem kedveltek de ünnepekkor egy asztalhoz kell ülni?
- Ki kit kedvelt itt meg a legjobban?
- Hogyan kedveltesd meg magad?