Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához? (beszélgetés)
És akkor erre mondta a 27 éves lány, hogy ha engem nem visz magatokkal nyaralni a pasid, akkor ki kell dobnod, anyu? És erre a párod kidobta anyut?
Hátt ....... Nemtom ......
Bizonyos szempontból lakhatás kérdése is, mert hallottam már olyanról, hogy kisemmizett középkorú urak szeretnek lakással rendelkező hölgyekre utazni.
De ha mindkettőtöknek meg van a maga egzisztenciája, akkor az esetedben hálistennek emiatt tán nem kell aggódni.
Nem az ő házában lakom.
De ez nem lakhatás kérdése, mert nekem is meg van az én lakásom.
Lehetett volna érthetőbben fogalmazni.
De világos, hogy a pasiról ír az elején, akivel nagyon jól megvannak, ő az, aki ott hagyta az exét, vagyis a barátnőt, akit a lánya választás elé állított.
a nő választotta a lányát.
(az más kérdés, h lehetett volna pontosabban fogalmazni)
Szövegértési problémáid vannak.
Az alany a pasi.
Olvasd el még egyszer.
A lány állította választás elé, de a pasi szakított ezért, nem a nő.
ez persze csak fantazialgatas, de siman ertheto, ha a pasi beprobalkozott a csajnal, aki kiakadt es bekemenyitett anyucinal, hogy ejtse, vagy nagy balhe lesz. es akkor ertheto, mert van ez a tipus, hogy anyuci meg odavan a pasiert, es minden uruggyel kapcsolatba lep vele, de ujra kapcsolatozni nem tud
mert nekem furcsa, hogy ha a no szakitott barmifele ok miatt, akkor minek rangatja folyton oda a pasit. ezt akkor szoktak, amikor ujra akarjak kezdeni, es kell mindenfele urugy, hogy a pali az uj parja mellol is akar odajarjon. erre meg nem lenne szukseg, kibekulhettek volna barmikor
persze lehet, hogy a csajnak semmi koze a szakitashoz, csak a no mondta ezt urugykent, de jol jon neki, hogy van kit ugraltatni, ha valamit meg kene csinalni, a pasi meg keszseges
Nem rakta ki, állítólag a pasi hagyta ott, mert a lányát választotta.
Jól ott hagyta :D
egy 27 evest szerintem jobban erdekel a sajat maganelete, es meg ha nem is szimpi neki a potapu, nem allitgat kompromisszumokat valasztasra. kiveve, ha potapu lenyulos, felrejaros, vagy mas teren elfogadhatatlan, es az anyjat akarja vedeni (vagy magat a potaputol...)
de lehet, hogy egeszen mas oka volt a szakitasnak, csak a ferfi mondja ezt, mert ha a lanynak lenne kifogasa ellene, nem jarkalna oda tovabbra is es nem kuldozgetne neki nyaralos fotokat, gondolom en
én ezeket mindig leépítettem az elején. Nekem ez sajnos nem normális, ezért sok pasitól meg is kaptam a magamét.
Neked kell eldöntened, hogy neked mi fér bele. Mert nekem hiába mondanák egy fórumon, hogy fogadjam el, ha nem tudom. És azt is hiába mondanák, hogy hagyjam ott, ha nem akarom elhagyni.
Volt egy pasi, aki elvált a feleségétől, és ismerkedtünk, és kb. a 10. randin mondta, hogy igazából ő hetente 1x együtt vacsorázik a volt feleségével, heti pár alkalommal felugrik vagy programoznak a volt feleségével és az új férjével. Illetve akkor vettek a Balatonnál KÖZÖSEN egy nyaralót, ahova majd EGYÜTT is lejárunk hétvégén, meg hosszabb nyaralásra is. Na itt mondtam, h velem együtt biztos nem, mert sajnos nekem nem normális összejárni a volt feleséggel. Itt rá is kezdett arra a lemezre, h a volt felesége azért letett vmit az asztalra :D :D én is letettem ekkor az asztalra a kávém árát, és otthagytam a fenébe.
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Van egy nárcisztikus tulajdonságú munkatársam. Nehéz vele. Hogyan kellene viszonyulnom hozzá?