Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem sikerült az első forgalmi vizsgám és magam alatt... fórum

Nem sikerült az első forgalmi vizsgám és magam alatt... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. sanguinee (válaszként erre: 19. - Ildi992)
ma 14:23
Szerintem ne ültessünk már a kérdezőbe még több kétségbeesést. Az első forgalmi vizsgája nem sikerült. Vizsgdrukk miatt is lehetett a padkára való felhajtás: gondolom gyakran nem esett meg ez a kérdezővel és nem is fog.
ma 12:32
Ha a patka kis hiba szerinted. Akkor talán jobb is ha feladott. Nem érzet még a felelősséget. Patka mellett a járdán áll valaki? Ő volt a hibás, mert a gyalogos a patkához jözel ment?
ma 12:29
Ország több mint a felének szerintem nem sikerül elsőre. 5.-re azért sikerül.
17. Channa* (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:53

Padkára felmenni, nem kis hiba!

Teljesen jogos a bukás.

Egyedül leszek, de örülök, hogy megbuktattak! Legalább nem kell rettegni egy újabb vezetni nem tudótól.

És ha van valaki a padkán? Elütöd? Nem véletlenül vannak ilyenek.

Bocsánat, de én nem foglak bátorítani.

Én az összes buktatást jogosnak tartom. Azt gondolom, ha nekem sikerült azonnal a forgalmi vizsgám, akkor másnak is sikerülnie kell, ha tud vezetni.

16. Embertárs (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:32

Hajdanában elég sok embert megtanítottam vezetni. Országos szinten kiemelt mester oktató voltam, és mégsem ment át minden tanulóm a vizsgán. De a sikertelen vizsga az jó tapasztalatszerző volt mindig. A közlekedés nagyon sokrétű lett, sok kihívással.

Úgy szoktuk mondani, hogy a pótvizsga azért van, hogy igénybe vegyük. Ha a 10. vizsga sikerül csak, az anyagi gondot okoz. De soha senki nem kérdezi meg tőled az életben, hogy hanyadikra sikerült.

Volt olyan tanulom, aki örült is annak, hogy sikertelen volt. Azt mondta: legalább még nem kell elválnunk egymástól!

Egyébként is a közlekedés az egy izgalmas játéknak is felfogható. A vizsgához pedig kell egy adag humorérzék!

15. secret8 (válaszként erre: 12. - Sanguinee)
ma 08:17
Jól tetted. Amit a vizsgabiztos kért, az egyébként teljesen szabálytalan is. Ha valaki megbukik, megkérik, hogy húzódjon le, álljon félre a kocsival, közlik vele a tényt, és onnantól NEM vehet részt gépjárművezetőként a forgalomban.
ma 08:16
ne add fel hisz a legtobb embert elso alkalommal mindenutt meghuzzak/en nem otthon elek es nehogy azt hidd itt nem ugy van!lepj tovabb es ne add fel,s meglatod hamarosan sikerulni fog.
13. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 08:14
Az utóbbi 20-25 évben az a gyakorlat, hogy elsőre szinte senki nem megy át. Mindig lehet találni olyan hibát, ami miatt megbuktatnak, akármilyen kicsit is. Az oka: a vizsgadíjak. (Belsős infóból tudom.) Szóval elkeseredésre semmi okod. Legközelebb sikerül!
ma 08:01

Engem is megbuktattak elsőre. A vizsgabiztos miután mondta, hogy sajnos a vizsgám nem sikerült kérte, hogy vigyem el a város melletti központjukba.

Leparkoltam ahol tudtam a városban, azt mondtam neki, mivel szerinte nem tudok vezetni, ezért ne várja el tőlem, hogy elvigyem autóval a központba. Ráadásul nem vagyok taxisofőr-féle sem.

Kiszálltam a kocsiból, az oktatóm egy kukkot nem szólt, rájuk csaptam a kocsiajtót és távoztam.

11. Alnisa
ma 08:00
Én is nagyon izgultam, nekem sem ment elsőre. Azt tudom, hogy azért buktattak meg, mert én megálltam a zabra előtt, hogy átengedjem a gyalogost, aki intett, hogy menjek és én mentem, ezért megbuktattak. Sokszor olyan piti hibákért buktatnak, ami nem életszerű, mert a forgalomban nem úgy közlekedünk. Meg az izgalom miatt olyan hibát is vétesz, amit egyébként nem.
ma 07:20

Harmadszorra sikerült,,annyira izgultam se láttam,se hallottam.

Meglesz az,nyugalom:)

ma 06:01
Másodszorra sikerült nekem is. 40 éve vezetek balesetmentesen.
8. jooeva (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 05:48

Ne add fel!

Az én fiam, aki minden porcikájával odavan az autókért kicsi kora óta, aki 12 éves kora óta tud vezetni, aki autószerelőnek tanult, aki 2 évben megnyerte az összes szakmai versenyt...kismotorból és autóvezetésből is megbukott, másodjára ment át csak. Sokszor szerencse kérdése😃

ma 05:44
Sikerülni fog, nyugi, ne keseredj el! Nekem sem sikerült első nekifutásra.
6. I-I-I (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 04:20
Nekem sem sikerült elsőre, abba akartam hagyni, 20 éve vezetek balesetmentesen. Ne add fel!
tegnap 23:44
Nagyon aranyosak vagytok, felmentem a padkára és elvileg az volt a döntő ok. Nagyobb hibát nem vétettem lehet sok apróság volt mellé de váltani is jól tudtam, a stop tábla se volt mumus az emelkedős elindulás a szabályok sem, elvileg túl agyaltam sok mindenre figyeltem. Nem tudom nehéz ezt feldolgozni. Köszönöm hogy bátorítotok.
tegnap 22:58

Apukámnak és a férjemnek sem sikerült elsőre,pedig mindketten nagyon jól vezettek.

Sajnos egy kis figyelmetlenség elég a bukáshoz.

Én a jövő héten megyek vizsgára.Nagyon izgulok.

De biztos hogy nem adom fel!

Nekem muszáj a jogosítvány,mert tavaly októberben elhunyt a férjem.50 felett nem egyszerű ezt megszerezni.

Ne add fel! Sikerülni fog!

tegnap 22:50
Ne add fel, mostanában többektől hallom, hogy 2-3-4 × nekiugranak, tudod üzlet a világ.
tegnap 21:52
Sikerülni fog, hajrá! 🍀

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook