Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
hát igen... nehéz nem görcsölni!
Igen!! van köztünk babás! :D
Halljuk, halljuk!! Mik voltak a jelek? :)
szia:)
Én is ebben bízom:)))
Bár mostanában ritka rövid ciklusokat produkálok, legutóbb is 22 napra jött meg, amit nem értek.
Sziaaa! :D Dehogy zavarsz! :) Neked is örülünk, hogy itt vagy! :)
Mi is nem rég próbálkozunk , 4 hónapja! :)
Türelem! Érkezni fog! szerintem nem lehet probléma a 25 napos ciklus! Te is igyál cickafarkfű teát! segíti a peteérést! :)
Sziasztok!
Most regisztráltam nemrégen én is. Bocsi, ha zavarok.
Mi is nem olyan régóta próbálkozunk babócát összehozni, de sajnos egyenlőre nem megy.
Mi még csak pár hónapja próbálkozunk.
A menzeszem szerencsére minden hónapban megjön csak a durva, hogy 25 napokra. Régebben 28-30 napokra jött, de mostanában - utóbbi kettő évben - 25 napos általában. De persze ez sem tuti biztos minden hónapban.
Sziaaaa! :D
:( Sajnálom, hogy nem maradt meg a baba... De gondolj arra, hogy nem sokára lesz!!! :)
Biztos lesz kistesó!!! :)
Áhhh én nem számolgatok, nem mérek hőt! Minden nap szinte együtt vagyunk :D csak elkapjuk a peteérést! :)
Sziasztok!
Mi is szeretnénk babát, kistesót a kislányomnak.
Már az éven volt egy terhességem, de sajna a 8. héten elvették tőlem, mert nem indult be a szívműködése. :( Azóta nem vigyázunk, figyelünk a peteérésre, mégse jön össze.
De mi sem adjuk fel:) Épp tegnap voltam petevezeték-átjárhatósági vizsgálaton, szerencsére nincs gond:) Viszotn már csak 2/3 résznyi petefészkem van (a bal oldaliból), mert tavaly 2-szer is műtöttek petefészek-ciszta miatt.
Most jutottam el odáig, hogy próbálok nem görcsölni rajta, nem mérek hőt meg ilyenek.
Remélem mindenkinek hamarosan érkezik a picuri a pociba!
Sziaaa!! :D
Persze gyere közénk! :D Örülünk, hogy itt vagy!!! :)
Igen! csak pozitívan! :D mert az jóóó! :))
Egyébként ti csináljátok jól! tényleg nem szabad rágörcsölni... mert az nem jó! csak hát... nehéz nem rágörcsölni!!! :)))
Biztos nagyon szép baba! :)
Persze, hogy rendben lesz vele minden! ez nem lehet kétséges! :) Huuu ha lenne már pocaklakó én is nézegetni szeretném legszívesebben minden nap, az tuti!!!
Jó,,, hát én is voltam már csalódott,, és szomorú! hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem...
De nem szabad! S szerintem sokkal hamarabb összjön a baba, ha lelkileg minden rendben van!
:)
Nekünk is sikerülni fog!!!! :)
Kösssziii a pozitív energiát! :D Én is küldök nektek! :D
:D jahjjj de szép lehetett!! hány cm most. kb... ?
Dehogy zavarsz!!! :) Örülök, hogy itt vagy!!
és igen! van remény mindenki számára!! hinni kell benne, hogy sikerülni fog!
a gyógyszer nélkül is volt sztem. A múlt hóban 11-ik napon voltam dokinál, azt mondta túl vagyunk a pé-n!!!! De csak a 16-ik napon volt pozi az LH teszt és akkor fájt a a hasam is, így csak egy kicsit el van csúszva- bár a 30 napos ciklusomhoz képest sztem ez is jó! Egyébként nekem eü problémám semmi!! le kopogtam rendesen! Elvileg kedvesemmel is minden rendben. POzitívan kell hozzá állni!!!!!
Mindenkinek küldök egy kis pozitív kisugárzást( bár nekem se sikerül mindig ezt be kell valjam!!!!)
Igen láttam, nagy élmény volt... :)
15 hónapja erre vártam... :) Nem szeretnék senkit itt zavarni, csak azért írtam, mert szerintem jó példa vagyok arra, hogy van remény... lehet, ha elmegyek korábban dokihoz, nekem is szednem kellett volna már closty-t, vagy bármi okot tudott volna mondani, amiért nem jön össze... ne adjátok fel, van remény!!!
Sziaaa! :)
Persze, gyere! csatlakozz hozzánk!! :)
Aham! Akkor most már ha van peteérésed, akkor meg van rá a remény!!! :)
rbarsonak írtam.. :( mert nem jó híreket mondott!
de megfog gyógyulni!!!!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék ha megengeditek!
Mi kb 9 hónapja próbálkozunk- és majd most sikerül!!!!
Clostybegit kaptam ( pé-t elősegítő) most a hónapban, holnap megyek vissza a dokihoz. A héten lesz pé-m. Bár a teszt szerint is van rendes pé-m a gyógyszer nélkül is, és fáj is olyankor a hasam, a doki azt mondta szedjem be! remélem ez segít, mert már megvan a szívemben a hely a picinek!:)
Spárga, búzafű?
Azok mire jók?
Én most Gyuri bácsi babaváró csomagját kezdem el. Állítólag 55 gyerek született a segítségével, olyan nőknek akiknek már nem tudtak segíteni.