Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Jó reggelt mindenkinek. Fejér megye OTP Bank rajta van a számlán.
Szép reggelt nektek VP megye semmi, igaz tegnap azt mondták keddig legkésőbb meg kapjuk, úgy hogy a hét nem 1000% ék
Ő. Igaz a párom kapja, én postán dolgozom de héten nem hordjuk.
Szabolcs megye semmi azt mondták 4. 5. Zárás Legyek türelemmel XD
Még annyi hogy nagyon szomorú hogy minden megyében időben ide ér az utalás de itt nálunk mindig ez megy.
Szia! Én felvettem velük a kapcsolatot de semmit nem tudtak biztosra mondani. Annyit mondot a hölgy hogy péntekig meg kell kapnunk.
Egyébként én azért nem értem,hogy miért nem is jött még,mert a Neten ez van fenn,hogy mikor utalnak...
idézem:
Utalási időpontok 2019-ben
A kormány a többi állami támogatással megegyezően, a hónap első munkanapján kezdi meg a kifizetést.
Akik bankszámlára kérik, általában másnap, a készpénzben igénylők, a postai kézbesítéstől függően 4-5 nappal később juthatnak hozzá az összeghez.
A 2019-es utalások dátuma:
február 1, péntek
március 1, péntek
április 1, hétfő
május 2, csütörtök
június 3, hétfő
július 1, hétfő
augusztus 1, csütörtök
szeptember 2, hétfő
október 1, kedd
november 4, hétfő
december 2, hétfő
Szerintem hívd fel őket telefonon,az a biztos!
Sziasztok!
Köszönöm a választ, Genius76j-nak!
Réka1990-nek én Fejér megyei vagyok ,de még ma sem utaltak semmit.
Remélem azért péntekig ideér...
Én mai nap kaptam utalást de látszólag valamiért csak félhavit. Ez miért lehet? Ebben a hónapban kaptam volna csak a második havit, úgyhogy még bőven hátra lett volna ezen kivül is egy de valamiért másfél hónaptól megvontak. Ennek mi lehet az oka?
Igen, mikor megérkezik írok.
Nem tudom,én postán kapom.Majd írsz,ha megkapod?Fontos lenne.Köszi.
Akkor péntekig nem lesz ezek szerint
Nekem ezt a fejér megyei munkaügyi központ küldte . Én úgy tudom fejér megyébe nem igen kapták még meg az ellátást.
Zala megye Nagykanizsa 4.-én indította el a munkanélküli utalását.
Igen meg fogod kapni a múlt havit.
Sziasztok.Ma jelentkeztem ki a munkanélküliről viszont a 90 nap álláskeresési járadék most járt le.Mondta is a hölgy hogy ezt a 3 napot elszámolják akkor még meg kell kapnom a múlt havi munkanélkülit valószinú hogy holnap .ugye jol tudom? Köszönöm a segitséget.
Fejér megyében soha semmi nem ugy működik mint akárhol máshol 😂😂😂😂
Mi lesz azok, akik max. péntekig megkapják 😃
De jó neked. Itt semmi Fejér megye már csak ilyen. 😂😂
Szolnok megye otp számlán van!
Igen péntek de valakinek lehet hogy nagyon kellene mert kenyér sincs pénze. Még mázli hogy a páromnak van munkahelye mert akkor meglennék én is szorulva rendesen.
Friss info. Telefonba a szolnok megyei kirendeltség azt monta max péntekig rajta lesz a számlán de pontosat nem tudnak.
Szia borsod k&h reggel rajt volt
Gondolom senkinek semmi. 😊😂
Nem hazudnak. Az ügyintézőnek, amig nem kapja meg a banktól a visszaigazolást addig a számfejtést írja. Utána lesz jóváirt a státusz ha neked jóvárta a bank.
8:30-tól 5 ciklusban indít a bank jóváírást. 2 óránként. Tehát 10:30..12:30..14:30..es az utolsó 16:30..aki korán hajnalba megkapja annak már tegnap átutalták csak valószínű hogy már ezen ciklus után. Tehát ha 100%-ra mára mondták akkor még délutánig meglesz.
További ajánlott fórumok: