Ne szenvedjük el a halált ! (beszélgetés)
A káosz nem rendszer.
Lehet filozofálni, de ez bennunket úgysem érint, hiszen MI magunk a tudatunk, a gondolataink vagyunk. Tudathoz, gondolkodáshoz viszont agy kell. Az agy pusztulásával a személyiségünk is örökre elvész.
Addig éljünk jól!
Az testünk atomjai már régóta megvannak, valamikor évmilliárdokkal ezelőtt egy csillag belsejében keletkeztek, és egy szupernova robbanás szórta szét őket az űrben.
Az atomok összevisszaságát nem nevezném létformának.
Tudom hogy az életre tanítanak. :)) Nekem nincsenek "hamis prófétáim". :DDD Különben meg egyszerű kiszűrni hogy ki beszél tiszta forrásból... :)) Mármint valakin keresztül, vagy könyvbe, vagy nekünk....stb...
Azzal nem igazán értek egyet, amit a végére írtál. Méghozzá azért mert vannak törvények, amik akkor is vannak ha fejre állunk. :)) Ott a vonzás törvénye, meg a karma törvénye....semmi sem véletlen az életünkben. :) És onnan tudom hogy ezek nem hamis dolgok, hogy átéltem, és nem csak én, mivel ezek a törvények megdönthetetlenek. :) Valaki vagy tudatában van ezeknek, vagy nem, a lényeg nem változik. :) Vagy, csak akkor megdönthetőek, ha Isten úgy akarja. :) Most például azt olvastam hogy az azonnali karma korában élünk, ami azt jelenti hogy nem kell következő életre átvinni a dolgokat...de eddig úgy volt hogy igenis át lett véve a következő életre. :) Mert egyeseknek szerintem ha nem lett volna "megosztva" a dolog, beleroppantak volna, és nem bírta volna kiegyenlíteni a dolgot...gondolj mondjuk egy tömeggyilkosra....ő hogy bírta volna kijavítani amit tett, ha egyszer neki már volt egy elképzelése? Nos ezért van az, hogy nem emlékszünk arra hogy van előző életünk...mert igencsak megzavarna minket. Ha mondjuk örök életünk lett volna emberi testben eddig, akkor azok az emberek akik sosem tanultak a hibáikból (mert ugye szabad akarat miatt nyilván nem erőszakolja rá Isten hogy változzon meg), másokkal nem épp szépen bántak, akkor abba bele se merek gondolni hol tartanánk....most, hogy már ebben az életünkbe visszakapjuk a következményét a tettünknek, így már talán más a helyzet...nem tudom. :) Gondoltam már arra hogy 100éveket élek, de hogy örök.... :D