Nem akar nálam aludni (beszélgetés)
Voltam már nála, nem nős tuti!
Az anyja nem volt otthon. Szexben kicsit ügyetlen, de figyelmes nagyon. Úgy gondolom kár érte , mert jó az értékrendje. Kedves srác. Kicsit furcsa
szerintem ez nem valoszinu, 2 ev alatt siman megtudta volna, ha a pasi nos, ha mar az anyjarol, az anyagi korulmenyeirol, munkajarol is tajekozott
vannak ilyen elcseszett palik, alkalmatlanok kapcsolatra. lehet, hogy az o szemeben ez mar kapcsolat, vagy egyaltalan nem is akar elkotelezodni ezzel a nocivel (vagy massal se). felesleges egy ilyet eroltetni, egy no se jarna jol vele
én nem hiszem, h nős. sokkal inkább azt, hogy nem akar elköteleződni, nem akar családapa lenni, más gyerekeit nevelgetni. szabadidőpartnernek megfelel a nő, de ennyi, nem több.
41 évesen még simán úgy lehet vele, h 20 évest is találhat magának (sokan ezt hiszik ám, meg anyuka is táplálhatja ezt benne. ismertem ilyet)
2 éve van viszonyod, és nem jártál még nála, elmondásra ismered az anyját, stb? simán lehet hogy van családja, ez az egész meg duma...
az anyuci pici fiúk nem ilyeneket kamuznak szerintem. azok simán bemutatnak anyunak, mert át kell menj a szűrőn.
Amúgy mit akarsz? két évig így, hogy ezekszerint semmit nem tudsz róla, csak amit mesél?? És a gyerekeid közelébe engeded?? biztos jó az ágyban, ha így mindent elhiszel, meg ráhagysz...
2 év, és még nem aludtatok egy helyen... ilyen szerintem már 18 évesen is fura, nemhogy 40 :O bár lehet én vagyok furán bekötve , hogy furának gondolom :)
nem szabadna olyan 40-es ferfival kezdeni, aki az anyjanal el, es egymagaban, fuggetlenul sem ert el semmi. ne akard, hogy ott aludjon, ne akarj komoly kapcsolatot se vele. legfeljebb az anyja szerepet vehetned at
leirtad, hogy 2 eve viszonyotok van. ennyi, sajnos nem tobb ennel, szabadidopartner
Biztos, hogy nem nős?
Mert minek rohanna haza az anyjához?
Már, ha nem egy 300 fős falu a lakhelyetek, ahol mindenki ismer mindenkit. Mert nekem inkább tűnik úgy, hogy kényelmes így neki, de este hazamegy a családjához.
41 évesen meg jogászként nem volt meg a szakvizsgája, hogy most lett jobb állása?
Egyébként ezt elhiszem, ettől még simán lehet kedves és jó modorú.
Az a baj, hogy ő nem is látja ezek szerint, hogy mi a gondod ezzel így.
41 eves (sikertelen) gyerek;
akarsz meg egyet??
A gyengebbek kedvert: szex van?
Baratnak jo, de ne akarj tole semmi tobbet, o mindig anyuci pici fia lesz. Jesszus, 41 evesen mar reg nem "srac" kellene legyen, elhetetlen.
Mosolyka válaszán nevetnem kellett.
Egyébként kár lenne érte, mert egy kedves jó modorú srác.
Lehet nem akar eljutni az osszekoltozesig mert akkor ott kellene hagynia az anyukajat.A nálad alvasokbol az lenne,hogy elobb utobb ott marad így inkabb el sem kezdi.
Nem irigyellek nehéz az ilyen emberekkel😣
Jesszus!
Tipikus anyuci pici fia.
Menekülj!!!
Kapsz te ennél jobbat is.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem akar nálam aludni?
41 éves férfiről beszélünk akivel lassan két éve hogy viszonyom van. Ő egyedül él az édesanyjánál aki hírből tudom csak , valami hárpia. A barátom szerint az egész ház gyűlöli az anyját.
Szerény körülmények között élnek , a barátom a jogi diplomája ellenére csak nemrég talált egy jobb állást. Én jó körülmények között élek, és két kisfiamat nevelem egyedül. A srác tetszene , de így hogy fűzzem vele szorosabbra a kapcsolatomat ? Ha hívom , rögtön jön, és szeret is ezt érzem, de nem értem miért nem alszik nálunk. Ha kérdezem vagy kitér, vagy azt mondja hogy otthon érzi jól magát a saját ágyában, és még soha nem aludt nőnél !!!!!
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítsetek! Mos már tényleg nem tudom, hogy mikor akar aludni stb.!
- Nem akar a kiságyában aludni!
- Nappal alig, este meg egyáltalán nem akar aludni a kisfiam. Mitől lehet?
- Mitől van az, hogy ha éjjel partyzunk, iszok, másnap nem tudok aludni, mert úgy érzem, hogy meg akar állni a szívem?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?