Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülök 2 fórum

Nevelőszülök 2 (beszélgetés)

2010. márc. 19. 13:58
picike még gőgicsél hajnika alszik:) nálad?:)
2010. márc. 19. 13:48
most alszik?
2010. márc. 19. 13:48
remélem nektek is tudnak segíteni,az nagy előrelépés lenne számotokra. Drukkolok
2010. márc. 19. 13:47
nálunk nagyon jó lenne mert nagyon kötöttek az izmai tiszta merev meg a csipője is!
2010. márc. 19. 13:45
köszi szépen, majd megnézem itt nálunk, illetve megkérdezem a gyógytornászunkat is! Nagyon köszi! :)
2010. márc. 19. 13:45

itt olvashatsz róluk

Egyébként olyan drasztikusnak látszódó illetve az is a módszerük ,hogy széthúzzák az izmokat ezzel fellazítva és igen rövid idő alatt tudnak így tartós eredményt elérni.Van olyan gyerkőc akinek egyszerűen a mimikai izmai voltak letapadva és azért nem tudott beszélni.Egy kezelés után csak úgy folyt a szájából a szó,mondatokat mondott és verseket ,mert már előtte is tudta csak nem tudta mozgatni az arcát hozzá,ezért senki nem értette

2010. márc. 19. 13:42

www.deveny.hu

de ott is csak ezt írják hogy---A 3 555 392-es telefonszámon tudunk DSGM-szakgyógytornász elérhetőséget megadni.

2010. márc. 19. 13:39
oksi várom:)
2010. márc. 19. 13:38
mindjárt megírom a honlapjuk címét és ott van telefonszám is meg azt hiszem lista is a gyógytornászokról!
2010. márc. 19. 13:37
VAn egy ismerősö aki a kisfiát a Pető intézetbe hordta évekig és ott összesen nem értek el annyi eredményt mint a dévény módszerrel 3 alkalommal.
120. 6048dc6b87 (válaszként erre: 118. - Jollymama)
2010. márc. 19. 13:36
Néztem de nem találtam még semmit se hogy győrbe hol van ilyen! Tanácsadómnak mondtam tegnap meg ma is telefonba majd utánaérdeklődök! Nemtudom hogy szondával a hasában hogyan lehet tornáztatni meg hogyan fog mászni, mozogni biztosan akadájozni fogja!
119. 6048dc6b87 (válaszként erre: 117. - Kattantak)
2010. márc. 19. 13:35

Szia! Üdvözöllek közöttünk! Köszönjük szépen a bíztató szavakat! Most ment el a doktornő, megnézte megint a picit, meg megnézte megint az etetést...el volt hűlve hogy miért nem eszik! Mondta hogy majd ha hazajöttünk a kórházból akkor szóljunk!

Kislányod vagy kisfiad van? Gyere nyugodtan máskor is beszélgessünk! Írj magatokról! Mindenkinek szép napsütéses napot kívánok, még ittleszek kicsit!

118. jollymama (válaszként erre: 116. - 6048dc6b87)
2010. márc. 19. 13:34

A tegyesz nem támogatja a dévény tornát!(sem)Ez extra szolgáltatásnak minősül.Még jó hogy nem konditerembe járok vele.

Ez van.A lényeg hogy használt és szerintem emellett nem kellene máshová járnotok! Tényleg csodát művelnek,csak ne nézd végig ,mert én is bőgtem a manóval!

2010. márc. 19. 12:37

Sziasztok!

Én nem nevelő szülő vagyok, van egy saját 14 hónapos Picikénk :)... csak nagyon leragadtam a fórumotokon :).. Hát minden tiszteletem a Tiétek, fantasztikus emberek vagyok :)..

Mosolygóslány, nagyon sajnálom amin keresztül mentek, szívszorító :(, de biztos nem véletlen, hogy ez a kislány Hozzád került, az égiek is tudták, hogy Te mindent meg fogsz érte tenni.. Drukkolok, hogy minél előbb rendeződjenek a dolgok!!! És lehet sokszor nem biztató a jövőkép, de csodák vannak :), és ahogy írsz erről a kislányról Ő is egy kis Csoda :)...

Ami nagyon bosszant, hogy tényleg ennyire ellehetetlenítik az anyákat, nekünk sem könnyű, mert az utolsó bőrt is lehúzzák az emberről, de legalább Titeket támogatnának jobban!!!

2010. márc. 19. 10:10
igen nekünk is mondták a Dévény tornát..majd kiderül mi lesz! Ezt a tegyesz nem támogatja? Mi amugy is járunk gyógytornára, kell itthon is tornáztatni, meg mostmár hetente 2 szer masszázsra menni, és itthon is masszírozni......nagyon sokmindent kell vele csinálni
115. jollymama (válaszként erre: 114. - 6048dc6b87)
2010. márc. 19. 09:32
szerintem mindenképpen különleges szükségletűnek számít,ennek járj utána ha van rá időd!Csak kitartást tudok neked kívánni.Egyébként a gyógytorna és masszírozás és úszás helyett a Dévény tornát tudom javasolni mindenkinek.Én személy szerint nem nagyon hittem benne ,de az én kis neveltkém már nyolc hónapos volt és miég mindíg úgy maradt ahogy letettük.Nagy nyúzásra kértünk időpontot Dévény tornára és csodák csodájára 2 kezelés után(ami hozzá teszem piszok fájdalmas és kellemetlen egyszerre a babának)mászik ,feláll ,felül és forgolódik .Nem akartam hinni a szememnek.Kétszer 30 perc ugyan 8 ezer forint ,de ha tudtam volna hamarabb elviszem.
2010. márc. 19. 09:13

Sziasztok! Tegnbap este sokat gondolkodtam hogy vajon ezt meddig fogom bírni....mikor elkezdtük az egészet megebszéltük hogy mindenáron nem! És ennek ellenére már réges régen jóval többmindent elviselünk mint amit terveztünk! Annyi minden megfordult a fejemben hogy szondával hogyan fogom tornáztatni, hogyan fog mászni, fürödni, és babaúszásra is hordanom kell, hogyan tudom majd masszírozni.......Szörnyűségeket álmodtam éls arra keltem hogy Ginikém bájosan cseveg a kiságyban finoman halkan nőiesen:) ilyenkor meg megszakad a szívem! Már annyira nem akar enni hogy benyomta a cumit le a torkára és ott nyomtam a kajáját, és mivel ösztönösen benne van hogy nem akar megfulladni ezért van amit lenyel van amit kiköp........Mikor lesz már ennek vége!

Nahh de jólvan elégi s panaszkodásból! Még annyit had kérdezzek hogy Ginikém akkor elvileg speciális szükségletű? Valaki meg tudja ezt nekem mondani?

kkat akkor neked se könnyű! Látigatta a gyerekeket anyuka?meddig? és lemondtak róluk vagy abszolut eltüntek a föld színéről?

Én meg vagyok elégedve a tanácsadómmal! Mindenki mellettünk van, segítenek, ez nagyon jó érzés és biztonságot ad!!!! Később jövök még addig írjatok sokat sokat sokat had olvasgassak délután:)

2010. márc. 19. 06:55

Jó reggelt mindenkinek!Kata,akkor lesz mire figyelni!Sajnos van nm eléggé felkészült tanácsadók is.

Ma,megint futkosós napom lesz,csajokat elviszem oviba,utána,megyek a bankba,átutalásokat kel intéznem,meg betellene mennem az E-on hoz,mert szarakodnak.Zsani a végszámlába,bent van az esetleges tartozás meg a többletfogyasztás is ?????

112. kkat
2010. márc. 19. 06:34
Jó reggelt mindenkinek! Szépen indul ez a nap :) Jön a tavasz, csak az a baj, hogy ezt a kutyánk is érzi. Tüzel :((( mos egy hétig biztosan nem lesz nyugtunk és a kis hamis még meg is szokott szökni
111. kkat
2010. márc. 18. 22:39
Nem arra gondoltam, hogy esetleg beleszól valamibe. Nem szól ő szegénykém semmit. Meg vannak elégedve, csak pl. anyuka látogatta a gyerekeket és kérdeztem, hogy fel kell-e vezetni, vagy aláíratni vele valamit. Azt mondta nem kell aláíratni és kiderült, hogy kellett volna, csak nem jól tudta. A tárgyalásra is elcipeltem a gyerekeket, mert azt mondta mindenképpen ott kell lenniük és én csakis ezért hívtam, hogy ezt kérdezzem meg. Erre ezt sem jól tudta. A gyámügyes már a hivatalban mondta, nagy felcsattanva, nekünk áll, hogy a gyerekeket nem is kellett volna hozni, én meg csak pislogok, hiszen direkt megkérdeztem ezt a drágát.
110. Éva7407 (válaszként erre: 109. - Kkat)
2010. márc. 18. 22:18

Az jó,fél év az sok idő,addig valami pozitív is történhet,egy telefon,egy látogatás,a szülök részéről.Igen sajnos,többnyire,így van a tanácsadókkal,kijőnek ,aláírjuk,hogy voltak,ezzel elvégezték a munkájukat.

