Ne szomorkodj, hamarosan jönni fog a pocaklakó! :) (beszélgetés)
muszáj pozitívnak lennei... mert azzal nem lesz jobb ha sírok... meg depis leszek!
:) úgyhogy inkább vidám maradok! :D
s te hogy vagy? :D
hát.. lehet... :( sőt.. biztos!!!
meló.. a ház sem jön össze... ahogy szerettük volna.. meg most ez is... kicsit most úgy érzem.. a hullám völgy legalján vagyok... :(
de nem baj! nem szabad szomorkodni!!! :) új hónap új lehetőség!
Sziasztok Csajszik! :)
Hát... csináltam tesztet... :(((
ismét negatív lett... ;((((((((
csak azt nem tudom... hogy akkor miért késik 6 napot... ;((
érthetetlen...
szomorú lettem... :(
Sziasztok!
Most kezdtem bele az olvasgatásba!
Mi is szeretnénk kistesót, már április óta próbálkozunk, de még sajna semmi. Van egy 2 éves gyönyörű és okos kislányunk:)
Agitamas-nak üzenném: én is a Gravidát szedtem a terhességem alatt, és amikor reggel vettem be, vagy délelőtt, nekem is hányingerem volt tőle. A dokim azt mondta, hogy este, amikor vacsiztam, akkor szedjem be, vagy inkább lefekvés előtt. És nem volt gond utána tényleg.
Most is ezt szedem, hátha segít egy kicsit a Picinél, és most is lefekvés előtt veszem be, tudok aludni, nincs rosszullét, semmi.
Szia!
Ez érdekes,mert az Elevitben elég sok vas van,és inkább szorulást mint hasmenést okoz.Tapasztalatból tudom,én is azt szedtem a terhességem előtt,és alatt is.A Gravidát is próbáltam,de attól hányingerem volt.
Sziasztok Csajszikáim! :DD
Angi! :DDD Nem mondod!!! :DDD De jóóóóóóó!!!!
Akkor hallkan,,, de nagyon-nagyon örülünk neked! :D
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! :DDDD
Na, aztán tessék jelentkezni, hogy mi volt Uh-n! :D ;D
Szia!! :D
persze!! :D Gyere!! :DD
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok,csak kicsit vissza kell olvasnom!
Sziasztok!! :)
Ne haragudjatok, hogy nem jöttem... csak most értünk haza!!
Ki hogy van?? :D
Sziasztok!!! :D
szép napot mindenkinek! :D
Szia rexona! :DDDD
szia angi! :DDDD
Szia Tundchen! :DDDD
helló lányok, csatlakoznék ha nem bánjátok, én 2 pozitív teszt után most teszteltem egy negatívat
mi már 15 hónapja próbálkozunk, most nem tudom hogy mit kellene csinálni mert azért nem jött meg
Lányok! Én csak egy pillanatra ugrom ide!
De biztatni szeretnélek benneteket. Nemrég még énis a várakozók sorában álltam. Már úgy volt megyek peteérés vizsgálatra. Amikor augusztus 4-én kiderült, hogy mégsem kell mennem. :-)
Sőt azt gondoltam, hogy abban a hónapban biztos nem jött össze. És mégis!
Ajánlanám a peteérés figyelésre az lh tesztet. (ovulációs teszt). Nem olcsó, de 1-2 próbát megér.
Azt hiszem én is elteszem magam holnapra....
Jó éjt mindenkinek!
Holnap csak este 7 után tudok jönni, mert addig angolon leszek...
Sziasztok!
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de imádom a varázslós kölyök filmjeit (nem akartam leírni a nevét de remélem tudjátok miről beszéltem).
Szóval a cickafarkfű tea a kulcs. Én is szeretném már, ha rendesen beállna és nem 25 napokra jönne meg. Mindenképpen kipróbálom. Köszi a tanácsot. :) Nekem is holnap munka van, úgyhogy jó éjt mindenkinek. Holnap is jövök. :)