Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem akar nálam aludni fórum

Nem akar nálam aludni (beszélgetés)

1 2 3 4
22. kittl
2016. dec. 4. 17:38

Voltam már nála, nem nős tuti!

Az anyja nem volt otthon. Szexben kicsit ügyetlen, de figyelmes nagyon. Úgy gondolom kár érte , mert jó az értékrendje. Kedves srác. Kicsit furcsa

21. massalhangzo (válaszként erre: 18. - Plavalaguna)
2016. dec. 4. 17:35

szerintem ez nem valoszinu, 2 ev alatt siman megtudta volna, ha a pasi nos, ha mar az anyjarol, az anyagi korulmenyeirol, munkajarol is tajekozott

vannak ilyen elcseszett palik, alkalmatlanok kapcsolatra. lehet, hogy az o szemeben ez mar kapcsolat, vagy egyaltalan nem is akar elkotelezodni ezzel a nocivel (vagy massal se). felesleges egy ilyet eroltetni, egy no se jarna jol vele

20. túrógombócka (válaszként erre: 18. - Plavalaguna)
2016. dec. 4. 17:31

én nem hiszem, h nős. sokkal inkább azt, hogy nem akar elköteleződni, nem akar családapa lenni, más gyerekeit nevelgetni. szabadidőpartnernek megfelel a nő, de ennyi, nem több.

41 évesen még simán úgy lehet vele, h 20 évest is találhat magának (sokan ezt hiszik ám, meg anyuka is táplálhatja ezt benne. ismertem ilyet)

2016. dec. 4. 17:30
szerintem is valami nagyon nem stimmel. próbáld vele letisztázni, hogy téged zavar az hogy nem jártál még sosem nála illetve szeretnéd hogy bemutasson a mamájának. ha kitér vagy nem megy bele vagy nős, vagy nem tudom de valami gond lehet vele
18. plavalaguna (válaszként erre: 15. - Lapbarna)
2016. dec. 4. 17:27
na, látom nem csak nekem ugrott ez be :)
2016. dec. 4. 17:26

2 éve van viszonyod, és nem jártál még nála, elmondásra ismered az anyját, stb? simán lehet hogy van családja, ez az egész meg duma...

az anyuci pici fiúk nem ilyeneket kamuznak szerintem. azok simán bemutatnak anyunak, mert át kell menj a szűrőn.

Amúgy mit akarsz? két évig így, hogy ezekszerint semmit nem tudsz róla, csak amit mesél?? És a gyerekeid közelébe engeded?? biztos jó az ágyban, ha így mindent elhiszel, meg ráhagysz...

2 év, és még nem aludtatok egy helyen... ilyen szerintem már 18 évesen is fura, nemhogy 40 :O bár lehet én vagyok furán bekötve , hogy furának gondolom :)

16. massalhangzo (válaszként erre: 1. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:26

nem szabadna olyan 40-es ferfival kezdeni, aki az anyjanal el, es egymagaban, fuggetlenul sem ert el semmi. ne akard, hogy ott aludjon, ne akarj komoly kapcsolatot se vele. legfeljebb az anyja szerepet vehetned at

leirtad, hogy 2 eve viszonyotok van. ennyi, sajnos nem tobb ennel, szabadidopartner

15. lapbarna (válaszként erre: 1. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:22

Biztos, hogy nem nős?

Mert minek rohanna haza az anyjához?

Már, ha nem egy 300 fős falu a lakhelyetek, ahol mindenki ismer mindenkit. Mert nekem inkább tűnik úgy, hogy kényelmes így neki, de este hazamegy a családjához.

41 évesen meg jogászként nem volt meg a szakvizsgája, hogy most lett jobb állása?

14. c73db520ef (válaszként erre: 1. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:19
2 eve van viszonyod vele, tehat d*ni azert tud?
13. túrógombócka (válaszként erre: 1. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:18
nem akar a 2 gyereked apja lenni, gondolom.
12. mosolyka1111 (válaszként erre: 8. - Kittl)

Egyébként ezt elhiszem, ettől még simán lehet kedves és jó modorú.

Az a baj, hogy ő nem is látja ezek szerint, hogy mi a gondod ezzel így.

41 eves (sikertelen) gyerek;

akarsz meg egyet??

10. Luijza
2016. dec. 4. 17:17
A gyerekekkel jól kijön? Bár nem alszik ott, de azért van etyepetye is?
9. csikil4ny (válaszként erre: 8. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:17

A gyengebbek kedvert: szex van?

Baratnak jo, de ne akarj tole semmi tobbet, o mindig anyuci pici fia lesz. Jesszus, 41 evesen mar reg nem "srac" kellene legyen, elhetetlen.

2016. dec. 4. 17:10

Mosolyka válaszán nevetnem kellett.

Egyébként kár lenne érte, mert egy kedves jó modorú srác.

7. Specially (válaszként erre: 1. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:08

Lehet nem akar eljutni az osszekoltozesig mert akkor ott kellene hagynia az anyukajat.A nálad alvasokbol az lenne,hogy elobb utobb ott marad így inkabb el sem kezdi.

Nem irigyellek nehéz az ilyen emberekkel😣

6. barbus0501 (válaszként erre: 5. - Mosolyka1111)
2016. dec. 4. 17:08
Az tuti. Nekem egyszer volt 4 evig egy anyuci pici fia. Hat senkinek se kivanom. Minden nap 2-3 ora telefonbeszelgetes. Az utcan: jaaaaj fiam!!! Adj egy puszit, ugy szeretlek!!! 38 eves ferfi... WTFFF???? Az meg a masik, hogy anyuci egyszer eljatszotta, hogy szte rakos, es ettol az exem 3 napig ivott. Borzalom
2016. dec. 4. 17:04
Szerintem hárman lennétek a kapcsolatban, a kedves mama is...
2016. dec. 4. 17:03
Hat ne haragudj, de ez eleg furcsa. Szamomra mar az is furcsa, hogy egy 41 eves ferfi meg az anyukaval lakik. Az mar eleve egy furcsa jel, ha meg 41 evesen nem tud semmit felmutatni. Az pedig, hogy o meg nem aludt nonel..... 2 eve vagytok egyutt. Mit varsz meg ettol a kapcsolattol,
2016. dec. 4. 17:01

Jesszus!

Tipikus anyuci pici fia.

Menekülj!!!

Kapsz te ennél jobbat is.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kittl)
2016. dec. 4. 17:00
Lépj tovább. Ez a kapcsi sehova se vezet.
2016. dec. 4. 16:56

Szerintetek mi lehet az oka, hogy nem akar nálam aludni?

41 éves férfiről beszélünk akivel lassan két éve hogy viszonyom van. Ő egyedül él az édesanyjánál aki hírből tudom csak , valami hárpia. A barátom szerint az egész ház gyűlöli az anyját.

Szerény körülmények között élnek , a barátom a jogi diplomája ellenére csak nemrég talált egy jobb állást. Én jó körülmények között élek, és két kisfiamat nevelem egyedül. A srác tetszene , de így hogy fűzzem vele szorosabbra a kapcsolatomat ? Ha hívom , rögtön jön, és szeret is ezt érzem, de nem értem miért nem alszik nálunk. Ha kérdezem vagy kitér, vagy azt mondja hogy otthon érzi jól magát a saját ágyában, és még soha nem aludt nőnél !!!!!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook