Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nevelőszülök 2 fórum

Nevelőszülök 2 (beszélgetés)

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
2010. ápr. 1. 15:33

nagyon együtt érzünk, és reméljük valahogyan rendbe fog majd jönni ez a pici baba ...

nálunk ismét sütünk mint valaha réges -régen

sok sok féle süteményt és persze próbálgatom a tankönyvek felé igazítani a gyerekeket ami alig megy néha ,az a baj itt is elbizonytalanodom ,hogy meg lesz e majd az értelme ,mert annyi fiatalt látok ki dolgozna ha lenne hol...

várni fogjuk most már az új falunkban a locsolókat és tojást festünk ma már az unokával...

a lányok meg biztos el el mennek az éppen esedékes fiúikkal...reméljük az idő ilyen szép marad mint ma ...

249. 6048dc6b87 (válaszként erre: 248. - Alfoldi13)
2010. ápr. 1. 14:49
csak ne fájna ilyen mocskosul....még vegetálok majd jövök
2010. ápr. 1. 14:37

hát mikor titeket olvaslak azt hiszem ma már nekem se menne igy mint ahogy az elmúlt években

mert mire a gyerek megszokni kezd már sok esetben

nincs is,egy ilyen pici baba egészembert igényel az bíztos

247. Éva7407 (válaszként erre: 246. - 6048dc6b87)
2010. ápr. 1. 13:46
Jaj neeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De hát miért????
2010. ápr. 1. 13:03
sziasztok, majd ha képes leszek rá leírom mi van velünk....Voltak a szakszolgálattól 4-en is, ELviszik a kicsimet speciális otthonba.....megőrülök a fájdalomtól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Síkítok a fájdalomtól........................
2010. ápr. 1. 12:51

Sziasztok! Nálunk ma már szünet van. A drágám és Bence elmentek a benzinkútra, mert a gyerekem egy katalógust lapozgatva rájött, neki is van ugráló labdája, csak a szekrény mélyén pihen(pihent:-))bedobozolva. Jajj nekem!!:-))

Lassan megkezdem én is a főzőcskét, mert két háztartást, a miénket és apósét kell ellátnom az ünnepre. Este azért benézek:-)

244. 6048dc6b87 (válaszként erre: 243. - Éva7407)
2010. ápr. 1. 11:28
igen elvileg azért jönnek hogy megbeszéljük hogy hogyan tovább a kicsi lánnyal....már 2 órája várom őket:( nemsokára jön a doktornő is biztosan egyszerre fognak érkezni:(majd írok
2010. ápr. 1. 11:04

Sziasztok!A lányok,ma még oviba vannak,oda ma megy a nyuszi,mindjárt mennem kell értük.Utána,kicsit pakolászok,vasalni kell,holnap sütök,főzök,mert nálunk egy nappal előbb lesz húsvét.Mert telefonáltak a gyíviből,hogy Jázi apukája jönne látogatni,a lányt,így vasárnap utazunk,remélem nem potyára!!!Behivatkozták őket,mivel egyszer sem látogatták a lányukat meg,így örök beadható,de ők ezt nem akarják,így jönnek látogatni,aminek én nagyon örülök,így legalább ,maradhat jázika nálam:))))Csak jöjjenek!!

Zsani:remélem azért jönnek a szakszolgálattól,hogy megnézzék,miben tudnak segíteni!?Ha lesz időm,leírom a szarka sztorit,de olyan hosszú.......

A2880:Ne izgulj biztos,minden rendben lesz,és pár hónap múlva,már te is itt írogatod az élménybeszámolókat:))

2010. márc. 31. 20:31

Nagyon örülök Zsanikám, hogy gyarapodik a kisasszony! Csak így tovább!!

Ma egy hoxán megismert csajcival volt találkozóm. Olyan kár, hogy nem tudunk mi mind összejönni...Mától tavaszi szünet van, nincs korán kelés:-))

2010. márc. 31. 20:12
Sziasztok! Olyan hamar eltelt a nap főzéssel, mosással, néha bekukkantottam aztán most tettem le a picit! Holnap jönnek hozzám a szakszolgálattól! A napunk jól telt Georgina szépen tűri a tápit ma megnéztem és tegnaphoz képest 120 gr-ot hízott ennyit kellene 1 hét alatt:)))))4550 gr most a drágám, anyuci lelkesen tömi:) Este is 22 óra körül aludt én szépen finoman ugy hogy észre sem vette szépen megetettem! Éva majd írj hogy mi volt a házi szarkáddal, meg amugy is mik történtek! Mindenkinek sok sok puszika, holnap majd bővebben is írok
2010. márc. 31. 18:27
Kellemes estét mindenkinek!Kinek,hogy telt a napja?Zsani,hogy vagytok???Lányok írjatok!!!!!!!!!!!!!!!
2010. márc. 30. 19:56
Zsanikám örülök, hogy hallok felőletek! Kitartás, hidd el, már mindig jobb és könnyebb lesz egy kicsit, és a pici lány is megindul a gyors gyarapodásban!puszi neked,nektek!!
238. A2880
2010. márc. 30. 19:51

Sziasztok!