Nem is szabad hallgatni,én az első alkalommal,közöltem,hogy ez az én lakásom,itt az én szabályaim,szerint,szabad vagy nem szabad dolgokat tenni,ha nem tetszik,akkor vigyék a gyerkőcöt.(akkor még Kevinke volt csak)Ondnétól kezdve,teljesen jó a kapcsolatunk,szeretem ha jön,és órákat tudunk dumálni....

109. kkat
2010. márc. 18. 21:47
Új hírekkel nem tudok még szolgálni. Nem kaptunk még határozatot, de úgy néz ki még fél évig maradnak. Ma volt a gyámügyes és a nev. tanácsadó is. Azzal kapcsolatban is egyet értek veletek, tisztelet a kivételnek, hogy mindenre jó ez a nev. tanácsadó csak éppen tanácsadásra nem. Érdemben még egyetlen kérdésemre sem tudott választ, vagy ha igen akkor azt rosszul tudta, így a tárgyaláson ezt szóvá is tettem. Eldöntöttem, mosmár én is kinyitom a számat. Még engem toltak le a drága nev. tanácsadó felkészületlensége miatt.
2010. márc. 18. 21:27
Szia Kata!Örülök,hogy itt vagy,nálatok,hogy alakultak a dolgok?
107. kkat (válaszként erre: 106. - 8190ab621d)
2010. márc. 18. 21:22
félre ne értsetek, semmi baj a másik fórummal, csak elveszítettem a fonalat...
106. 8190ab621d (válaszként erre: 105. - Kkat)
2010. márc. 18. 21:16
valami gond volt a másik fórummal??
105. kkat
2010. márc. 18. 21:10

Sziasztok! Kata vagyok, egy aranyos ikerpár nevelőanyukája. Tavaj jún. óta vannak nálunk és nagyon megszerettük őket.

Egy kedves Mosolygós lány hívott meg erre a fórumra ;) Remélem, jobban nyomon tudom követni, mint a másik fórumot.

Zsani, most nagyon erősnek kell lenned, de a helyedben azzal vígasztalódnék, hogy ettől már csak jobb lehet. Reméljük és én is imádkozni fogok, hogy jobbra forduljon a pici sorsa.

Mi holnap megyünk gasztroent. szakrendelésre a kisfiúval, utána pedig családi programot terveztünk. Remélem jó idő lesz holnap is.

2010. márc. 18. 20:19
Én benne vagyok.....:)
2010. márc. 18. 19:25

tudjátok mit??

hozzuk létre a nevelőszülők falvát:))

2010. márc. 18. 19:02
Köszönöm a bíztató szavakat! Attól félek és valószínű igy lesz, hogy amig a szájpadot nem zárják vagyis hát a doki szerint nem az a baja ha nem lenne szájpadhasadéka akkor is ez lenne a gondunk , szóval hogy beteszik ezt a tubust neki és mivel nem alakult ki nála ez a reflex vagy nem jönnek rá akkor mindíg igy lesz! Olvastam ilyen gyerekekről akiknek be kényszerültek tenni és azóta is igy vannak, én nemtudom hogy bírnám ha mindig szondán kellene etetnem a kislányt! És akkor még mennyi baja van...a lába is, az izmai kötöttek de nagyon....Nemtudom mi lesz velünk! Kilátástalan minden! Hajnikát is nemtudom hogy hova teszem, anyuék talán de nem biztos, anyósom nemtudom segítene-e! Milyen jó lenne ha közelebb laknánk egymáshoz biztosan segítenétek nekünk:)
101. 8190ab621d (válaszként erre: 98. - 6048dc6b87)
2010. márc. 18. 18:34

szia Zsani...

nagyon sajnálom ami veletek történik, de ha van valaki aki ezt megtudja csinálni az te vagy...lehet, hogy nem tudod de elég erős vagy a feladathoz....és ha egy kicsit is elgyöngülsz nézz a pici szemébe, hidd el erőt ad...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook