Női intim szőrzet és kedvelt fazonok? (beszélgetés)
Gondolom itt arra céloztak a csajszik, hogy ugye mint a hónalj szőrzetről is köztudott, ott is megtapadnak a szőrszálakon a különböző baktériumok, ezért nem túl higiénikus viselet a natúr puncibozont. Vagy pedig tényleg különösen nagy és alapos hangsúlyt kell fektetni az intim higiéniára.
Ez utóbbit úgy gondoljuk ugye, hogy természetes lenne egy nőnél.. de nekem mindig eszembe jutnak a női wc-k, úgyhogy már rég nincsenek illúzióim.. :D.
Nem hiszem hogy a tisztaság ettől függne. Inkább attól, hogy valaki rendesen megmossa-e, van-e fertőzése vagy használ-e tisztasági betétet, illetve intim törlőt.
De ennek ellenére én is jobban szeretem a borotváltan mert szebb:)
ugyanmár - én szülés után nem borotvákoztam és hat hétig véreztem. Használtam intim kendőt wc után.
Más példa? Vagy mind a menstruációval kapcsolatos?
Nem tudom, én elém soha nem áll be senki, lehet látszik rajtam, hogy agresszív vagyok! :p
Viszont ha úgy vagyok, hogy nincs velem a gyerek és épp ráérek, akor szívesen magam elé szoktam engedni a kisgyerekeseket, hogyha már nagyon nyűglődik a picúr, hiszen tudom milyen eg hisztiző gyerekkel a sorban várakozni...
:))) egyetértek az udvariasság témában!!!...nekem is volt épp nemrég egy esem,a nénike gondolt egyet,s elém állt a sorban (mikor már én következtem volna :)),mert az ő sor nem haladt "kellőképp" :))) ...most szóltam volna neki??!!!...ugyan már,de ha fordítva történik... :)))
nekem a "kedvelt fazonom",ha már ez a kérdés,mindig a "kopasz" volt magamnál is és a pasiknál is! :)))
Hát én maradok a gyantánál. Bár fáj egy kicsit, de havonta 1x kibírom. Szerintem is higénikusabb így és engem baromira zavar ha sünis... Gyanta után nem is érzem ha elkezd nőni a szőr...nem bök.
Ne bátsátok Canont, már éppen elég hideget kapott...:-S Bár engem is feldühített, de már lehiggadtam. Az a baj, hogy még mindig megy ez a "mai fiatalok" szemlélet. Aztán a buszon nem a középkorúak, hanem a fiatalok segítenek a babakocsival felszállni....:-S A postán pedig az 50-es asszonyságnak volt pofája beállni elém, a 2 csemetével várakozó anyuka elé.... (a 3. otthon volt) Csak azért nem szóltam neki, mert nem akartam a vitára nevelni a fiamat... Na, csak azt akartam ezzel mondani, hogy ne fikázzák már a fiatalságot, mert sok fiatal értelmesebb, udvariasabb, kedvesebb sok közép- és időskorúnál!!! (Bocsi, hogy eltértem a témától..)
Hát nekem kozmetikus gyantázta és lilás-fekete véraláfutás lett az eredmény. :(
Hetekig nagyon fájt, úgyhogy soha többet! Marad a borotva!
Kedves Canon01!
Az összes hozzászólásodból merő gúny árad..
Még a "kedves" elköszönésből is.. "készüljetek az estére? Mire a gyantázásra?:-)))))))
Ne csodálkozz ha Mindenki így áll hozzád..
Én csíkra szoktam, és elég sürün
TE?
Milyen sürün?
Fazonra?
További ajánlott fórumok:
- Intim szőrzet! Fazonra nyírtan nőgyógyászhoz? (Csak azok írjanak, akik nem akarnak kötekedni, leszólni!!!)
- Csuda fazonok vannak itt! :)
- Vannak kedvelt ételeid amit csomborral (borsikafűvel) készítesz?
- Hogy leplezitek ha vkit nem kedveltek de ünnepekkor egy asztalhoz kell ülni?
- Ki kit kedvelt itt meg a legjobban?
- Hogyan kedveltesd meg magad?