Zsani gyógyuljatok!

Jönnek hozzám jövő héten környezettanulmányra,kicsit izgulok,három gyerkőcöt bevállalnék,nem tudom majd mennyire lesz szigor,na ,majd látjuk.

237. Éva7407 (válaszként erre: 236. - 6048dc6b87)
2010. márc. 30. 17:56
Szia!örülök,hogy itt vagy:))Most pihent ki magad,és nyugodjál meg,ne kezdjél el aggódni,nem lesz semmi baj,higgyél benne...!!!Szépen elkezd a csöppséged gyarapodni,úgy összeszedi magát,hogy majd alig bírod tartogatni.Pihent ki magad,és mesélek,annyi minden történt,hogy csak kapkodtam a fejemet!Puszi nektek:)))
2010. márc. 30. 17:48
Sziasztok! ittvagyunk, hazajöhettünk! Kivagyok teljesen...Életemben nem voltam ennyire fáradt mint most! Még meg kellett várnunk a kicsi székleteredményét mert tegnap vért találtak benne, de ez azért volt mert 2 nap után vérzett a sebe és a szondában benntvolt, igy vissza kellett mosnom és ahogyan a gyomorból a vér kiürült igy az kakilta ki! Elvileg papírforma szerint péntekig fekszünk a kórházban! 4-re értünk haza gyorsan "etettem" a picit! Most nagyon szomorú vagyok! Az ismerősöm akinek a kislánya is ugyanigy van szondán eszik, mégcsak ajak hasadékja sincs, se koraszülés, se agyvérzés, a többiről nem beszélve és kiderült hogy azért van nála ez az evédi zavar mert olyan súlyos anyagcsere problémája van hogy bármikor meghalhat a kislány.....4 hónapos....Jajj Istenem félek hogy nálunk is ilyen áll a háttérben......:(
2010. márc. 30. 07:06
jó reggelt!Kellemes napot mindenkinek:))
2010. márc. 28. 22:02
Mi is pusziljuk őket!!!!
2010. márc. 28. 21:32
Sziasztok!Zsaniék jól vannak,talán kedden hazajöhetnek.Üdvözöl mindenkit.
2010. márc. 27. 19:43
Szép estét a csapatnak! Zsaniékról semmi hír?
2010. márc. 27. 17:23

Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.

Haragjában a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a franciakulccsal üti.

A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek meglátta az apját, szemében fájó tekintettel, ezt kérdezte: Apa -mikor fognak visszanőni az ujjaim?

Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.

Visszament az autójához és többször belerúgott.

Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.

A gyermek azt írta: "SZERETLEK APA!"

A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!

Legyünk óvatosak és tartsuk emlékezetünkben ezt a gondolatot:

A tárgyak azért vannak, hogy használjuk, az emberek pedig hogy szeressük őket!

Légy ura érzelmeidnek:

- vigyázz a gondolataidra, szavak lesznek belőlük,

- vigyázz a szavaidra, cselekedetek lesznek

- vigyázz a cselekedeteidre, megszokások lesznek belőlük,

- vigyázz a megszokásaidra, szenvedély lesz belőlük,

- vigyázz a szenvedélyedre, rabsággá és végzeteddé válhat!

A harag és a szeretet nem ismernek határt. Válaszd a szeretetet, hogy szép és kedves életed legyen!

Ezért tart ott az emberiség ahol most.

2010. márc. 27. 10:45

Sziasztok!Látom,nem járt erre senki:((

Kellemes napot mindenkinek!:))

2010. márc. 26. 13:16
Sziasztok,kellemes napot mindenkinek:))
2010. márc. 26. 12:44
Fel a fejjel Zsanikám! Most már csak csupa jó jöhet!!!!
227. mater
2010. márc. 26. 08:55

Istenem, hát így ismeretlenül is annyira odavagyok a kislányéért és nagyon szorítok nagyon mosolygoslánynak, hogy minden jól alakuljon. Én is vigyáznék rá, csakhogy pesti vagyok és nem ismerjük egymást... ez is bizonyítja, hogy a vérkötelék nem minden (tudom, anyós, de akkor is a férje édesanyja!)

Össze kell fogni a jó emberekkel, ez a fontos az életben.

226. A2880
2010. márc. 26. 08:33
Szívszorító mit élnek át Zsaniék,de most már csak jobb lesz.Elkeserítő,hogy anyósa mennyire nem segít ebben a helyzetben.Legszívesebben elmennék Hajnikáért és vigyáznék rá ameddig csak kell örömmel,mennyire örülne az én 3 éves Zalánom neki!
225. Éva7407 (válaszként erre: 223. - 6048dc6b87)
2010. márc. 25. 21:28
Most már indnétől,csak jó fog történ,hidd el,haza engedik picurkádat,és úgy összeszedi magát hízni fog erősödni:))Voltak a szolgálatól??Anyósod legalább ebbe a helyzetbe,megerőltethetné,magát!Én mindig mondtam,hogy az anyós az egy külön "állat faj"Bár az enyém még volt,nem tartozott közéjük,ő szelíd volt:)
2010. márc. 25. 21:19
szia!örülök,hogy itt vagy,elolvasom amit írtál....:)))
2010. márc. 25. 20:44
Sziasztok lányok! Ittvagyok! Tegnap megműtötték az én egyetlen kicsi szívemet! 2.volt 9:10-kor vitték a műtőbe és 11:15-kor hozták ki! Jött vele az aneszteziológus is mert monitort rátették hogy megnézzék a vérnyomását! Nyöszörgött, ki volt hülve, kinyitotta néha a szemét de csak nézett maga elé nagyon kómás volt! Műtét alatt lélegeztették, és a kis szája tiszta lila volt meg ahogyan a tubus megnyomta a csöpp kis száját! Ahogyan ment ki az altató rángatózott és ahogy megugrott elkezdett keservessen sírni! Majd megszakadt a szívem.....Benntvan a szonda 2 ágú de csak az egyiken etethetem, illetve a lágyéksérvét is műtötték! aztán folyamatosan keservessen sírt és nézett rám , hogy segítsek de nemtudtam...csak simogatni és szeretetni tudtam! Kértem légzésfigyelőt is, a vérnyomásmérő folyamatosan sípolt mert olyan erős fájdalmai voltak hogy hol leesett hol felment a vérnyomása .....Bárcsak átvehetném a fájdalmát.... Hozták neki a fájdalomcsillapítókat, a fejében is a branül , csak infóziót kap, és ma is csak infúziót kapott! Holnap kaphat majd szondán kevés teát és szombaton kezdhetjük a táplálást szondán! Borzasztó volt az egész! Hogy ottvagyok és nem tudok segíteni rajta!!!! Egész éjjel fenntvoltam mert az infuzió 2 óránként sípolt ha elfogyott és szólnom kellett hogy cseréljék! Éjszakát okosan végigaludta 23h körül még adtam neki kúpot és nyöszörgött is néha! Figyelnem kell állandóan mert ki akarja tépni a fejéből a branült, meg amikor tisztába teszem tépné ki a szondáját is! 40 órája vagyok talpon csodálkozom hogy még menni tudok! Sajnos a sok ideg ébrentartott...Ma jött Csabikám és mondta hogy közölte anyukája hogy vigyük a gyereket(Hajnikát) el mert nem bír vele! Nem játszik és nem tud semmit sem csinálni.....mondtuk neki hogy rá kell parancsolni és legyen következetes de nem...így nem elég a bajom még arról is gondoskodnom kell hogy mi legyen a másik picurkámmal....úgy hiányzik nekem...állandóan anyósomon csüngg állítólag meg hízeleg neki...persze hogy hízeleg mert érzi hogy"nem kívánatos" és szeretné magát megszerettetni! A másik kisfiút is visszahozták az intenzívről neki tegnap vették ki a veséjét 9 hónaposan! Így hazajöttem, mert aludni nem fogok tudni, de úgy fájt a szívem hogy a picikémet egyedül kell hagynom de bízom benne hogy ugyanugy végigalussza az éjszakát és már reggel 5-re ottleszek mellette! Teljessen kivagyok...Nagy dühömbe elindultam Hajnikámért aztán kinnt a kocsiba beszéltük meg Csabival hogy akkor holnap nem tud menni dolgozni és anyukája eltűri még holnapig! Így már nem mentem vissza, mert lehet összeesnék.....Nemtudom hova teszem a kislányt....nem számíthatunk rá, amikor tudja hogy milyen helyzetben vagyunk, és még ebben sem segít! Csabi szégyenli de nem tehet róla és bántja hogy ilyen anyukája! Most megyek megnézem a Barátok köztet meg elmegyek fürdeni és visszanézek...elnézést ha össze vissza irok de már beszélni is alig tudok! Köszönjük szépen hogy ennyien aggódtok értünk és hogy szorítottatok nekünk! Pici kislányom nevében is köszönjük!
222. Éva7407 (válaszként erre: 221. - A2880)
2010. márc. 25. 14:23
Sziasztok!Akkor pár hónap múlva már neked is lesznek,neveltkéid.
221. A2880
2010. márc. 25. 09:10

Sziasztok!

Sokat gondolok én is Zsaniékra,reméljük minden jól alakul.

Tegnap jeleztek nekem is,hogy átmentünk a pszi teszten,áprilisban jön a tanfolyam.Már úgy várom.

❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook