Nem sikerült az első forgalmi vizsgám és magam alatt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Padkára felmenni, nem kis hiba!
Teljesen jogos a bukás.
Egyedül leszek, de örülök, hogy megbuktattak! Legalább nem kell rettegni egy újabb vezetni nem tudótól.
És ha van valaki a padkán? Elütöd? Nem véletlenül vannak ilyenek.
Bocsánat, de én nem foglak bátorítani.
Én az összes buktatást jogosnak tartom. Azt gondolom, ha nekem sikerült azonnal a forgalmi vizsgám, akkor másnak is sikerülnie kell, ha tud vezetni.
Hajdanában elég sok embert megtanítottam vezetni. Országos szinten kiemelt mester oktató voltam, és mégsem ment át minden tanulóm a vizsgán. De a sikertelen vizsga az jó tapasztalatszerző volt mindig. A közlekedés nagyon sokrétű lett, sok kihívással.
Úgy szoktuk mondani, hogy a pótvizsga azért van, hogy igénybe vegyük. Ha a 10. vizsga sikerül csak, az anyagi gondot okoz. De soha senki nem kérdezi meg tőled az életben, hogy hanyadikra sikerült.
Volt olyan tanulom, aki örült is annak, hogy sikertelen volt. Azt mondta: legalább még nem kell elválnunk egymástól!
Egyébként is a közlekedés az egy izgalmas játéknak is felfogható. A vizsgához pedig kell egy adag humorérzék!
Engem is megbuktattak elsőre. A vizsgabiztos miután mondta, hogy sajnos a vizsgám nem sikerült kérte, hogy vigyem el a város melletti központjukba.
Leparkoltam ahol tudtam a városban, azt mondtam neki, mivel szerinte nem tudok vezetni, ezért ne várja el tőlem, hogy elvigyem autóval a központba. Ráadásul nem vagyok taxisofőr-féle sem.
Kiszálltam a kocsiból, az oktatóm egy kukkot nem szólt, rájuk csaptam a kocsiajtót és távoztam.
Harmadszorra sikerült,,annyira izgultam se láttam,se hallottam.
Meglesz az,nyugalom:)
Ne add fel!
Az én fiam, aki minden porcikájával odavan az autókért kicsi kora óta, aki 12 éves kora óta tud vezetni, aki autószerelőnek tanult, aki 2 évben megnyerte az összes szakmai versenyt...kismotorból és autóvezetésből is megbukott, másodjára ment át csak. Sokszor szerencse kérdése😃
Apukámnak és a férjemnek sem sikerült elsőre,pedig mindketten nagyon jól vezettek.
Sajnos egy kis figyelmetlenség elég a bukáshoz.
Én a jövő héten megyek vizsgára.Nagyon izgulok.
De biztos hogy nem adom fel!
Nekem muszáj a jogosítvány,mert tavaly októberben elhunyt a férjem.50 felett nem egyszerű ezt megszerezni.
Ne add fel! Sikerülni fog!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Hamar hízok, pár nap alatt is látom magamon, a hasamon. Mit lehet ez ellen tenni? Alig egyek? Jól szeretnék néha lakni...
- Holnap lesz a forgalmi vizsgám, nem jár valaki hasonló cipőben?
- Magam alatt vagyok
- Ma elvesztettem a forgalmim, és jövőhéten műszakis az autó, mit tegyek? Hány nap alatt lehet egy új forgalmit kérni, és mennyiért? Köszi
- Időnként nagyon magam alatt vagyok. Még mindig nem sikerült...